Lunatika Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Nie oglądałam jeszcze tego filmu, ale słuchałam piosenek i nawet mi się podobały... A jakie są wasze opinie na temat tego filmu? Podoba wam się? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frodo Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Fajny. Całkiem. Trochę przesadzili z Sunset, ale zignorujmy to. Ja polecam, ale dla starszych (nie będę spoilerować!) Ja czekam na Rainbow Rocks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talar Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Co Ci szkodzi zobaczyć? Sama obejrzyj, a się przekonasz, czy było warto. Dla mnie, było. Temat trochę bezsensowny, więc radze przenieść do archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 No cholipka, jak chcesz poczytać opinie to wejdź w dział My Little Pony i dalej Equestria Girls, kurka mać. Co do filmu, to nie jest taki zły jak mówią. Tylko wkurzają mnie wszelkie filmy, gdzie główny/główna bohater(ka) chodzi do takiego stereotypowego amerykańskiego "High School" lub czegoś w tym rodzaju. Takie historyjki są po prostu dla mnie żenujące, bo zawsze mamy podział na grupki, gdzie każda osobna grupa ma swój stolik na stołówce. Bohater(ka) to lekka ciamajda, z której ktoś się nabija, potem znajduje przyjaciół, ewentualnie może też zdobyć chłopaka lub dziewczynę i wszyscy dają szydercy popalić. Jeszcze dodać żarty o modzie, muzyce, dodać troszkę słodkiego kretynizmu, happy end i mamy przeciętny film dla dziewczynek w wieku 6-8 lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Obejrz i zobacz. Mi się podobały tylko piosenki, ale każdemu podoba się co innego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
llllllllllllllll Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 (edited) Ciut żenujący, główna antagonistka była beznadziejnie wykreowaną postacią, ale myślę że warto obejrzeć, chociażby żeby wyrobić własną opinię. Edited April 12, 2014 by Lon3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cahan Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Mi się podobał. Obejrzyj go, ten film trwa niewiele ponad godzinę, więc nawet jak Ci się nie spodoba, to i tak nic nie stracisz A ja jak zwykle polecam niemiecki dubbing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToffiLove Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Każdy brony powinien obejrzeć Equestria Girls, między innymi ze względu na nawiązania do serialu (pierwszych 2 odcinków), no i Derpy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepeh Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Fajny ale oczywiście nie będę Ci mówił czy masz go oglądać decyzja jest Twoja czyż nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunatika Posted April 13, 2014 Author Share Posted April 13, 2014 Sorki jeśli kogoś wkurzyłam tym co napisałam, ale jestem nowa i jeszcze nie wszystko ogarniam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artaniis Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Mnie, co tu dużo mówić, urzekła postać Pinkie Pie i to jej "przeczucie" . Polecam każdemu, jest tu wiele odniesień do pierwszych odcinków Link to comment Share on other sites More sharing options...
BB_RedFox Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Warto, warto ^^ naprawde to jest super xd I nie martw się Lunatika też jestem nowa i nie wszystko ogarniam i czuje sie taka inna , ale poprostu bądź sobą Link to comment Share on other sites More sharing options...
fallout152 Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Film zmarnował swą szansę na bycie epickim, ale zły też nie jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BB_RedFox Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Film zmarnował swą szansę na bycie epickim, ale zły też nie jest. Dlaczego tak sądzisz? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discordia Posted June 26, 2014 Share Posted June 26, 2014 Powiem że był OK. Ale nie powala na kolana, tyle mogę zapewnić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlutterBlue Melody Posted July 5, 2014 Share Posted July 5, 2014 Co za pytanie! Oczywiście że warto. To moim zdaniem najfajniejszy filmik w kinach jaki kiedykolwiek oglądnęłam. Planują także kolejny film z EQ. Wiem, że pewnie jakoś spoileruję, ale tylko chciałam was poinformować o nowym filmie. Nie pytajcie się mnie, jakim cudem Twilight po raz kolejny jest w świecie ludzi bo dokładnie nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shandi Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 A ja was zaskoczę. Dla mnie film był beznadzieją. Sunset była wykreowana na podstawie stereotypów i zerżnięta z Tolarei z Mąster Haj - nie masz sweet image'u (skórzana kurtka, ćwieki, czernie)=jesteś zły=jesz koty, palisz ludzi żywcem, wszyscy się ciebie boją, jak się wkurzysz, możesz zabić. Dodatkowo, akidamo doskonale to opisał i jestem z nim. Mnie też wkurzają takie filmiki. Ale możesz oglądnąć - może tobie się spodoba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruczek Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 A ja was zaskoczę. Dla mnie film był beznadzieją. Sunset była wykreowana na podstawie stereotypów i zerżnięta z Tolarei z Mąster Haj - nie masz sweet image'u (skórzana kurtka, ćwieki, czernie)=jesteś zły=jesz koty, palisz ludzi żywcem, wszyscy się ciebie boją, jak się wkurzysz, możesz zabić. Dodatkowo, akidamo doskonale to opisał i jestem z nim. Mnie też wkurzają takie filmiki. Ale możesz oglądnąć - może tobie się spodoba. Zgadzam się z przedmówcą, nie wytrzymałem do końca tego szajsu >.< Temat trochę głupi, ale wypowiedzieć się nie szkodzi, w każdym razie, jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyaa Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 Jako, że w tej chwili cierpię na syndrom zatwardzenia umysłowego, skomentuję ten film tak: dno i metr mułu, widziałem podobne pierdyliard razy, ledwie wytrzymałem chyba tylko dzięki piosenkom. Dlaczego Hasbro nie ruszyło kupra i nie wymyśliło czegoś lepszego? Kasa. Kasa. Kasa. I... Kasa. Jeśli mam to ocenić w skali 1-10, rzekłbym 4 z minusem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cremedelacreme Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Mnie z kolei bardzo się spodobał. Miło było sobie obejrzeć taką alternatywę, od siebie polecam, naprawdę warto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Halucynowaa Posted July 27, 2014 Share Posted July 27, 2014 Mi się nawet podobało tylko że trochę za słodkie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinkamena(!) Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Myślę, że można obejrzeć, ale mi się nie podoba. A piosenki fajne tylko w wersji angielskiej "Hey, hey, everybody, we've got something to saaay" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 W zasadzie zawsze warto obejrzeć coś nowego nawet gdyby była to totalna szmira. Byłoby to nowym doświadczeniem, pokazało jakie mogą być filmy, pobudziło wyobraźnię ("a bo to powinno się potoczyć tak, a nie inaczej!"). Ale mi tam EqG się bardzo podobało. Fabuła..no mogłaby być lepsza jednak piosenki w wersji angielskiej i sama animacją są świetne i miło się ogląda c: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunset Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Polecam EG nie zobaczysz czy ci sie on podoba. Odrazu możesz obejżeć Rainbow Rocks Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrHappy Posted January 27, 2015 Share Posted January 27, 2015 Polecam C: - Obydwie części obejrzane nie raz. - A nawet nie długo mam w planach kupno DVD obydwóch części. (ang.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts