Lunatika Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Nie oglądałam jeszcze tego filmu, ale słuchałam piosenek i nawet mi się podobały... A jakie są wasze opinie na temat tego filmu? Podoba wam się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Fajny. Całkiem. Trochę przesadzili z Sunset, ale zignorujmy to. Ja polecam, ale dla starszych (nie będę spoilerować!) Ja czekam na Rainbow Rocks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Co Ci szkodzi zobaczyć? Sama obejrzyj, a się przekonasz, czy było warto. Dla mnie, było. Temat trochę bezsensowny, więc radze przenieść do archiwum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 No cholipka, jak chcesz poczytać opinie to wejdź w dział My Little Pony i dalej Equestria Girls, kurka mać. Co do filmu, to nie jest taki zły jak mówią. Tylko wkurzają mnie wszelkie filmy, gdzie główny/główna bohater(ka) chodzi do takiego stereotypowego amerykańskiego "High School" lub czegoś w tym rodzaju. Takie historyjki są po prostu dla mnie żenujące, bo zawsze mamy podział na grupki, gdzie każda osobna grupa ma swój stolik na stołówce. Bohater(ka) to lekka ciamajda, z której ktoś się nabija, potem znajduje przyjaciół, ewentualnie może też zdobyć chłopaka lub dziewczynę i wszyscy dają szydercy popalić. Jeszcze dodać żarty o modzie, muzyce, dodać troszkę słodkiego kretynizmu, happy end i mamy przeciętny film dla dziewczynek w wieku 6-8 lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Obejrz i zobacz. Mi się podobały tylko piosenki, ale każdemu podoba się co innego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llllllllllllllll Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 (edytowany) Ciut żenujący, główna antagonistka była beznadziejnie wykreowaną postacią, ale myślę że warto obejrzeć, chociażby żeby wyrobić własną opinię. Edytowano Kwiecień 12, 2014 przez Lon3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Mi się podobał. Obejrzyj go, ten film trwa niewiele ponad godzinę, więc nawet jak Ci się nie spodoba, to i tak nic nie stracisz A ja jak zwykle polecam niemiecki dubbing. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Każdy brony powinien obejrzeć Equestria Girls, między innymi ze względu na nawiązania do serialu (pierwszych 2 odcinków), no i Derpy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Fajny ale oczywiście nie będę Ci mówił czy masz go oglądać decyzja jest Twoja czyż nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunatika Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Sorki jeśli kogoś wkurzyłam tym co napisałam, ale jestem nowa i jeszcze nie wszystko ogarniam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Mnie, co tu dużo mówić, urzekła postać Pinkie Pie i to jej "przeczucie" . Polecam każdemu, jest tu wiele odniesień do pierwszych odcinków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Warto, warto ^^ naprawde to jest super xd I nie martw się Lunatika też jestem nowa i nie wszystko ogarniam i czuje sie taka inna , ale poprostu bądź sobą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Film zmarnował swą szansę na bycie epickim, ale zły też nie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Film zmarnował swą szansę na bycie epickim, ale zły też nie jest. Dlaczego tak sądzisz? :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Powiem że był OK. Ale nie powala na kolana, tyle mogę zapewnić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Co za pytanie! Oczywiście że warto. To moim zdaniem najfajniejszy filmik w kinach jaki kiedykolwiek oglądnęłam. Planują także kolejny film z EQ. Wiem, że pewnie jakoś spoileruję, ale tylko chciałam was poinformować o nowym filmie. Nie pytajcie się mnie, jakim cudem Twilight po raz kolejny jest w świecie ludzi bo dokładnie nie wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shandi Napisano Lipiec 20, 2014 Share Napisano Lipiec 20, 2014 A ja was zaskoczę. Dla mnie film był beznadzieją. Sunset była wykreowana na podstawie stereotypów i zerżnięta z Tolarei z Mąster Haj - nie masz sweet image'u (skórzana kurtka, ćwieki, czernie)=jesteś zły=jesz koty, palisz ludzi żywcem, wszyscy się ciebie boją, jak się wkurzysz, możesz zabić. Dodatkowo, akidamo doskonale to opisał i jestem z nim. Mnie też wkurzają takie filmiki. Ale możesz oglądnąć - może tobie się spodoba. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 A ja was zaskoczę. Dla mnie film był beznadzieją. Sunset była wykreowana na podstawie stereotypów i zerżnięta z Tolarei z Mąster Haj - nie masz sweet image'u (skórzana kurtka, ćwieki, czernie)=jesteś zły=jesz koty, palisz ludzi żywcem, wszyscy się ciebie boją, jak się wkurzysz, możesz zabić. Dodatkowo, akidamo doskonale to opisał i jestem z nim. Mnie też wkurzają takie filmiki. Ale możesz oglądnąć - może tobie się spodoba. Zgadzam się z przedmówcą, nie wytrzymałem do końca tego szajsu >.< Temat trochę głupi, ale wypowiedzieć się nie szkodzi, w każdym razie, jestem na nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 Jako, że w tej chwili cierpię na syndrom zatwardzenia umysłowego, skomentuję ten film tak: dno i metr mułu, widziałem podobne pierdyliard razy, ledwie wytrzymałem chyba tylko dzięki piosenkom. Dlaczego Hasbro nie ruszyło kupra i nie wymyśliło czegoś lepszego? Kasa. Kasa. Kasa. I... Kasa. Jeśli mam to ocenić w skali 1-10, rzekłbym 4 z minusem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cremedelacreme Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Mnie z kolei bardzo się spodobał. Miło było sobie obejrzeć taką alternatywę, od siebie polecam, naprawdę warto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Mi się nawet podobało tylko że trochę za słodkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinkamena(!) Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 Myślę, że można obejrzeć, ale mi się nie podoba. A piosenki fajne tylko w wersji angielskiej "Hey, hey, everybody, we've got something to saaay" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 3, 2014 Share Napisano Sierpień 3, 2014 W zasadzie zawsze warto obejrzeć coś nowego nawet gdyby była to totalna szmira. Byłoby to nowym doświadczeniem, pokazało jakie mogą być filmy, pobudziło wyobraźnię ("a bo to powinno się potoczyć tak, a nie inaczej!"). Ale mi tam EqG się bardzo podobało. Fabuła..no mogłaby być lepsza jednak piosenki w wersji angielskiej i sama animacją są świetne i miło się ogląda c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunset Napisano Styczeń 10, 2015 Share Napisano Styczeń 10, 2015 Polecam EG nie zobaczysz czy ci sie on podoba. Odrazu możesz obejżeć Rainbow Rocks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrHappy Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Polecam C: - Obydwie części obejrzane nie raz. - A nawet nie długo mam w planach kupno DVD obydwóch części. (ang.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się