Loomka Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Jak już pewnie większość z was wie (a może i nie) od 28 marca w Ameryce dostępne są do kupienia figurki MLP jako dodatek do zestawu Happy Meal w McDonalds. Tutaj pojawia się moje pytanie - czy ktoś widział te figurki w Polsce? Albo czy ktokolwiek z was wie kiedy będą dostępne? Bo jeśli to tylko kolejna promocja dla Amerykanów to dość kiepsko :l Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Jakoś nie widzę czegoś takiego w Polsce, a jeżeli miałoby być w Polsce to na pewno nie w tym roku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Były w Polsce! Zdjęcie MOJEJ Dashie: http://zapodaj.net/cd581ce360cf0.jpg.html- kucyk http://zapodaj.net/9c9bb6d375100.jpg.html- karta kolekcjonera Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Były w Polsce! Zdjęcie MOJEJ Dashie:http://zapodaj.net/cd581ce360cf0.jpg.html- kucykhttp://zapodaj.net/9c9bb6d375100.jpg.html- karta kolekcjonera Linki nie działają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 (edytowany) A teraz? http://i60.tinypic.com/x2qnx3.jpg Edytowano Marzec 31, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loomka Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 A teraz?http://i60.tinypic.com/x2qnx3.jpg Ale to chyba jest stara figurka, nie? Mi chodziło o te najnowsze z tego roku, z tej serii Rainbow Power. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 W McDonald's bęzie RAINBOW POWER!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loomka Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 W McDonald's bęzie RAINBOW POWER!? Noo, w Ameryce już jest. W innych krajach nie wiem czy mają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Jest Vinyl! Łiiiii! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheAge Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Może będzie. Ale co by pomyśleli ludzie, którzy zobaczą starszą osobę kupującą Happy Meal? Zawsze można wyjść pod pretekstem, że dla dziecka. Mam nadzieję, że będą również normalnie w sklepach niż w McDonaldzie, bo chciałabym zacząć również kolekcjonować takie figurki właśnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loomka Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 Może będzie. Ale co by pomyśleli ludzie, którzy zobaczą starszą osobę kupującą Happy Meal? Zawsze można wyjść pod pretekstem, że dla dziecka. Mam nadzieję, że będą również normalnie w sklepach niż w McDonaldzie, bo chciałabym zacząć również kolekcjonować takie figurki właśnie. Jak ktoś nie ma problemu z kupowaniem normalnie kucyków w sklepie to i w McDonalds problemu nie powinno być. Ewentualnie można wysłać jakiegoś znajomego dzieciaka, żeby poszedł za nas A tak w ogóle to może orientuje się ktoś kiedy kończy się ta promocja Happy Meala co jest teraz? Może akurat po tej promocji byłaby ta z kucami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Co do rainbow power, mam jednego kuca. Obłsugi nie ma się co pytać. Managera, chyba też... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 To taki chwyt hejterów, żeby wytępić Bronies. Najpierw się spasiemy tak, że nie będziemy mogli się ruszać, a potem nas wyłapią i przewiozą na terapię ;-; Nie dajcie sobie oczu mydlić! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loomka Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 Co do rainbow power, mam jednego kuca. Obłsugi nie ma się co pytać. Managera, chyba też... To w końcu mówisz, że widziałaś te najnowsze kuce w McDonalds czy co? Pogubiłam się xD To taki chwyt hejterów, żeby wytępić Bronies. Najpierw się spasiemy tak, że nie będziemy mogli się ruszać, a potem nas wyłapią i przewiozą na terapię ;-; Nie dajcie sobie oczu mydlić! Zawsze można kupić samą zabawkę bez zestawu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Loomka- nie, nie widziałam, ale w Smyku byłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Może od poły kwietnia ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Dopiero są w stanach i niż Polska dostanie licencję i skombinują te wszystkie dostawy to minie długi czas.. przecież jesteśmy zacofanym krajem Btw. Jakieś naklejki potem na te kucyki trzeba nakleić czy cuś.. takie dziwne to Rainbow Powers. (http://www.happymeal.com/en_US/index.html#/Toys) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysio Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Jakieś to takie sobie... I czemu luna jest fioletowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Ej, czy ja jestem ślepy, czy w tych zestawach jest cała piątka POZA APPLEJACK!!! A jeśli tak, to jest to dla mnie skandal, którego nawet obecność Vinych Scratch/DJ-PON3 nie zastąpi.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 (edytowany) Właśnie niestety nie ma AJ.. i zaraz.. skoro to Rainbow Powers to mane6 tylko nie powinno być? Chyba, że reszta to takie dodatki komercyjne. "Interestingly, the Rainbow Dash, Pinkie Pie, Rarity and Fluttershy toys look almost exactly like the 2011 McDonald’s toys but with different paint jobs and hair in their tails. One toy will be included in a happy meal if you ask for the “girl” option, or you can buy the figures separately for about $1 a piece." Edytowano Marzec 31, 2014 przez Dashek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Marzec 31, 2014 Share Napisano Marzec 31, 2014 Zauważyliście że wszyztkie fogurki mają coś w stylu opaski na kopyto? Niewiem czy to gdzieś było i nieche mi sie szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 One toy will be included in a happy meal if you ask for the “girl” option, or you can buy the figures separately for about $1 a piece." "[...] if you ask for the "girl" option [...]" Humph! Już widzę wielu "za dużych na Happy Meala", którzy jąkając się, z trzęsącymi rękoma, proszą o ten właśnie zestaw. Jakby tego było mało, znają imiona tych koników. A od kiedy i w jaki sposób można zakupić zabawki bez całego Happy Meala? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Już widzę wielu "za dużych na Happy Meala", którzy jąkając się, z trzęsącymi rękoma, proszą o ten właśnie zestaw.Ha! Przypomniały mi się nasze krucjaty na Burger Kinga po zestaw z kucykami. Kilkanaście osób kupujący zestaw dla dzieci, po czym okazało się że można kupić je odzienie, ale jak zaczęliśmy po 3 kupować to przestali nam sprzedawać ;-/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 To będą ponymeety w mc'donaldzie zamiast w kfc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 A od kiedy i w jaki sposób można zakupić zabawki bez całego Happy Meala? W sumie to od daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawna. Z kilka lat będzie Cena zabawki bez Happy Meala: 5zł/szt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts