Gość Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Mialem plan na cosplay ale nie kucykowy. Pomysl umar bo brak funduszy. Ja o 13 jade z Tostem i Adamovixem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Ja może za rok będę z cosplayem Luny, ale w tym roku nie :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 (edytowany) Perteks. Od razu mówię, byś nie tachał bez powodu... Co do Twojej zbroi, nie możesz wraz z nią wziąć miecza ani niczego innego. Jednak są od tego 3 wyjątki 1) Występujesz w Maskaradzie 2) Jest to larpowa broń bezpieczna 3) Podręczny nożyk Also. Będę stał na bramce od 14 do 18 więc jakby ktoś chciał przybić brohoofa to jestem na Berlinie (wejście zachodnie) Edytowano Marzec 19, 2014 przez N E O N Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perteks Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Jakoś na PGA z tym problemu nie miałem ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Ale to PYRKON. Jest różnica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perteks Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 (edytowany) Taka,że z tym będę miał jeszcze mniejszy problem ;DChociaż w sumie Neon podsunąłeś mi myśl by wziąć latexa niż bractwowy. Przynajmniej będę mógł tłuc ludzi Edytowano Marzec 19, 2014 przez Perteks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinkie_Swear Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 Jestem ciekawa, czy Was rozpoznam. Może trzeba by było jakieś hasło ustalić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Rozpoznanie nie bedz:ie trudne, wierz mi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Cygnus wraz z Wrocławiem godzina 12 z minutami jest w Poznaniu, jakby kogoś to interesowało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 A czy Wy wszyscy jedziecie na całe trzy dni, czy tylko na jeden? Bo ja TYLKO ostatniego się pojawię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Ja na wszystkie trzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Ja tylko w niedzielę po 8:30 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Na wszystkie 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panadolf Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Również na wszystkie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 A większość będzie w jakiś sposób charakterystyczna? Na pewno będę miał kucowe przypinki, czy coś więcej nie wiem jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raddeo Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Tak czytam ten temat i nic nie widzę. Są plany jakiegoś konkretnego spotkania? Czy tak tylko się chwalimy że będziemy na Pyrkonie? W każdym razie ja będę pewnie przez wszystkie trzy dni i jeśli cokolwiek kucykowego będzie się działo, to chętnie dołączę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 No to jadymy z tym koksem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 będę z kucykową torbą Więc podchodzić i podbijamy Pyrkon xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Marzec 21, 2014 Share Napisano Marzec 21, 2014 (edytowany) Dobra sporo osób już zjechało, jak coś to mamy miejsce na końcu hangaru 6 koło 6a po prawej stronie. Narazie spotkałem Lemura, Cygnusa i Loila.... w sumie jakies 8 osób. Edytowano Marzec 21, 2014 przez Arpegius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinkie_Swear Napisano Marzec 21, 2014 Autor Share Napisano Marzec 21, 2014 Gdzie są kucyki ja się pytam Nie widziałam dzisiaj nikogo przebranego! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 (edytowany) Gdzie są kucyki ja się pytam Nie widziałam dzisiaj nikogo przebranego! Nie stety nikt się nie przebrał, ja wczoraj tylko widziałem 3 kucykowe kosplayerki. Może się spotkamy przed 12:30? Albo po? Edytowano Marzec 22, 2014 przez Arpegius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Ja widziałem tylko jakiegoś kolesia z Pinkie na koszulce i jakiegoś kolesia z pluszową Fluttershy i nikogo więcej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Widziałem tylko gościa z przypinkami CMów M6 na kapeluszu, chodzę sobie po konwencie w niebieskiej bluzce i dżinsach, buty beżowo-czarne, krótkie blond włosy, będę do 17 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 (edytowany) Oj to ciężkobedzie się znaleść proponuje na tą prelekcję o 22:00 w Auli 1(budynek 14, 1 piętro). Ja widziałem już dzisiaj sporo broniaczy, kolesia z koszulką i z dużą maskotką fluttershy ale uciekł. Kilka pegasis cosplayujących oraz jakąś dziwczynkę chodzące w --piżamce-- skóże rainbow dash. Marins z warhamera mający w ręku nieżywą pinkie. Edytowano Marzec 22, 2014 przez Arpegius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Wow bardzo dużo broniaczy, potem macie przyznawać się kto był! Bo w takim dłumie to osoby z forum się nieznajdą ;-/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się