PlagueOverlord Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Coś nie mówi całej prawdy, coś musiał zrobić złego, ale co? - pomyślała usłyszawszy słowa ogiera. - Czyli mówisz, że jesteś podróżnikiem, a może chciałbyś mnie poznać bardziej? - zapytała się patrząc głęboko w jego oczy, trochę przybliżając się do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Zależy... jeśli tutaj pracujesz, to wiedz że nie przyjmuje takowych usług. Nie lubię jak klacze są tak haniebnie wykorzystywane, a jeśli normalna znajomość przy piwku... no raczej bez piwka, bo karczmarza gdzieś wcięło, to można trochę pogadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Oczywiście, chodzi mi o zwykłą rozmowę, ja nie jestem taką panienką - powiedziała spokojnie - może jak się poznamy bardziej, to być może - tu przerwała, po czym zapytała się jego. - Co jeszcze opowiesz o so bie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Nie podoba mi się to. - No cóż... za wiele do opowiadania nie ma. Lubię żeglować, nawet umiem kierować statkiem. Chodź, usiądziemy przy moim stoliku - powiedziałem do niej po czym prowadzę ją do mojego stolika. Wciąż mam ją na oku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Dobrze pogadamy przy stole - rzekła krótko, po czym poszła za nim. - Może coś byś bardziej opowiedział o sobie, bo wydaje mi się, że jesteś ciekawszą osobą niż opowiadasz - powiedziała spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Grey strasznie długo nie wracała. Zacząłem domyślać się dlaczego. Z pewnością znowu ta cała Scar się objawiła. - Wygląda na to że na razie zostaliśmy sami. Domyślam się gdzie udała się Grey. Zapewne nieco minie czaau zanim się tu zjawi. - Czy naprawdę warto ciągle grać na dwa fronty z drugim obliczem klaczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Kiedy usiądziemy przy stolę to odrazu patrzę się w nią z nieufnością. Po jej słowach mówię... - A ja sądzę że jesteś czymś więcej niż ty podajesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Widzę, że mi nie ufasz, to było oczywiste - odparła krótko do niego. - Może zróbmy tak, ty opowiesz kim jesteś naprawdę, wtedy ja powiem o sobie prawdziwie, co ty na to? - zapytała się patrząc w jego oczy głęboko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - W sumie... i tak już nie długo pożyje... - powiedziałem po czym opowiadam jej całą swoją historie. Mam przeczucie że robię coś złego... ale raczej życia mi już długo nie pozostało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Masz ciekawą historię, to muszę przyznać, ale szkoda, że zostałeś wrobiony. Ale mogę Ci pomóc, akurat zapewne nie długo wyruszam wyprawę wraz z pegazem i gryfem, w takiej grupce ciężko będzie Cię znaleźć - powiedziała spokojnie po usłyszeniu jego historii. - Teraz jak powiedziałam, moja część. Urodziłam się w szlacheckiej rodzinie, mieszkającej kilka dni od Canterlotu. Spędziłam tam życie miarę spokojnie, ale ono było nudne. Więc w wieku 20 wyruszyłam w świat. Oto moja historia - opowiedziała jemu, czekając na jego odpowiedź na wcześniejsze słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Wiesz.... muszę przyznać że ciekawą miałaś podróż. A dalej? Wciąż wiem że nie mówisz mi prawdy. Assassyna nie okłamiesz. I mówi ci to sam Assassyn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Nie jestem święta, bo mam na koncie kilka istot, ale zabiłam ich tylko w samoobronie. Władam również pewną magią, która jest zakazana i tyle na razie wystarczy - powiedziałam stanowczo. - To co chcesz wybrać się w wyprawę? - zapytała się ponownie zebry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - W sumie... co mi szkodzi. Kto jeszcze idzie na tą wyprawę? Nie mam ochoty by ktoś mi wbił nóż w plecy, albo raczej kły - powiedziałem patrząc na nią. Czekam aż ona wykona pierwszy ruch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Jak mówiłam, idą jeszcze gryf oraz pegaz. Nie musisz się martwić, ja nie robię takich rzeczy - odparła ogierowi, po czym kierowała się powoli do pokoju, gdzie oni byli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Dobrze... macie jeszcze kogoś na oku? Do ekipy mam na myśli, i chciałbym pogadać z prawdziwą tobą... - powiedziałem idąc za klaczą do pokoju gdzie rzekomo jest ta ekipa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Mam na oku jeszcze jedną klaczkę, ale ona jest zajęta,czymś innym - rzekła spokojnie, ale następne słowa ogiera trochę zadziwiły ją i mnie. - Skąd on wie? Nikt wcześniej nie był stanie się dowiedzieć o nas - powiedziałam w myślach. - Nie wiem o co Ci chodzi, przecież rozmawiasz ze mną prawdziwą i jedyną - odparła stanowczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Nie udawaj. Aassassyna się nie da okłamać. Pokaż swoje "Dobre sumienie" że tak to nazwę. A moje podejrzenia mogę potwierdzić że już wtedy miałem przeczucia złe. Chcesz mnie do ekipy? Dla mnie liczy się prawda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 (edytowany) - Przyznaję, że jesteś sprytny, mało kto umiał mnie rozpoznawał - odparła krótko - dobrze niech będzie. Po tych słowach kolory mego ciała zamieniły się miejscami, a oczy stały się niebieskie. - Jestem Grey, jak już się poznaliśmy to może wejdźmy, poza tym muszę Ci powiedzieć, że jej się spodobałeś i to bardzo. Ale mnie to bardzo ciekawi, skąd o tym wiedziałeś? Tylko poczekaj muszę skorzystać z ubikacji - rzekłam do niego. Po czym szybko pobiegłam się załatwić, aby zaraz wrócić czekając na jego słowa. Edytowano Marzec 23, 2014 przez PlaguePony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Jak wróciłem to mówię jej o umiejętności Wzroku Orła. Pozwala zobaczyć daną rasę i pod rasę, ten wzrok pozwala mi też zobaczyć czy to mój cel, wróg, czy jest przyjacielski. Bardzo trudno się jej nauczyć, nawet dla zebr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Muszę przyznać, że to jest przydatna umiejętność, ale to co wchodzimy? - zapytałam się jego. Po czym otwieram powoli drzwi, wchodząc do wody. - Już jestem - rzekłam krótko. Usiadłam obok Aimed'a, czekając co zebra zrobi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Wchodzę do środka rozglądając się uważnie za obecnymi tutaj lokatorami. Tak jak mówiła, Gryf i pegaz. Ciekawie, nie powiem. Czekam na ich pierwszy ruch. Ostrożność przede wszystkim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Nagle wszedła Grey i jakaś zebra? O co chodzi?! Wstałem i podszedłem do tajemniczej persony, ukazując skrzydła, oczy, uszy i kły nietoperza. - Kim jesteś? (No... pegazem to raczej nie jestem... ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 ( Ale na widok przypominasz pegaza ) - Jestem Ashraf. Więc... Wampir, BatPony i Gryf wyruszają na wyprawę. Ta oto Mi lady, zaproponowała mi bym dołączył do wyprawy... przyda się wam pewnie pomoc dobrego łucznika i Assassyna, nie prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 Zamarłem nagle w bezruchu.... . Nie mogłem uwierzyć w to co przed chwilą powiedziała. Powiedziała że Grey jest wampirem... przy gryfie! Spojżałem na klacz wzrokiem "masz pszesrane". Jak mogła mu powiedzieć?! To już koniec. Tyle chaosu! Aż głowa mnie boli! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 (edytowany) Spojrzałam w oczy Aimed'a, żeby przekazać, że ja mu nie powiedziałam, tylko on sam to odkrył, ale nie wiem jak to zrobił. Żeby się z tego wybronić rzekłam. - Nie wiem o czym mówisz, ja wampirem, lepszego żartu nie słyszałam - powiedziałam udając śmiech. Edytowano Marzec 24, 2014 przez PlaguePony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts