Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 ((Wycieczka. A w sumie to podróż dookoła świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Prosiłabym grzeczniej, mój drogi, wspaniały demonie. Nie do ciebie mam sprawę i to nie ty jesteś moim wrogiem. Ale może kiedyś... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Daruj sobie. Ten sarkazm jest niepotrzebny. Jeżeli zrobiłaś wszystko co chciałaś to idź... - powiedział odwracając się na pięcie i wchodząc do domu. - I co? Obie żyją? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Jaki sarkazm? Czy w dzisiejszych czasach doprawdy nie ma nikogo kto doceniałby swojego oponenta? - zadała sama sobie pytanie wiedźma. Odwróciła się i opuściła posesję. - Czekaj, czekaj - powiedział Finn. Susan leżała na podłodze, wpatrując się w sufit i zagryzając wargę. Syknęła. - Rana koło żebra - powiedział. - Pazurki go świerzbiły, sukinsyn jeden - warknął. - Mógłbyś przynieść mi apteczkę, Lee? W kuchni jest - rzekł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Cóż. Jak chcesz się na nim wyżyć to mogę cie zaprowadzić do mojej posiadłości w Hel. - powiedział idąc po apteczkę. Po chwili wrócił i podał rzeczony przedmiot Finnowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Dzięki - odpowiedział z wdzięcznością i wziął apteczkę. Wyjął z niej kilka leków i opatrunków. - Cholerny, mały psychopata. Skąd się tacy w ogóle biorą? - mówił, opatrując ranę. Przy okazji wziął strzykawkę i podał Susan środek znieczulający. Wstał i przeniósł ją na kanapę. - Hel powiadasz? Przyłóż mu kiedyś ode mnie. Po co on w ogóle tu był? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Chciał zabić Kat. I teraz jak już mówiłem siedzi u mnie na cmentarzu i głoduje. No i czasem wbijają mu gwoździe w ręce. - powiedział wzruszając ramionami. - Niby był taki silny a tu taki słabiak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 Kat stała oszołomiona w drzwiach. Podeszła do Lee i przytuliła go.-Już po wszystkim ?-zapytała przestraszona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Lee przytulił Kat. - Tak. Nie zobaczysz go chyba że znajdziesz się w piekle. - powiedział i pocałował ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Czy jest jeszcze ktoś, kto chce zabić którekolwiek z was? Wolałbym być przygotowany na przyszłość... - stwierdził Finn, trzymając w dłoni rękę uśpionej Susan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Mnie tak, Kat nie. A właśnie. Wiedźma mówiła żebyś przestał robić to co robisz. Jakaś z rodu co cię nie lubi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 Kat odetchnęła. Puściła Lee i podeszła do drzwi. Wyszła na zewnątrz. Znowu pojawił się ból tym razem dwa razy mocniejszy nie udało jej się stłumić krzyku. Upadła na kolana i z bólu krzyczała. Skóra zaczęła się palić.,,Co jeżeli to nie odwracalne."-Ta myśl szybko przeszła jej przez głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Lee szybko wciągnął Kat do domu. - Kat... kur... - położył ją na chwilę na ziemi. Pobiegł na górę i wyciągnął z pokrowca księgę. Zaczął ją kartkować. - Magia ochronna, magia ochronna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Nie z rodu. Z klanu... Ostatnio już mi grozili. O jakiej konkretnie wiedźmie mówisz? - zapytał wampir. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 Kat ciężko oddychała. Patrzyła przerażona na każdego z osobna.-Myślała..-przełknęła ślinę.-Że po śmierci zaklęcie minie.-Nadal ciężko oddychała.Popatrzyła na swoje ramie. Znak nieskończoności. Wszystko jej się przypomniało. Odsunęła się pod ścianę.-Ja.. to ten znak-wysapała. Zanak nieskończoności na ramieniu przybrał kolor kruczo czarny.-Kiedy byłam człowiekiem. on.. użył na mnie persfazji żebym zapomniała.. Rzucił zaklęcie. Kiedy um.. kiedy Klaus umrze. Jezus.. to co .. um.-W jej głowie przelatywały różne sceny nie mogła dobrać słów, była oszołomiona.-Jakieś inne zaklęcie krwi.. to um.. to wirus. Teraz on atakuje moją głowę.-Rozglądała się po pokoju.-Przypomniałam sobie.-Nagle w ułamku sekundy wszystkie wspomnienia zniknęły.-Jestem.. jestem, Katerina , um.. Katerina Iwanow. Bułgaria.-Przymknęła oczy.-Klaus, on-uśmiechnęła się.-Mój narzeczony..-otworzyła szerzej oczy i rozejrzała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 (edytowany) - Grimalkin czy jakoś tak... - powiedział wciąż czytając. - O, mam. Dobra potrzeba mi demona maga, supporta... - spojrzał na Kat. - Powiedz proszę. Wiesz kim jestem? Edytowano Marzec 29, 2014 przez Ojciec Dyktator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Wiedźma zabójczyni znaczy się. Cóż. Zastanowię się nad tym... Nieważne. Katerina? - podszedł bliżej i ukląkł przy wampirzycy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 (edytowany) Kat patrzyła się na nich zdziwiona.-Ja.. ja nie wiem.-powiedziała zmieszana.-Gdzie Klaus ?-spytała nadal zmieszana.-I .. gdzie jestem ? To Bułgaria ? Edytowano Marzec 29, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 (edytowany) - Eh. To może po kolei. To nie jest Bułgaria... wciąż Europa jednak. To Francja... przyjechałaś tu ze mną, z własnej woli... Ja jestem Marshall Lee, moje prawdziwe imię jednak to Hesperus, jestem Earlem piekła i demonem który ma ponad 1700 lat. Klaus próbował cię zabić, dwukrotnie, obecnie jest tak jakby niedysponowany. Jest w moim domu w Hel, krainie piekła gdzie trafiają zdrajcy. Dodatkowo, jeszcze dwadzieścia minut temu nienawidziłaś go i byłaś moją dziewczyną... Tak z grubsza... Edytowano Marzec 29, 2014 przez Ojciec Dyktator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - ja tymczasem jestem Finn, twój wieloletni przyjaciel, wampir - wyjaśnił Finn zgodnie z prawdą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 -Dziewczyną ?-zaśmiała się.-Klaus wczoraj mi się oświadczył.-Kat przeniosła wzrok na Finna.-Tworzymy jakiś trójkącik ?-zapytała ironicznie.-Wstała.-Boli mnie trochę głowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 (ja odchodzę z tej gry, mam już dość) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Jest 2014 rok... Ty jesteś wampirem, a teraz chodź. - powiedział i złapał Kat za rękę. Po chwili zniknęli w chmurzę dymu. Pojawili się na cmentarzu gdzie wśród tysięcy grobów jeden miał wyryte imię i nazwisko Klausa. Obok grobu siedział sam Klaus. - Siemka. Pytanie. Jak przywrócić jej wspomnienia? - zapytał oschle mieszańca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 ((No sorki uciekłeś nie wiadomo gdzie, nie bierzesz udziału w akcjach.. Ostatnim razem na siłę wyciągnęłam cię na ten bal i .. nic.)) -I.. od kiedy kobieta jest czyjąś własnością ?-zapytała speszona. Kat spojrzała przerażona w stronę Klausa. Wyciągnęła rękę w jego stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Takie określenie w XXI wieku... a tak w ogóle witaj w moim hrabstwie. A oto i potępiony... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts