Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Nie, uciekłem... Gdzie miałbym być? - zapytał wampir, wychodząc na zewnątrz ze swojej willi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 Kat się uśmiechnęła. Jak czuje się Susan ?-zapytała.((Mogę wiedzieć czy kroś coś napisał ? Bo mi się często telefon buguje ;_; )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 ((Nikt. Ja i panna Van Dort myślimy nad sesją na temat drugiej wojny światowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Naćpałem ją lekami, więc nie za bardzo jestem w stanie określić. Żyje, z tego się bardzo cieszę. Ale zaręczyny to chyba jestem zmuszony przesunąć... - westchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 ((W takim razie będziecie jeszcze dzisiaj coś pisać czy mam już iść ?))-Finn ! Jesteś zaręczony i nic nie powiedziałeś ?! Koniecznie musimy zostać na ślubie !-Kat uśmiechała się szeroko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 ((Mówisz i masz.)) Lee rzucił Finnowi fiolkę. - Masz. To przyśpieszy powrót do zdrowia. To krew świętego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 (Będziemy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 ((Uff.)) -To jak ? Kiedy ślub ?-zapytała ciepłym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Nie jestem do cholery zaręczony... Miałem być dzisiaj, ale nie wyszło i prawdopodobnie już dzisiaj nie wyjdzie... - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 -Ojj. Nie denerwuj się..-Poklepała go po plecach.-Myśle, że jeżeli zrobisz to teraz najbardziej jej pomoże.-Uśmiechnęła się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Fakt... Dzisiejszy dzień był totalnie, totalnie powalony. No ale dziś nie jest ostatni dzień świata co nie? - powiedział miłym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Sądzę, że dzisiaj się nie zgodzi. Nie będzie w stanie... - powiedział Finn. - I, Kat... Ja się naprawdę rzadko denerwuję. Teraz to nie były i nie są nerwy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - A ja jestem szczęśliwy po posłałem jakiegoś gnojka do grobu w moim królestwie i dostałem awans na Earla i Przywódcę piekła. - powiedział i wyszczerzył zęby. - I wiem że mówię coś nie w temacie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 -Rozumiem.-Uśmiech.-Kiedy zrobiło się tak późno ?-zapytała zdziwiona.-Jestem totalnie wykończona.. Idę się położyć.-powiedziała i zaraz poszła na górę do sypialni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Ta ja też idę spać. - powiedział i ruszył do sypialni, gdy był obok Finna przystanął - Kup jej kwiaty, najlepiej słoneczniki... Najpewniej bardzo je lubi. - powiedział szeptem i ruszył dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 Kat korzystając z okazji przebrała się szybko i związała włosy w warkocz. Położyła się i zaczęła rozmyślać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Słoneczniki... Oj, nie przyjacielu... - powiedział do siebie Finn. Wszedł do środka i zamknął drzwi za sobą. Podszedł do kanapy, podniósł nieprzytomną Susan i zaniósł do sypialni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Lee wszedł do pokoju. Ściągnął koszulę i zmienił spodnie. Położył się obok Kat. - Hej. O czym myślisz? - zapytał obejmując ją lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 -Kiedy staliśmy się parą ?-zapytała z ciekawością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - Wczoraj? Albo trochę wcześniej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 (edytowany) Kat obróciła się w stronę Lee.-Nie jesteśmy tylko przyjaciółmi.-Spojrzała mu w oczy.-Zawsze czułam coś więcej. Ale parą oficjalnie też nie jesteśmy.-Nadal patrzyła mu w oczy. Edytowano Marzec 29, 2014 przez MoonwalkersFOREVER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 - A zatem... Co zrobić z tą kwestią? Może zgodzisz się zostać moją dziewczyną? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 Pocałowała go delikatnie.-Na to czekałam.-Powiedziała z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Lee uśmiechnął się. - Wiesz, kocham cię... - powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 Serce znowu zaczęło jej walić. Czuła się znowu silna.-Nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy.. Też cię kocham.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts