Karcia Napisano Marzec 18, 2014 Share Napisano Marzec 18, 2014 Moja OC wygląda genialnie tylko oczy mi tu nie pasują bo powinny być ciemnobrązowe ale mniejsza o to i tak wygląda genialnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 18, 2014 Autor Share Napisano Marzec 18, 2014 @Sajback Nawet koleżankę zapytałam, co to za kolor na arcie autorstwa bodajże Anathieli, czyli Anny i ona stawiała na pomarańczowy, ja stawiałam na brąz, więc wyszło jakoś tak pośrodku. @Rain Chaser Jak coś to zawsze mogę poprawić/narysować jeszcze raz. Szczególnie, że jutro kupię sobie nowe kredki, bo mi paru kolorów brakuje, co sprawia, że rysować jest mi teraz ciężko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Wystarczy że poprawisz, nie będe zawracała ci głowy rysowaniem od nowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 No cóż... . Ja byłbym wdzięczny gdybyś spróbowała narysować mojego OC w jego pierwotnej barwie. (Czy połączeniem brązowego i pomarańczowego nie jest czerwony? Bo ja widzę czerwony.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Mogę poprosić o rysunek Maud Pie przytulającej Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Bo ja widzę czerwony.) Ja też widzę czer...znaczy..brązowy i pomarańcz... Narysowałabyś mi jedną z moich oc ? Happy Clover ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 19, 2014 Autor Share Napisano Marzec 19, 2014 Chyba mam problemy z odróżnianiem kolorów... Rain, Sajback- postaram się jak najszybciej wykonać wersje poprawione. lenka, Cassidy- jasne, potem dopiszę do listy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 (edytowany) Wersje poprawione Rain Chaser i Smooth Sounda oraz OCki Nessie. Reszta reuestów kiedyś też będzie, niektóre wkrótce. Światło niestety mam, jakie mam. Najwyżej jutro wstawię wersję w lepszym oświetleniu. Edytowano Marzec 27, 2014 przez Cahan 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Wow, bardzo ładnie, dziękuję. Jak spojżałam pierwszy raz to aż mnie zamurowało, na serio masz wielki talent. i nawet nie szkodzi, że odwróciłaś jej CM, dla mnie jest extra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 No i teraz jest świetnie! W dodatku superowo przedstawiłaś jego charakter. Taka mina to u niego częste zjawisko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Jejciu ta moja OC jest śliczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 Zedytowałam i dałam wersję w lepszej jakości. A na dzisiaj OC mariusza:I mała uwaga- jeśli poziom wam odpowiada/nie odpowiada, to dajcie znać. Piszcie, w pierwszym przypadku możecie dać respa. W ten sposób ogarniam, które zlecenie mam uznać za zakończone, a które wciąż trwa. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Poza ogonem który jest trochę mało ,,puchaty'' nie mam jakiś większych zastrzeżeń Świetnie że narysowałaś go z poważną miną, bo taka właśnie najlepiej do niego zawsze pasuje. Więc bardzo dziękuję za spełnienie prośby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Cahan, jako iż sądzę, że tamten rysunek wyszedł ci świetnie to poprosiłabym o jeszcze dwa, jeśli możesz oczywiście. Tym razem z tą samą postacią i jeszcze drógą http://imgur.com/6Vc19Fg ta z prawej (bez tej z lewej) jeden przyjacielski, a drógi bardziej romantyczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Quest dla Lenki- 2 razy rysowany, razy nie udany. Muszę chyba znaleźć inne kredki, bo choć Herlitze dobre, to różowe coś mnie nie lubią. Coś mi się widzi, że będę rysować raz jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 No, rysunek dla Cassidy, czy jak jej tam teraz jest: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Dzięki ci jest śliczniusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Prosiłabym o tę panienkę, jednak aby grzywa była bardziej zieleńsza, tak jak znaczek. I jako że nie widać- grzywa niemal sięga ziemi, a ogon lekko się po niej czołga ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Mogłabym prosić o tą klacz? http://s28.postimg.org/8rus1bqe5/cyan_flight.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Nowe komisze [listę zaraz zaktualizuję]: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Quest dla Lenki- 2 razy rysowany, razy nie udany. Muszę chyba znaleźć inne kredki, bo choć Herlitze dobre, to różowe coś mnie nie lubią. Coś mi się widzi, że będę rysować raz jeszcze. WOW!!! Jakie słodkie ! To pierwsze trochę ładniejsze... ale oba są piękne! Trochę, nie o to mi chodziło ale to takie SWEET! Bardzo mi się podobają twoje rysunki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Urocze, dziękuję!!! :* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Jak ci się będzie nudzić, to możesz narysować moją ponysonkę (mam na profilu), bo ja nie mam czasu rysować, a ciekawi mnie jak tobie wyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Wiesz Cahan, zamówiłabym hurtowo, ale masz dużo roboty, pewnie mało czasu, nie będę przesadzać. Obrazki świetne, dzięki jeszcze raz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Requesty na dzisiaj: Jak się komuś co nie podoba [a wychodzi, jak wychodzi, więc reklamacje przyjmuję] to niech pisze. Dziękuję, wyszło ślicznie. Ale.. trochę późno odpowiedziałem, ale i tak dziękuję :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się