Mon Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Hydrę umiałabyś narysować (typu smok z trzema głowami, coś podobnego do tego co mam w avku) ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 13, 2014 Autor Share Napisano Maj 13, 2014 Tak. Smoki to mój ulubiony temat do rysowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 W takim razie poproszę hydrę o fioletowym cielsku, z trzema głowami. Ogon w miarę krótki (nie dłuższy niż długość tułowia) i bez skomplikowanego zakończenia, oczy ludzkie/kucykowe, jasnofioletowa kulka energii jako coś w rodzaju CM. Skrzydła jak u smoka. Wygląda raczej przyjaźnie, nie groźnie. Kobieta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 26, 2014 Autor Share Napisano Maj 26, 2014 Wybacz, ale nie. Jak już gdzieś pisałam, od zeszłego tygodnia przestałam przyjmować zamówienia [te, które obiecałam, to wykonam] bezpłatnie. Z dwóch powodów: - może będzie na nowe kredki - będzie ich o wiele mniej, możliwe, że zero, więc będę mogła więcej rysować dla siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 I nadszedł czas... Reszta niebawem Vortex:Cadance:Jakub Ponystep: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 O BOŻE! Jakie to piękne!! Nie wiem jak ci dziękować, to jest poprostu AWESOME! :soawesome: Dzięki, dzięki, dzięki. Moge się jakoś odwdzięczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Ooo kozacko! Wielkie dzięki. Jesteś wielka. Naprawdę świetny rysunek jeszcze raz wielkie dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Lipiec 22, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 22, 2014 I teraz, specjalnie dla mlp polska, requesty dla Niki i Pookhi. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nika Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Wyszło ci przednio Dobrze, że starasz się eksperymentować z pozami i minami. Dzięki temu, mimo, że każdy kucyk jest trochę do siebie podobny, obrazki się różnią i nie wywołują wrażenia "Ale to już było". I choć nie lubię się bawić w punkty reputacji, to w tym wypadku zrobię wyjątek, bo się po prostu należy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 To teraz ja Cię zagnę, Cahan Narysuj Vasca Tornandeza z "Łowcy Dusz". Tak jak go sobie wyobrażasz. Mam mocne dowody na to, że czytałaś pierwszą część i że ją znasz, więc wiesz też jak ten gościu wyglądał Dasz radę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SweeteCandy Napisano Listopad 14, 2017 Share Napisano Listopad 14, 2017 Nie wiem czy ten temat nie jest zakończony. Jeśli tak to napisz lub coś, bo chciałabym żebyś narysowała moją ponysonę, a jeśli jest skończony to trudno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 14, 2017 Autor Share Napisano Listopad 14, 2017 Temat zakończony, aktualnie biorę tylko komisze. Teraz zauważyłam, że zapomniałam odpisać ludziom, którzy wcześniej pisali ._. Nie pozostaje mi nic innego jak szczere przeprosiny. Po prostu o Was zapomniałam. Jeszcze dziś to zarchiwizuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się