Krulig Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Teraz nie mam ich przy sobie... ale jutro planuję przyjść do szkoły, to ci wtedy pokażę, dobrze? - spytał uśmiechając się trochę szerzej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Ja tam nie wiem, czy takie fajne. Drobna sztuczka, pozwalająca na wskrzeszanie mniejszych zwierząt.- odrzekłem. Sowa siedziała mi na ramieniu i spała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - No.. dobrze! Ja też mogę przynieść bazgroły skoro..chce ci się na nie patrzeć. - Spojrzała na ziemię , a potem na Oz'a - A tak z innej beczki. Umiesz się zamieniać w zwierzęta ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Myślisz? Ale jakoś oporu nie stawiasz. - powiedział z uśmiechem. Zbliżył się jeszcze trochę i pocałował ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -A dlaczego to zrobiłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Tylko w trzy... kruka, czarnego królika i kota... - powiedział po krótkim namyśle. - Pokazać? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Tak! - spojrzała na niego - ale w króliczka żebym mogła cię potulić jako puchate zwierzątko . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komputer Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Sandro skierował się przed siebie, schował notatnik przechadzając się. Jego maska i tak ograniczała mu dopływ tlenu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -A ty byś tego nie zrobiła?- spytałem się. Powoli zbliżaliśmy się do jeziora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 (edytowany) - Dobrze. - Oz zamknął oczy. Pojawił się czarny dym, który go zakrył. W momencie dym zniknął, a zamiast chłopaka stał mały czarny królik. Podskoczył do Cassidy. - Wiem. Trochę zbyt "spektakularne". - powiedział króliczek. Edytowano Kwiecień 3, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 ... :3 - Jaki...słodki...ty.. - wzięła go na ręce i zaczęła głaskać - taki mięciutki . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Może gdybym umiała... raz ocaliłam młodego wilka od starszych i silniejszych. Teraz mieszka u mnie w domu. Ale nie jest udomowiony. Jest raczej posłuszny mi.-Powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Oz zamknął oczka. - To takie przyjemne... - wyszeptał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Jesteś uroczy - uśmiechnęła się i głaskała go dalej, bo miał takie miękkie futerko :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -Mhm, ja potrafię zmieniać się w różne nocne zwierzęta, nietoperze, wilki, najbardziej lubię sowy. To moja specjalna zdolność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 -To musi być bardzo fajne. Zawsze marzyłam o lataniu. Można powiedzieć, że ja mogę kontrolować pogodę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 (edytowany) Oz otworzył oczy i spojrzał na Cassidy. - Chyba jesteś najmilszą osobą, którą kiedykolwiek spotkałem. - powiedział. - przypominasz mi trochę moją siostrę. - dodał. Edytowano Kwiecień 3, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Patrzyły teraz na nią dwa czarne duże oczka przypominające guziczki . - Dzięki. Masz siostrę ? Fajno! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Mhm! Jest rok starsza i nie używa magii. Jest bardzo miła i wesoła, ale... - zaciął się na chwilę. - Jest jakąś fanatyczką i kolekcjonuje rzeczy typowe dla wiedźm... Lepiej jej nie spotykać kiedy jest w transie... brr! - zadrzżał lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 (dobra, ja wracam jutro o 13.35, może o 12.30) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Przytuliła króliczka. - Jest wiedźmą ? - spojrzała na niego wielkimi oczami - nie żeby coś..Tak tylko z ciekawości pytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Mam nadzieję, że nie jest. Wystarczy, że ja studiuję magię ciemności. Nie chcę mieć jeszcze w rodzinie wiedźmy... - powiedział. - Podobno tylko lubi takie klimaty. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Skoro tak uważasz - wzruszyła ramionami i znów go głaskała - zrobię z ciebie szalik..znaczy się..nie...ale jesteś taki miękki jako kicałek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Oz zachichotał. - A ty jesteś taaka miła. - powiedział i zaczął się miziać do Cassidy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Ale króliczki są milsze niż ja... mają milsze futerka... Ale wiesz, nie odmieniaj się jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts