Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Lee przysunął się bliżej Kat. Uśmiechnął się pod nosem. - Oficjalnie stałaś się moją właścicielką... - powiedział cicho i pocałował ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 Całkowicie odpłynęła teraz liczyli się tylko oni. Byli razem i to było najważniejszesię dla Kat. Objęła go i odwzajemniła pocałunek. Była już tego pewna, on kochał ją,a ona jego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Lee objął Kat w pasie, przekręcił siebie i ją w taki sposób że on leżał na plecach a ona na nim. Przerwał na chwilę pocałunek. - Tak jest mi nieco wygodniej. - powiedział szeptem i znów pocałował Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 Kat uśmiechnęła się i wróciła do pocałunku. Zaplotła swoje palce w jego.-Tak chba wygląda szczęście..-powiedziała szeptem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - I ja niby spadłem z raju? - wyszeptał lekko ironicznie i wrócił do pocałunku. Czuł że jego serce bije znacznie szybciej niż zwykle. - Niebo mam tu. - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 (edytowany) Kat z łatwością przekręciła ich w drugą stronę. Teraz ona leżała na plecach. Osdunęła lekko głowę.-Pamiętasz co mówiłeś ? Jestem za młoda..-powiedziała spokojnie i znów go pocałowała. Edytowano Marzec 29, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Pierdzielenie starego piernika... W końcu i tak jesteśmy nieśmiertelni. - wyszeptał i zaczął całować Kat po szyi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 Kat przymknęła oczy. Spojrzała na swoje ramie. Znak zniknął. Uśmiechnęła się lekko. Pod wpływem wszystkich emocji wbiła lekko paznokcie w skórę na plecach Lee. Nagle przestała być zmęczona.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Lee nie zareagował na wbite paznokcie. Zaczął całować niżej ale mniej więcej pod obojczykiem zatrzymał się i spojrzał na Kat pytająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 -To pytanie o pozwolenie ?-wyszeptała.-Teraz to tylko twój wybór..-uśmiechnęła się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Nie chciałem przesadzić... - wyszeptał cicho, pocałował ją znowu krótko i ponownie zaczął całować ją schodząc poniżej obojczyka. ((W sumie to w co przebrała się Kat? Bo Lee to sypia w jakiś spodniach z dresu i bokserkach...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 Kat się zarumieniła.-to jeszcze nie przesada.. Chyba,że ty tak uważasz-powiedziała nieco speszona. ((Cóż.. wygląd Kat jest wzorowany na Pani, która specjalnie wyszukanych piżam nie ma.. W sumie :I Zwykła bielizna. Zwykle czarna (bo przecież wyszczupla xdd) )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - No wiesz. Ja mam jeszcze lekkie braki w tym tym co wypada a co nie... - powiedział i zaczął ściągać jedno z ramiączek od stanika Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 (edytowany) ((Moderatorzy nas za to nie pogonią xd ?d)) Edytowano Marzec 30, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 ((Nie powinni. W końcu to sesja ,,fabuła'' idzie do przodu. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 (pogonią, jeśli bedziecie kontynuować) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 ((No fakt. MAGICZNY PRZESKOK NA DZIEŃ JUTRZEJSZY BEZ OPISYWANIA PRZEBYTEJ SCENY ŁÓŻKOWEJ KTÓRA ODBYŁA SIĘ W TLĘ! Haazaam! Nowy dzionek?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 ((Dlatego to jakoś ładnie zakończymy ^^ Nie chcemy kłopotów ;// Spokojnie scen toczących się dalej chyba nie będzie :>>)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 ((To zrób przeskok że Kat się budzi i przypomina sobie co robiła w nocy z Lee. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 ((Teraz wy robicie-rozpoczynacie next day ;D)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 ((To może ja)) Następnego ranka Lee obudził się. Przetarł oczy. - To był sen? - szepnął i spojrzał na przytuloną do niego Kat. - Chyba raczej nie... - mruknął pod nosem i uśmiechnął się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 Kat obudziła się.-Dzień Dobry.-powiedziała cicho nadal nie otwierając oczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 - Dzień dobry... Wczoraj wydarzyło się coś szczególnego? Bo nie wiem czy tylko mi się śniło czy naprawdę coś się działo. - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 Kat uśmiechnęła się.-W takim razie oboje mieliśmy podobny sen. Chyba najlepsza noc w życiu..-Powiedziała powoli i wstała. Założyła jeansy i czerwony top. Upięła włosy w kucyk i zeszła na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 30, 2014 Share Napisano Marzec 30, 2014 Lee wstał. Poczekał aż Kat wyjdzie. - Fuck yea. Czyli może życie jest spełnione... - powiedział szczęśliwy, przebrał się w jeansy, czarną koszulkę z Iron Maiden i zszedł na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts