Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - A nic, z ciekawości pytam. Przeprowadziłam się tutaj miesiąc temu, jeszcze nie do końca wiem, gdzie co jest. Znaczy wiem, gdzie jest amfiteatr, ale inne lokalizacje już u mnie gorzej idą. Gdzie tu jest sklep ziołowy? - zapytała ze zdziwieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Ja tu mieszkam od półtorej miesiąca. Na szczęście sklep ziołowy jest na mojej drodze do szkoły. To jakieś pięć minut drogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Wagary pierwszego dnia... Nieładnie z mojej strony. Hej, miałeś kiedyś spotkanie z meduzą albo rekinem? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Niestety nie... Jestem angolem, w Anglii nie ma takich ciekawych stworów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Angolem? Ożeszty. Przybyliśmy z podobnych miejsc na świecie. Ja jestem z Irlandii - powiedziała. - I w Irlandii podoba mi się bardziej, chociaż tu też nie jest źle. Brakuje tylko Leprechaunów i Black Sabbath niedaleko mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - No, z Anglii jest Iron Maiden, jest good. No cóż, a masz koniczynkę? - zaśmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - A mam, oczywiście że mam! - włożyła rękę do kieszeni i wyjęła z niej małe, płaskie pudełeczko. W nim tkwiła zasuszona, czterolistna koniczyna. - Moc jest ze mną, proszę być grzecznym. - Pogroziła palcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Lawrence zaśmiał się. - Moc w tobie tkwi wielka. - zachichotał. - O. To tutaj. - powiedział i wszedł do sklepu. Wyszedł chwilę później z woreczkiem melisy. Od razu zaczął rzuć listek. - Tobie nie dam bo chce zobaczyć twoją drugą osobowość, jeżeli ma być twoim przeciwieństwem może być zabawnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Nie zobaczysz, nie zobaczysz. Trzymam ją w pięści i nie wyjdzie, dopóki jej nie rozkażę. Psychotropy, polecam - dodała. - No, dobra. Czasem się ujawnia sama, ale tylko czasem, przy odpowiednich okolicznościach - sprecyzowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Jak mi podali psychotropy to słyszałem że ten pielęgniarz który to zrobił za tydzień wyjdzie ze szpitala... - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Grim zaśmiała się szczerze. - Inna tolerancja na leki, co? Mnie w sumie nie leczyli długo. Zorientowałam się co trzeba robić i jak się zachowywać, a terapia "odniosła sukces". Byłeś w psychiatryku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Ta. Kilka miesięcy. Potem nawet Legion spostrzegł że to nic nie daje i mnie wypuścili. To było jak miałem około sześć lat... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Ja w wieku dziesięciu. Nie było wtedy zabawnie. Ale byłam chyba tylko dwa tygodnie. Wracamy do szkoły? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Ta możemy. - powiedział, ruszył w kierunku szkoły i zaczął nucić Powerwolfa Coleus Sanctus. ((Tylko nie sprawdzajcie tekstu tego utworu. To jest zbyt dziwne. Ale kawałek epicki.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Kto pierwszy do tamtego drzewa? - zapytała, szczerząc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - A co mi tam. - powiedział wyszczerzając się. - Ready, set. Go! - powiedział i ruszył biegiem do wskazanego celu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Grim chwyciła Lawrence'a za koszulkę, pociągnęła go i wyprzedziła, biegnąc do drzewa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Lawrence złapał Grim za ramie ciągnąc ją za siebie. - Nieładnie tak. - powiedział wyprzedzając ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Nikt nie zabraniał! - poinformowała, wyprzedziła Lawrence'a, dotknęła drzewa i prawie się przewróciła o korzeń wystający z ziemi. Spojrzała na drzewo krytycznie. - Patrz, chciało mnie zabić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 - Pewnie za oszukiwanie. - spojrzał na drzewo i się zaśmiał. - Dobra. Chodźmy do tej szkoły bo jeszcze się lekcje skończą. - powiedział i ruszył w kierunku szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Grim skierowała się w tę samą stronę. Nuciła utwór "The wicker man" Iron Maiden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 <Dzwonek> Nadia wstała i wyszła z klasy. Zobaczyła dziewczynę ,,cyrkiel" i podeszła do niej.-Pani chyba wstawiła wam nieobecności po jakimś czasie.-powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 - Eh. Handluje z tym. - wzruszył ramionami. - No ale co zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 Wstałem i wyszedłem z klasy. Usiadłem na ławce przed szkołą i wyciągnąłem książkę. Miałem czas, żeby odetchnąć i wolałem, żeby mi nikt nie przeszkadzał. Po kilku minutach znów zacząłem grać na gitarze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 27, 2014 Share Napisano Marzec 27, 2014 - Nie mogę powiedzieć, że się tego nie spodziewałam. Dzięki za informację w każdym razie - powiedziała i uśmiechnęła się promiennie do dziewczyny. - Było coś ciekawego na lekcjach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts