MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 ((Bd niedługo.)) -Wyjechać z miasta. Zapomnieć o tym co się tu złego działo..-powiedziała patrząc mu w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Jeżeli pojedziesz ze mną to tak. Ja bym pojechał do Paryża. A ty? - zapytał uśmiechając się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 -Brzmi fajnie.-uśmiech.-Pojechałabym jeszcze do Nowego Orleanu albo Bułgarii.-powiedziała wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Lee uśmiechnął się. - Czyli po załatwieniu szkopa jedziemy na wycieczkę? Brzmi fajnie. - zaśmiał się cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 Kat przytaknęła.-Nigdy cię o to nie pytałam, co byś robił gdybyśmy się nigdy nie spotkali ?-spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Zapewne dalej nie miałbym zbyt wielu emocji, i zapewne nie był bym tak miły. - spojrzał Kat w oczy. - A ty? Co byś robiła? - zapytał przekręcając lekko głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 -Pewnie już bym nie żyła.-Powiedziała spokojnie, także patrząc mu się w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Cieszę się że cię spotkałem. I cieszę się że trafiłem akurat tutaj. - powiedział lekko się uśmiechając. - I nie dlatego że dzięki tobie zacząłem czuć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 Kat uśmiechnęła się.-Jeszcze jest dosyć wcześnie. Co chcesz robić ?-spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - W sumie nie wiem... Nie mam absolutnie żadnego pomysłu co możemy porobić. - podrapał się po brodzie. - No nie, nie mam pomysłu. Hm. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 -Ja chyba chcę się przejść.. Warto jeszcze pooddychać.-Uśmiechnęła się-Idziemy ?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Ja w sumie kiedyś dałem radę nie oddychać... Przez około dwanaście godzin... Na Jowiszu... - powiedział i lekko zachichotał. - Możemy iść. - powiedział i poszedł założyć trampki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 Kat założyła szybko obcasy i płaszcz. Wyszła na zewnątrz.-O wiele lepiej-powiedziała. Czekała na Lee przed domem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Lee wyszedł zakładając ramoneskę. - To gdzie idziemy? - zapytał biorąc Kat pod ramię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 -Hmm. Gdziekolwiek. Np. przed siebie.-powiedziała sucho. I ruszyła z Lee na wprost.-Jak z Grim chcecie go zaatakować ?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Ja zrobię to co robię najlepiej. Po prostu skopie mu tyłek. Zrobię to co potrafię najlepiej. - wzruszył ramionami. - Ale zobaczymy co zrobi Grim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 (Grimalkin, nie Grim synowie i córy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 -W takim razie ja wezmę ze sobą fotel i popcorn-Zaśmiała się.-Pamiętasz dokładnie co się wczoraj działo ? czy urwało ci pamięć ? Nie zrozum mnie źle pytam bo wczoraj gadałeś takie głupoty, że myślałam, że nie będziesz nawet dzisiaj tego pamiętał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 (Dyć pierwsze cztery literki tworzą Grim... Duh...) - A o co dokładniej chodzi? W sensie o to co gadałem jak mnie wszystko bolało? Czy co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 -O jakimś friendzonie.. O tym, że nie chciałbyś w nim być.-Zaśmiała się.-Tak jak mówiłam jakieś głupoty. Pamiętasz ?-zapytała wesoło. Dzięki świeżemu powietrzu nabrała energii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Lee podrapał się po brodzie. - Hm. W sumie to nie. - skłamał wzruszając ramionami. - Jeżeli bym chciał coś takiego powiedzieć to najpewniej bym tego nie zrobił... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 Kat popatrzyła się na niego pytająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Lee spojrzał na Kat. - Co? Byłem z lekka niekontaktujący. - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 Kat wzruszyła ramionami.-W takim razie, szkoda, że nie pamiętasz..-powiedziała.-Dlaczego nigdy o nic nie pytasz.-spytała zaciekawiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Nie wiem... A tak właściwie dlaczego szkoda że nie pamiętam? - zapytał przekręcając głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts