Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Chyba sobie żartujesz. I tak ci nie powiem - powiedział Klaus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Wiesz... Jesteś w moim świecie. A tu moja moc jest wręcz nie ograniczona. Ale jak chcesz... - powiedział. Nagle przez Klausa zaczęły przepływać falę niewyobrażalnego bólu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 Kat stała oszołomiona. Podbiegła do niego i przyklękła.-Co się dzieje ?-zapytała troskliwie nie zdając sobie sprawy o co chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Katrina, moja droga... - Klaus zrobił minę cierpiętnika i spadł na ziemię, wijąc się w agonii. - Widzisz, co się dzieje, ukochana... Uciekaj stąd, bo ten psychopata dopadnie też ciebie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Lee nie drgnął. Podszedł do Klausa i spojrzał na niego pogardliwe. Odsunął Kat i chwytając mieszańca za nogę zaczął go ciągnąć nie przerywając sprawiania mu bólu. Kierował się w stronę wielkiej posiadłości. - Nikt nie ucieknie z Hel... Chyba że ja mu pozwolę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 Kat nic nie mówiła. Nie mogła. Była w szoku. Za dużo emocji i .. wszystkiego. Rozejrzała się.-Co tu się dzieje.-szepnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Cóż... Straciłaś pamięć... pamiętasz to co on chce abyś pamiętała. Nie musisz mi wierzyć. Ale to są fakty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 -Chcę to pamiętać..chce ci wierzyć. Ale to wszystko zebrało się teraz. W tym jednym momencie. Naprawdę to trudne.-powiedziała ze smutkiem.-Ja.. ja go kochałam. Ale on, podobno chciał mnie zabić. Chcę ci wierzyć.-Spojrzała mu głęboko w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - To chodź. Postaram się pomóc. - powiedział i uśmiechnął się do Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - To nieprawda, Kat! Nigdy bym cię nie skrzywdził, on parszywie kłamie! - zaprotestował Klaus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Jeżeli tak to co robisz w Hel? W końcu jeżeli jesteś trupem i byłeś dobry to powinieneś być w niebie, nie w piekle, do tego w krainie zdrajców... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 Łzy napłynęły do jej oczu, ale mimo tego stanowczo szła za Lee. Coś jej podpowiadało żeby mu wierzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Dotarli do olbrzymiego pałacu. Drzwi otwarł mężczyzna odziany w garnitur lokaja. W dwóch rzędach od wejścia stała spora ilość pokojówek i innych lokajów. Lee wciągnął Klausa do środku i rzucił go na ziemię. Kilku lokajów szybko go zabrało. - Serdecznie witamy. - powiedzieli zgodnym chórem wszyscy służący. Kilka pokojówek podeszło do Kat. - Zaprowadzić panienkę do salonu? - zapytała jedna z nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 Kat popatrzyła na służącą.-Wolę zostać z.. Marshalem ? chyba.-Popatrzyła na Lee pytająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Zatem zechce pani się czegoś napić? - zapytała pokojówka. - Wystarczy Lee. - powiedział Lee siadając na przyniesionym krześle, wskazał drugie Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 -Proszę cię.. bez zbędnych ceremonii. Przyszłam tu po pamięć.-Coś lekko ukłuło ją w klatkę piersiową. Wyjęła z kieszeni kurtki ołówek. Zacisnęła mocniej na nim rękę. Ołówek się złamał.-Jak.. jak to się złamało ? znaczy .. ja ?-spytała zdziwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 (edytowany) - Jesteś wampirem. Masz chyba 543 lata albo coś koło tego. Mówiłaś mi to tylko raz i to dawno temu... - pokojówka przyszła z dwoma kieliszkami z krwią wymieszaną z winem. Podała jedną Kat, drugą Lee. Lee wziął ją i wypił. Spojrzał na Kat. Wyraźnie czekał aż i ona wypiję. ((W tejże krwi jest magiczna tabletka która powinna przywrócić pamięć.)) Edytowano Marzec 29, 2014 przez Ojciec Dyktator Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 Kat uniosła kieliszek i napiła się.Poczuła znajomy smak i wypiła do końca.-Chyba, kręci mi się w głowie. Mogę się gdzieś położyć ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Od razu za Kat pojawiło się dwóch lokajów z sofą. Lee wskazał na sofę. - Tutaj... - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 Kat bez wahania położyła się. Leżała tak przez ok 5minut gdy naglebznów pojwaił się ból. Kat usiadła na sofie i zgięła się w pół. Ból był potworny,ale stłumiła krzyk. Nagle wspomnienia zaczęły wracać. Wszystko powróciło. Wcale nie kochała Klausa. Kochała tylko Lee. Otworzyła oczy i wstała. Rozejrzała się do okoła. Ból ustał. Zobaczyła Lee. PodbiegLa do niego objęła i pocałowała z namiętnością.-Przepraszam.-wyszeptała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Lee odwzajemnił pocałunek. - Eh. Ma się tych alchemików w armii. - powiedział i uśmiechnął się. Złapał ją za rękę. - To jak. Wychodzimy z Hel? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 -Za tobą.. wszędzie.-powiedziała i objęła go jeszcze raz.-Dlaczego zostawienie przeszłości jest takie trudne.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Zatem chodźmy. - powiedział i wyszedł z rezydencji. Przechodzili przez cmentarz przy okazji mijając Klausa. Dotarli do wielkiej stalowej bramy która otwierając się ukazała dom Finna. - Nie wiem czemu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 -Gdzie Finn ?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Nie wiem... - zaczął się rozglądać. - Finn! Jesteś tu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts