Lightning Energy Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Postanowiłem pójść na ten cały bal, ubrałem ładny garnitur i napiłem się ze szklanki od Kateriny. Od razu poczułem, że moje rany się zagoiły, więc zdjąłem bandaż i wyszedłem przed dom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 -Nie bądź złośliwy-Kat spojrzała na Lee.- Patrz jest !-Przeniosła wzrok na Zac'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Oj no, czasami nie umiem nie być złośliwy, jak na earla piekła to i tak jestem bardzo miły. - powiedział patrząc na Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 -Nie zaprzeczam-Uśmiechnęła się uroczo.-Witam.-Dygnęła w stronę Zac'a, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Skinąłem z elegancją głową. -Idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 -Mhm.-Jeep stał przed domem.-Kto prowadzi ?-Spytała Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Lee wzruszył ramionami. - W sumie mogę ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 -W takim razie chodźmy.-Usiadła na przednim siedzeniu, obok Lee. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Lee wyszczerzył zęby. - Ostatnio jeździłem bugatti, ale cóż, jeep też niezły. - powiedział, przekręcił kluczyki w stacyjce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 -Jaguar został w Nowym Orleanie więc przepraszam.-Powiedziała uśmiechając się.Lekko westchnęła-Jedźmy.-Powiedziała nadal z uśmiechem na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Eeyup. - powiedział ruszając, nucił pod nosem Highway to Hell. Dojechali dość szybko, wyskoczył z pojazdu i podszedł z drugiej strony by otworzyć drzwi Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 Kat wysiadła z gracją.-Dziękuję.-Powiedziała uprzejmie.Elegancko wzięła Lee i Zac'a pod ramię i ruszyli do wielkiej sali balowej. W środku był burmistrz i wszyscy ważni ludzie w mieście. Kat rozglądała się wypatrując kogoś znajomego np. Demonicę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Lee rozejrzał się. - Burdel jak na wersalu... - powiedział rozglądając się. - Cóż. Zobaczmy kogo tu mamy. Shall we? - powiedział elegancko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Grimalkin w czarnej, długiej sukni przemierzała salę balową. Wyglądała na nieuzbrojoną, co nie odwzorowywało prawdziwego stanu rzeczy. Teraz witała się z jakimś eleganckim mężczyzną, który ją zaczepił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Alin śmiała się w kącie, w wyjątkowo krótkiej czerwonej sukience. Denerwowała i śmiała się ze wszystkich dookoła. Znów była niemiła. Nagle zobaczyła znajomego demona z wampirką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 ((shall we po polsku znaczy będziemy więc .. nie wiem jak ci na to odpowiedzieć ^^)) -Wyrafinowany Lee jest wyrafinowany-Kat zaśmiała się cicho.-Chodźmy może po drinki.-powiedziała wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Ustałem sobie przy ścianie i obserwowałem. Jak na razie nic się ciekawego nie działo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 ((Shall we może też oznaczać ,,można'')) - Możemy w sumie. Zobaczmy co tu podają. - powiedział wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 Kat westchnęła dosyć głośno.-Będziemy potrzebować więcej alkoholu.-Wskazała głową na Klausa, który stał na środku sali i rozmawiał z burmistrzem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Alin zobaczyła kogoś pochylonego nad stołem. Bez zastanowienia udała, że przypadkiem go potrąca. Ten upadł na stół i sturlał się z niego ściągając obrus. Alin uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - A ja biedny nie mam broni. No trudno. Wybije z niego całą krew. Wybije ją gołymi łapskami. - powiedział lekko rozbawiony biorąc jakiś drink dla siebie i Kat. Podał jej kieliszek. - Proszę. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 (edytowany) -Dziękuję.-Nagle rozbrzmiała muzyka. Na parkiecie zebrały się pary i zaczęły tańczyć. A Kat zauważyła, że straciła Klausa z oczu. ((Muzyka: Edytowano Marzec 22, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Lee rozejrzał się. - Nie ma Klausa... Hm. - spojrzał na Kat. - Eh. Nie potrafię tańczyć. A ty? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 -Przynajmniej nie depczę po nogach-Roześmiała się.-Zac siedzi pod ścianą. Zakładam, że nie piję bo jego dusza jest wtedy nie czysta.-Powiedziała ironizując. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Alin podstawiała nogi tańczącym i nadeptywała na za długie suknie wywracając tańczące kobiety. Dobrze się przy tym bawiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts