Guest Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Mialem plan na cosplay ale nie kucykowy. Pomysl umar bo brak funduszy. Ja o 13 jade z Tostem i Adamovixem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Ja może za rok będę z cosplayem Luny, ale w tym roku nie :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonowaty Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 (edited) Perteks. Od razu mówię, byś nie tachał bez powodu... Co do Twojej zbroi, nie możesz wraz z nią wziąć miecza ani niczego innego. Jednak są od tego 3 wyjątki 1) Występujesz w Maskaradzie 2) Jest to larpowa broń bezpieczna 3) Podręczny nożyk Also. Będę stał na bramce od 14 do 18 więc jakby ktoś chciał przybić brohoofa to jestem na Berlinie (wejście zachodnie) Edited March 19, 2014 by N E O N Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perteks Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Jakoś na PGA z tym problemu nie miałem ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 Ale to PYRKON. Jest różnica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perteks Posted March 19, 2014 Share Posted March 19, 2014 (edited) Taka,że z tym będę miał jeszcze mniejszy problem ;DChociaż w sumie Neon podsunąłeś mi myśl by wziąć latexa niż bractwowy. Przynajmniej będę mógł tłuc ludzi Edited March 19, 2014 by Perteks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinkie_Swear Posted March 20, 2014 Author Share Posted March 20, 2014 Jestem ciekawa, czy Was rozpoznam. Może trzeba by było jakieś hasło ustalić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Rozpoznanie nie bedz:ie trudne, wierz mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygnus Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Cygnus wraz z Wrocławiem godzina 12 z minutami jest w Poznaniu, jakby kogoś to interesowało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 A czy Wy wszyscy jedziecie na całe trzy dni, czy tylko na jeden? Bo ja TYLKO ostatniego się pojawię... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Ja na wszystkie trzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Littlepip Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Ja tylko w niedzielę po 8:30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Na wszystkie 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panadolf Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Również na wszystkie ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Littlepip Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 A większość będzie w jakiś sposób charakterystyczna? Na pewno będę miał kucowe przypinki, czy coś więcej nie wiem jeszcze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raddeo Posted March 20, 2014 Share Posted March 20, 2014 Tak czytam ten temat i nic nie widzę. Są plany jakiegoś konkretnego spotkania? Czy tak tylko się chwalimy że będziemy na Pyrkonie? W każdym razie ja będę pewnie przez wszystkie trzy dni i jeśli cokolwiek kucykowego będzie się działo, to chętnie dołączę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonowaty Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 No to jadymy z tym koksem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 będę z kucykową torbą Więc podchodzić i podbijamy Pyrkon xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arpegius Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 (edited) Dobra sporo osób już zjechało, jak coś to mamy miejsce na końcu hangaru 6 koło 6a po prawej stronie. Narazie spotkałem Lemura, Cygnusa i Loila.... w sumie jakies 8 osób. Edited March 21, 2014 by Arpegius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinkie_Swear Posted March 21, 2014 Author Share Posted March 21, 2014 Gdzie są kucyki ja się pytam Nie widziałam dzisiaj nikogo przebranego! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arpegius Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 (edited) Gdzie są kucyki ja się pytam Nie widziałam dzisiaj nikogo przebranego! Nie stety nikt się nie przebrał, ja wczoraj tylko widziałem 3 kucykowe kosplayerki. Może się spotkamy przed 12:30? Albo po? Edited March 22, 2014 by Arpegius Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Ja widziałem tylko jakiegoś kolesia z Pinkie na koszulce i jakiegoś kolesia z pluszową Fluttershy i nikogo więcej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Widziałem tylko gościa z przypinkami CMów M6 na kapeluszu, chodzę sobie po konwencie w niebieskiej bluzce i dżinsach, buty beżowo-czarne, krótkie blond włosy, będę do 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arpegius Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 (edited) Oj to ciężkobedzie się znaleść proponuje na tą prelekcję o 22:00 w Auli 1(budynek 14, 1 piętro). Ja widziałem już dzisiaj sporo broniaczy, kolesia z koszulką i z dużą maskotką fluttershy ale uciekł. Kilka pegasis cosplayujących oraz jakąś dziwczynkę chodzące w --piżamce-- skóże rainbow dash. Marins z warhamera mający w ręku nieżywą pinkie. Edited March 22, 2014 by Arpegius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arpegius Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Wow bardzo dużo broniaczy, potem macie przyznawać się kto był! Bo w takim dłumie to osoby z forum się nieznajdą ;-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts