Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 - Mam wrażenie że zaczynam cię irytować. - stwierdził. Po chwili wyciągnął telefon, przeczytał otrzymaną wiadomość i westchnął. - Eh, muszę na pewien czas panie opuścić, Saraii wzywa. - powiedział spokojnie. - Saraii to moja siostra. - dodał, ukłonił się teatralnie i odszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 -Irytuje mnie to,że ciągle muszę ci zapewniać bitwy pod grunwaldem...Bo jeżeli tego nie zrobie zaczynasz jęczć o tym jak kiedyś było zabawnie i jak kiedyś twoje życie było ciekawe. Później jest mi po prostu przykro,że nie mogę ci dać tego czego chcesz..-Powiedziała szybko i patrzyła jak Lee odchodzi. ((Na jak długo odszedł Lee ?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 - Bo jestem stary, starzy ludzie tak mają. - stwierdził odchodząc. ((Około godzinę. Może dwie)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 -Czekamy do jutra i jedziemy do Grecji ?-zapytała Nadia. -Myślę,że tak. Zastanawia mnie tylko to czy zostanie człowiekiem ponownie.. nie będzie miało skutków ubocznych.. Nadia wzruszyła ramionami.-A mnie bardziej zastanawia to jak sobie poradzisz bez twojej jakże ukochanej perswazji..-Powiedziała Nadia. -Wracajmy do motelu..-Powiedziała Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Lee dotarł do umówionego miejsca gdzie na ławce siedziała na oko ośmioletnia dziewczynka z rudymi włosami, wpatrywała się w Lee pustym wzrokiem, gdy usiadł obok wyszczerzyła zęby pokazując brak kilku. - Braciszku, przyszedłeś wreszcie. Za trzy miesiące zaczyna się Rayting Game i Paymon chce abyś wkrótce wrócił. - powiedziała i podała mu kartkę. Przytuliła go i odbiegła wesoło w jakimś kierunku. - To już teraz? - zapytał samego siebie i spojrzał na kartkę. - Eh, wracam do motelu. - powiedział do siebie i ruszył spacerem do motelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Kat i Nadia były już w motelu.-Czy po tych wszystkich okropnych rzeczach,które zrobiłam.. jesteś w stanie mi wybaczyć ?-Zapytała Kat patrząc na Nadie. -Wybaczyłam ci już dawno.. Myślisz,że jeśli bym tego nie zrobiła siedziałybyśmy teraz razem w jednym pokoju ?-Odpowiedziała Nadia. Kat nic nie odpowiedziała. Uśmiechnęła się w duchu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Lee szedł ulicą w kierunku motelu. Po chwili zaczął śpiewać Holy Smoke Iron Maiden. Po około minucie dotarł do motelu, zaczął śpiewać ciszej, podszedł do drzwi pokoju i zapukał. Nie wiedział nawet czemu ale zapukał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Kat zdzwiła się. Nadia poszła otworzyć drzwi.-Czemu pukasz ?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 - Nie wiem w sumie, ale może dopadł mnie stres. - stwierdził. - Za jakieś trzy miesiące mam Rayting Game i nie wiem co się będzie dziać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 -Co to Rayting game ?-spytała Nadia ładnie akcentując. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Chamsko się wtrące Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 ((Atlantis... Wyjdź...)) - Cóż, szachy, ale nie byle jakie. W takich szachach demony określonego władcy, czyli Króla, Księcia, Księżnej bądź Królowej, robią za figury. Ja jestem Hetmanem, albo potocznie królową w zestawie Paymona. Zobaczy się z kim będą bitwy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 ((A Atlantis tu po co ? ;o)) ((Sorki, że mnie nie było,ale miałam strasznie zawalony dzień ;dd)) Nadia przytaknęła i podeszła do okna.-Zapomnieliście o tym, że jako podróżnik też mogę używać prostej magii.-Powiedziała i odwróciła się w stronę pozostałych.-Potrzebuję kilku świeczek, soli i krwi sobowtóra z linii Amary.. w tym wypadku to będziesz ty.-Spojrzała na Kat.-Z tego co mi wiadomo Quetsiah pochowała Amare razem z Silasem. Więc kto załatwi potrzebne rzeczy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 7, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2014 ((Halo ? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 ((Nie było mnie.)) - To ja się skoczę. - stwierdził i szybko wyszedł, po piętnastu minutach był z powrotem i postawił reklamówkę na łóżku. - Coś jeszcze? - zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 ((Kłopoty z internetem. Przepraszam postaram się nadrobić.)) -Nie, to już wszystko.-Powiedziała Nadia i zabrała Lee rzeczy. Zapaliła świeczkę i rozsypała sól na stoliku.-Daj rękę.-Powiedziała do Kat. Wyjęła mały nożyk i rozcięła jej nadgarstek. Nastawiła go nad świeczkę. Krew powoli się sączyła, ale świeczka nadal się paliła. Nadia zaczęła wymawiać po nosem jakieś słowa. Kat stała nie ruchomo i z kamienną twarzą trzymała nadgarstek nad świecą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Nadia z zamkniętymi oczyma wzięła świecę i zaczęła powoli wylewać wosk na stolik i sól. Odłożyła świecę z powrotem. Skandowała zaklęcie jeszcze przez chwilę i nagle świeca zgasła. Nadia otworzyła oczy.-Już wiem..-powiedziała cicho i wstała. Kat podeszła do okna.-To daleko stąd ?-zapytała. -Nie wiem dokładnie.. Po prostu będę czuć w którym to miejscu.-Powiedziała i spojrzała na świecę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 - A wiesz chociaż jaki kraj? - zapytał siadając na łóżku. ((Jak bardzo problematyczna byłaby zmiana postaci? Ta trochę mi się znudziła...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 ((Myślę, że możesz zmienić. W sumie też mogę zmienić, ale nie prędko. Zmieniaj jak chcesz. Byle nie za często..)) -Już na początku przecież wiedzieliśmy, że w Grecji.-powiedziała Nadia przenosząc wzrok na Lee.-Teraz tylko wystarczy, że wyczuję tę energię z miejsca położenia Silasa i zabierzemy mu lekarstwo.-Powiedziała i sztucznie się uśmiechnęła.-To takie proste.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 ((Zatem niech w Grecji, ex wiedźma Lee wytnie mu serce. To sobie umrze, i będzie martwy...)) - Proste czy nie, będzie trochę latania. - westchnął. - Dobra, to kiedy jedziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 ((Ale ty będziesz wiedźmą, ja mam już Nadie)) -Najlepiej jutro z samego rana. Mam kilka spraw do załatwienia przed wyjazdem.-Powiedziała spokojnie Nadia i zaczęła się kierować do drzwi.-Cześć.-Dodała i wyszła z pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 ((I tak chciałem nią kierować.)) - Się na najbliższe trzydzieści lat wylatam samolotem... - stwierdził gdy Nadia wyszła. - Która godzina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Kat spojrzała na zegar.-17:34.-powiedziała.-Teraz dopiero zaczęłam sobie uświadamiać to,że będę człowiekiem..To się wydaję takie.. nie realne.-Powiedziała i podeszła z powrotem do okna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Lee westchnął. - Smutne... - powiedział cicho pod nosem. - I tak mój czas nadchodzi... - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 -Nie uważam, żeby to było smutne.. Tylko dziwne. Wampir, który ma ponad pięćset lat ma być człowiekiem.-Kat pomyślała znowu o jej wcześniejszym życiu. Przewróciła oczami.- Always survive..-Powiedziała cicho. Odwróciła się w stronę Lee.-Co będzie dalej ? Jako człowiek nie będę mogła cały czas narażać mojego życia. Czyli to wszystko nie będzie już tak ciekawe. Co wtedy ty zrobisz ?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts