Lightning Energy Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 Jakaś wilkołaczka weszła do naszej jaskini. Moi bracia i siostry już chciały się na nią rzucić, lecz ich powstrzymałem. -Jesteś na naszym terytorium, odejdź albo zaatakujemy.- zawarczałem do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 - Przechodziłam tylko przez las - zawarczałam i groźnie spojrzałam - A las... - rozejrzałam się - to chyba nic takiego twojego prawda ? Nie zabronisz mi iść przez las. Oddaliłam się od niego i podeszłam do reszty wilków - A wy...uspokójcie się, fajnie by było gdybyście wy wracali do swojej watahy, a moja by się na was rzucała ? Przystopujcie trochę z agresją... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 -Ten kawałek lasu należy do nas, możesz sobie chodzić przez las, ale od naszego skrawka się trzymaj z dala.- powiedziałem spokojniej.- A moi bracia i siostry bardzo nie lubią intruzów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 Lee przyglądał się odchodzącej kobiecie przez kilka sekund. Potem oddalił się od ludzi i zmieniając się w kruka poleciał w storę lasu. Przysiadł na drzewie w pobliżu jaskini w której wyczuł wilkołaki. Wrócił do zwykłej formy i usiadłszy na gałęzi zaczął śpiewać The Trooper Iron Maiden z nadzieją że jakieś wilkołaki wyjdą bo chciał dokładnie wiedzieć jakie to stwory są w mieście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 Usłyszałam śpiew, zaprzestałam rozmowę z wilkołakiem i odwróciłam się do tyłu warcząc na kolejnego intruza. - A więc on tu może być tak ? - powiedziałam znów do samca Alfa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 Zobaczył wilkołaka. Przekręcił się do góry nogami, trzymając się nimi gałęzi. Zwisał głową w dół i zaczął się śmiać. - Yay. Piesek. Dużo piesków. - zaśmiał się kpiąco. - Banda dzieciaczków... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 -Ty. Nie obrażaj nas demonie, bo może to być ostatnia rzecz jaką zrobisz.- zawarczałem na demona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 Lee zaśmiał się kpiąco. - Och. Doprawdy? Chcę to zobaczyć. - powiedział i wrócił do poprzedniej pozycji. Stanął na gałęzi. Na jego rękach pojawiło się kilka piór ale nikt tego jeszcze nie zauważył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 -To dostaniesz, co chcesz. Brać go.- zawarczałem do watahy i wilki zaatakowały demona skacząc na niego wysoko tak, jak ich tego sam uczyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 Podeszłam do samca . - Zostaw go, niech się śmieje...To demon, zaraz spadnie z tego drzewa - popatrzałam na wilka obok - A tak w ogóle nazywam się Stevanie , można mi mówić Stevie lub Stiv. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 Lee wzbił się w powietrze pozwalając wilkom uderzyć w gałąź. - Ja spadnę? - zaśmiał się. Nie zmienił się całkowicie. Na razie miał tylko skrzydła. Wylądował na innym drzewie. - Mam ponad 1700 lat. Myślisz że jestem idiotą dziewczynko? - zapytał kpiąco i zaśmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 - Nie jestem żadną dziewczynką - Zawarczałam - I nie waż się nabijać z mojego gatunku, jasne?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 (edytowany) -Jestem Zacharian. Odwołałem watahę i popędziłem do swojego domu. Mój dobry humor prysł, a teraz chciałem tylko odpocząć. Edytowano Marzec 15, 2014 przez Lightning Energy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 - Jesteś. Masz zaledwie 18 lat... No i czy ja się nabijam? Ja się zwyczajnie bawię. To wy robicie śmieszne rzeczy. - uśmiechnął się chamsko lądując na gałęzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 - Nie mam 18 lat...mam 22 dwa, a po za tym..co za różnica. Do takich jak ty nie ma się szacunku. Oddaliłam się z złym humorem. - Żegnaj Zacharin i reszta watahy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 (edytowany) Zaśmiał się. - Jesteście doprawdy zabawni... - zaśmiał się i odleciał. W pobliżu miasta znowu zmienił się w człowieka i ruszył przed siebie śpiewając Powerwolf Lust for Blood w nadziei że znajdzie jakieś lokum. Edytowano Marzec 15, 2014 przez Ojciec Dyktator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 15, 2014 Share Napisano Marzec 15, 2014 (edytowany) Siedziałem w swoim domku i popijałem herbatę. Powoli zaczął wracać mi humor. Wyciągnąłem moje skrzypce i zacząłem grać melodię, której nauczyłem się jakiś czas temu. (metal gear saga violin) Edytowano Marzec 15, 2014 przez Lightning Energy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 [Katerina] Gdy już zaspokoiła swój głód pobiegła w stronę domu wilkołaka. Usłyszała skrzypce. Zapukała i czekała spokojnie, aż jej otworzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Usłyszałem pukanie, więc odłożyłem skrzypce i otworzyłem drzwi. Znów ta sama wampirzyca. Uśmiechnąłem się elegancko i powiedziałem: -No witam znów, wejdź śmiało do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 [Katerina] Odwzajemniła uśmiech. -Widzę, że już się mnie tak nie obawiasz co ? - Lekko się zaśmiała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 -Po pełni zawsze mam większą nieufność do innych. Jak się zapoznam z kimś choć trochę, to mi to przechodzi. Herbaty ziołowej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 Gdy doszłam do watahy położyłam się i odpoczywałam. - Dookoła same świry.. - pomyślałam kładąc się spać w grocie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 [Katerina] -Nie dziękuję.-Zerknęła kątem oka na skrzypce. -No, no.. Ty i ten Demon możecie założyć kapele.-Powiedziała lekko ironicznie. Usiadła na sofie. -Widziałeś tego Demona wczoraj, prawda ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 (sorki że tak długo, byłem na ćwiczeniach) -Pff, tak, spotkałem go. Obrażał dumny gatunek wilków. Nie lubię takich łapserdaków.- powiedziałem pijąc herbatę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 16, 2014 Autor Share Napisano Marzec 16, 2014 [Katerina] -,,Łapserdaków''- Lekko się zaśmiała. -Co od was chciał ? -zapytała spokojnie. [[Nie ma sprawy ]] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts