MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 19, 2014 Autor Share Napisano Marzec 19, 2014 -To nie takie proste.. Jest 10x szybszy, 10x silniejszy, i ma ponad 2000 lat..-Kat westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 - No to najwyższy czas. Za długo posiedział na tym świecie, ale to twoja sprawa, oczywiście. Od tego w końcu może zależeć twoje długie życie... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 19, 2014 Autor Share Napisano Marzec 19, 2014 -Czekaj ! Wiesz jak go pokonać ? Co może zabić hybrydę ?-Zapytała z nadzieją w oczach. [[Ehh.. Dyktator pewnie nie przyjdzie ;d]] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 - A czego hybrydą jest? - zapytała wiedźma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 19, 2014 Autor Share Napisano Marzec 19, 2014 -Nie wiem jak odpowiedzieć ci na to pytanie.. więc cyt. ,,Jestem pierwotnym wampirem, wilkołakiem. Już nie pierwotnym, ale upadłym aniołem no i mam w sobie krew czarownika. Mam ponad 2000 lat " - Zacytowała dawnego narzeczonego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 - Każdego da się zabić. Każdego. Nawet samego diabła, a wiem co mówię. Sądzę jednak, że rozmawianie o tym na terenie starej huty to nie jest wybitny pomysł - rzekła Grimalkin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 19, 2014 Autor Share Napisano Marzec 19, 2014 -Zgadzam się.- Może pójdziemy do mnie ? [[bd jutro Trzeba poczekać na Dyktatora xdd]] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 - Nie ma to dla mnie znaczenia - rzekła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 ((A ja właśnie przybyłem)) Lee spojrzał na hybrydę. - Pierwszy upadły to Lucyfer... mój brat w sumie. A żeby cię zabić potrzeba anielskiej broni... - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 - Nie zawsze anielska broń jest potrzebna. Da się obejść bez takich... Burżuazyjnych środków - stwierdziła wiedźma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 - Moja gitara jest anielską bronią.... - powiedział wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Grimalkin krytycznie spojrzała na Lee. - Cudownie. Czy wynika z tego coś jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 19, 2014 Autor Share Napisano Marzec 19, 2014 [[Jupi ^^ Ja na chwilę ;D Co do pierwszego upadłego to: ,,Już nie pierwotnym, ale jednak upadłym aniołem" xdd nie powiedział, że pierwszym.'' Kat spojrzała jeszcze raz na Lee, z tym samym przerażeniem w oczach.- Przepraszam, że cię w to wmieszałam-powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Grimalkin przewróciła oczami. - Jest demonem, ma zbyt twarde pośladki żeby cokolwiek mu się stało. Słabością tego durnia nie pokonasz - powiedziała do Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 19, 2014 Autor Share Napisano Marzec 19, 2014 -Przez ponad pięćset lat uciekałam, teraz kiedy Klaus żyje i ewidentnie jestem mu do czegoś potrzebna, jestem pewnym trupem. Mogę sobie pozwolić na chwilę słabości, nie lekceważę Klausa bo wiem co potrafi.. i nie chce by ktoś po za mną jeszcze ucierpiał.-powiedziała lekko uniesionym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 - To, że ktoś spadł z nieba i stracił kilka piór, nie znaczy że jest wszechmocny - powiedziała Grimalkin. Jej głos był chłodny i spokojny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 19, 2014 Autor Share Napisano Marzec 19, 2014 -Może i masz rację..-Westchnęła-Możemy się tu spotkać jutro ? albo przed budynkiem ? W tej chwili jestem głodna i wyczerpana, nie jestem w stanie planować śmierci Nika, nie w tej chwili.-Kat zauważyła jeszcze lekko sączącą się krew z nadgarstka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 - Nie tutaj. W centrum - rzekła wiedźma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 Lee stał przez chwilę. - Jest ode mnie starszy o zaledwie 300 lat. To niewiele... Ciekawe gdzie się rąbnął po upadku... - mruknął do siebie. - Czyli co. Tu czy tam? Bo jestem z lekka zmieszany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 19, 2014 Autor Share Napisano Marzec 19, 2014 Może być w centrum, ale..nie zapomnieliście o tym, że ludzie na nas polują ?-zapytała Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 - Cóż. Ja technicznie rzecz biorąc mogę powrócić do wyglądu od razu po upadku... Walnąłem w obecną Norwegię, tak dla ciekawych... A co do was... Nie mam pomysłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 - Na kogo polują, na tego polują... Wasz wybór, gdzie. W każdym razie możecie się mnie tam spodziewać - powiedziała. Oddaliła się szybkim, lekkim krokiem, niemal bezdźwięcznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 19, 2014 Autor Share Napisano Marzec 19, 2014 Kat patrzyła na odchodzącą wiedźme.-Lee ? słyszałeś co Klaus powiedział do ciebie zaraz przed tym jak odszedł ?- Zapytała z niepokojem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 19, 2014 Share Napisano Marzec 19, 2014 - Nie zwracam uwagi na podrzędne demony które są wrogo nastawione. Nie był archaniołem więc jest noobkiem. Dla mnie to wystarczający powód aby nie uznać go za zagrożenie... - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 -Słabymi są ci, którzy boją się wstać po upadku..-Powiedziała bez emocji w głosie.-Co będzie jak już pokonamy Klausa ?-Kierowali się w stronę domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts