Foxjacz Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Ja coś spróbuję nabazgrać(nie koniecznie będzie to piękne:]) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minish, Hero of the Storm Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 Ja również mogę spróbować jeśli konkurs nadal jest aktywny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejos Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Dobra :I Trzeba coś wyskrobać :I Wybaczcie, że was tak okaleczę XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Nie wiem, czy konkurs jeszcze w ogóle żyje, tak czy siak zrobiłam prosty szkic. Jaśniejszy kolor w ogonie i grzywie nie jest idealnie biały. Na początku był jeszcze bardziej kremowy, później go trochę rozjaśniłam. Zrobiłam alicorna, jednak zawsze można jej usnąć róg, skrzydła czy też oba te elementy. Mogę zrobić jej reference sheet i vector jeśli projekt wygra (na tym bądź na innym szkicu). CM nie rysowałam. Gdybym się wysiliła zapewne jakiś bym wymyśliła, uznałam jednak, że nie będę tego robić (mogę jednak oczywiście coś od siebie zaproponować c; ). Tak więc oto sam szkic: Link do dA: http://fav.me/d7pm68j 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Ładny projekt, w końcu coś wartego uwagi.A konkurs pewnie by żył, gdybyśmy mieli na forum adminów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 7, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2014 Pamiętam o tym projekcie. Spring Apricot rzeczywiście stworzyła w końcu coś sensowniejszego. Chciałbym rozruszać ten projekt, zastanawiam się czy przed czy po theme... Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 (edytowany) Dziękuję bardzo c: Btw. jak już wspominałam w moim temacie w dziale z artami - dziś wieczorem może jeszcze trochę poeksperymentuję i zrobię kilka dodatkowych wariantów kolorystycznych, cały czas bowiem nie jestem do końca pewna co do odcieni. Edytowano Lipiec 7, 2014 przez Spring Apricot Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 (edytowany) Cóż, narysowałam coś przez nadmiar wolnego czasu, a dodatkowo skoro widzę,że temat ledwo co żyje, to spróbuję. Lewo widać te kopyta i skrzydła, bo się bardzo zlewają, no ale nic. Z pewnością jedna praca więcej nie zaszkodzi, nawet jeśli nie jest najlepsza. Edytowano Lipiec 8, 2014 przez Celly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 Tak mi się wczoraj nudziło, że też coś zrobiłem (uwaga na oczy) Tak zastanawiałem się czy jakoś to w logo można upchać i coś takiego mi wyszło 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 No ładnie, ładnie Doktorze. A co do konkursu to jutro coś wstawię. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Ja to zaczne tysowac dopiero w sierpniu jak wróce z wakacji x.x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 (edytowany) Prace można robić na kartce, prawda? Jeśli nie to poszukuję chętnych na zrobienie z mojej pracy wektora. Edytowano Lipiec 14, 2014 przez Leah Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 http://zapodaj.net/1ba84202d05cd.jpg.html Sorry za double. Mimo że brzydka to macie, im więcej tym lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 A ja mam pytanie. czy kucyk w logo musi być Alicornem ? Czy może to być taki zwykły ziemski...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Może być ziemniaczkiem. A teraz moja praca trochę z opóźnieniem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżuma Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 OC stworzone, na prawdę przypadkowo. Uznałam po prostu, że forum rozwinęło się na tyle , aby być bardziej "dorosłe".Takie Big Mac'owe kolory zauważyłam dopiero po pocieniowaniu całości. Obecne kolory mi odpowiadają, pomimo wcześniej wymienionego defektu. Przez dłuższy czas zastanawiałam się nad klaczą lub ogierem. Osobiście jestem za ogierem i w razie czego mogę zrobić to własnie w tej wersji. Skrzydła lub róg, mogę usunąć, zależnie od tego czy będzie to potrzebne. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witaj Vitaj Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Hej Bronies, jestem tu nowy i stwierdziłem, że wezmę udział w konkursie. Zrobiłem logo i OC. Bardziej specjalizuję sie w bitmapie niż wektorach więc jak będziecie chcieli to zrobię też wersję wallpaper http://vitaj.deviantart.com/art/Logo-Oc-470933025 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 4, 2014 Share Napisano Sierpień 4, 2014 Moje kredkowe coś, wow Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Myślę, że uchwyciłem wszystko co najważniejsze dla fandomu 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 Myślę, że uchwyciłem wszystko co najważniejsze dla fandomu Nie ma cycków. 2/10 A tak szczerze, to dobra robota. Poprawiłeś mi tym humor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loni Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Czy konkurs jeszcze trwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Wkrótce będzie reaktywowany, ale kiedy to się stanie? Tego nie jestem w stanie powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się