Mephisto The Undying Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 - Czy ja wiem? To twój były... - wzruszył ramionami. - Nie wiem co będzie... - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 -Były. Nie czuję do niego niczego. Tylko żal, ból i odrazę o to kim się stał-Powiedziała stanowczo.-Sugerujesz jakiś Happy and Love end ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 - Czemu tak sądzisz? Miałem nadzieje że będziesz mieć jakiś ciekawy pomysł... - powiedział pytająco - Zastanawia mnie tylko skąd ma w sobie magiczną krew... Bo jeżeli ma dwa tysiące lat to na pewno nie jest pierwszym wilkołakiem i wampirem... Musiały go dziabnąć. Chyba że jest demonem półkrwi... - powiedział jakby do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 -Nie obchodzi mnie kim jest..Ani kim był. Dla mnie jest stracony.-powiedziała cały czas stanowczym tonem.-Kiedyś powiedział mi, że zna zaklęcie, które połączyło by mnie i jego na zawsze.. Zaklęcie krwi. Ale nie wiem dokładnie o co chodzi w tym zaklęciu.. Czekaj.-Przystanęła.- Myślisz, że.. do tego potrzebował mojej krwi ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 (edytowany) - To by miało sens... Musiał zatem dorwać mniejszy klucz Salomona... - podrapał się po brodzie. - Zatem trzeba go załatwić nim użyje zaklęcia... - powiedział twardo. - Pora na polowanie na mieszańców. - powiedział chamskim tonem i uśmiechnął się podle. - Jak ja dawno nie tego nie robiłem... Ach. Stare złe czasy... - powiedział jakby nieobecnym tonem. Edytowano Marzec 20, 2014 przez Ojciec Dyktator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 Kat Spojrzała na niego wielkimi czarnymi oczami-Jakie ,,polowanie" ?-zapytała lekko przestraszona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 - No wiesz. Bierzesz broń i idziesz na łowy. W tym przypadku polowanie na mieszańca... Jak jeszcze byłem aniołem robiłem to bardzo często. - powiedział spokojnie. - Czego się boisz. Przecież nie zaatakuje ciebie... - zaśmiał się wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 Było około 22.00 Szli przez centrum. Na ulicy szło kilku ludzi. Kat podniosła wysoko głowę i spojrzała przed siebie.-Za późno żeby się wycofać.-powiedziała cicho. Niezauważalnym ruchem zaatakowała mężczyznę przechodzącego obok. Po kilkunastu sekundach Rzuciła bezwładne ciało na ziemie. Po kłach ściekała jej jeszcze krew.-O wiele za późno..-powiedziała z obojętnością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Lee wzruszył ramionami. - Cóż... To chyba oznacza że będzie więcej zabawy. - zaśmiał się. - Co z resztą? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 Ludzi ?-zapytała Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 - Tam jest jeszcze kilkoro... - wskazał. - A co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 Spojrzała na pozostałych ludzi w centrum. Przeniosła wzrok na Lee-Myślałam, że też chcesz się pobawić.-Uśmiechnęła się czarująco, ukazując długie kły. Zaraz potem znalazła się przy grupce ludzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Lee przeciągnął się. - Ale wiesz... Podobno nie chciałaś mordować... - uśmiechnął się parszywie. - A przynajmniej jakiś czas temu miałaś to sobie za złe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 (edytowany) -W takim razie pora na zmiany, Jeżeli mam walczyć z Klausem potrzebuję siły, a zajączek z lasu mi jej nie da.-Uśmiechnęła się.-Gdy już z nimi skończyła podeszła do Lee. Już od dawna nie czuła w sobie tyle energii.-Teraz dopiero to zauważyłam.. Przez lata walczyłam ze swoją własną naturą, jestem naturalnym mordercą i niestety nic tego nie zmieni- Hmm.. Chyba, że taka Katerina jest zbyt nie zależna dla ciebie.-Uśmiechnęła się i zauważyła, że po obfitym posiłku rana na nadgarstku znikła. [[sorki, że nie pisałam, ale miałam swoje sprawy ;d]] Edytowano Marzec 20, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 (edytowany) Była tam też wiedźma. Siedziała na ławce z nogą założoną na nogę i wpatrywała w wampirzycę i demona. Edytowano Marzec 20, 2014 przez Oksymoron van Dort Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 Lee wzruszył ramionami. - Cóż. Dawno nie bawiłem się w morderce... I pomyśleć że ty nie chciałaś wcześniej żebym ja się w niego bawił. - zaśmiał się. - W każdym bądź razie... Jesteś zabawna... W każdym bądź razie. To może ja sobie spale jakiś kościół... Od dawna tego nie robiłem... - zaśmiał się kpiąco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 -Bez przesady-stwierdziła.-Słyszałam, że ludzka krew odbiera człowieczeństwo wampirom..wierzysz w to ?-zapytała Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 - Ta... To w sumie prawda. Łatwo popadacie w nałóg jej picia... - powiedział i wyciągnął papierosy wziął jednego i zapalił. - Ja łatwo popadam w nałóg mordowania... Zapalisz? - podał Kat papierosa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 -Ty palisz ?-zapytała z grymasem na ustach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 - Na ogół nie... Ale zamiast palenia kościoła to sobie przynajmniej fajeczkę wypalę... - powiedział lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 (edytowany) Ja podziękuję.-powiedziała.-Co do nałogu krwi.. hm.. myślę, że to zmienia wszystko. I charakter i sposób poglądu na świat. Czuję się taka.. pełna energii ! Silna ! Czy to źle, że nie mam wyrzutów sumienia ? Edytowano Marzec 20, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 - A gdzie teraz ich ukryjecie? - zainteresowała się wiedźma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 - Ja sobie zmienię wygląd... Amy dała mi ten wygląd więc jak poczekam to znowu będę wyglądał jak bez przebrania... A co do wyrzutów sumienia. Nie pytaj się o to kogoś kto był: wikingiem, piratem, łowcą niewolników, inkwizytorem, generałem w wojnie stuletniej, templariuszem i paroma innymi zabójczymi ,,sub kulturami'' - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 -Pusty grobowiec na cmentarzu ?- Zapytała z obojętnością. Nagle zakręciło jej się w głowie usłyszała szept ,,zaklęcie krwi..", ,,zabijaj wszystko co spotkasz". Nawet nie wiedziała, że wypowiedziała to na głos. Patrzyła się w przestrzeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 20, 2014 Share Napisano Marzec 20, 2014 - Radziłabym się pospieszyć. To centrum miasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts