War Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Nazywam się Warmen i jestem moe. Mam nadzieję że miło spędzimy ze sobą czas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 (edytowany) Uciekaj, to forum jest złe i zepsute, Inkwizytorzy organizują sezon polowań na userów, a ci z Moe w nicku są dla nich odpowiednikiem starego jelenia, którego rogi powinny wisieć nad kominkiem. PS. Słaby troll, próbuj dalej. Nooo i cały plan w... ~Draq Edytowano Kwiecień 12, 2014 przez Draques Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 12, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2014 To nie troll, przyszedłem się przywitać i wyrazić swoją nadzieję na mile spędzony czas :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Witam i o zdrowie pytam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Witaj stary życzę miłego pobytu na pokładzie mlppolska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 (edytowany) a ja byłego inkwizytora witam ozięble To smutne. Na szczęście możemy ogrzać. Inkwizycja zawsze chętna do pomocy userom. ~Mad Mike Edytowano Kwiecień 12, 2014 przez Mad Mike Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 To nie troll, przyszedłem się przywitać i wyrazić swoją nadzieję na mile spędzony czas :< Ach, zatem przepraszam. To teraz oficjalnie. Witaj na forum, miłej zabawy. Postuj, shoutboxuj i popuszczaj pasa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Hejka! Miłego pobytu na forum! Mam parę pytań 1. Ulubiona postać z M6? 2. Ulubiony antagonista? 3. Muffins? 4. Ulubiony Brony-artysta? To tyle (na razie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 *Patrzy , upewnia się..... akceptuje* Witaj ponownie. Jestem dziwny, bo cieszę się że cię widzę. Mam nadzieję że zostaniesz na dłużej. Twój powrót pokrywa się dziwnie z pewnym wydarzeniem. Ode mnie tylko jedno pytanie. 1#. Wracasz z tarczą czy na tarczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 12, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2014 (edytowany) Mai Dahlin', już odpowiadam, aye~ 1. Rainbow Dash. To się nie zmieniło i nigdy się nie zmieni 2. Discord. Jest spoko. Jego głos jest spoko. I ogólnie jest uciążliwy i irytujący, ale poza tym jest fajną postacią. 3. Ofc, daj, jeśli masz, słodycze zawsze na propsie ^w^ 4. Kiedyś chyba Bronyfied, L-Train też jakiś fajny metal grał. Potem był Canapplejack, za genialne to: Teraz żaden. Żodyn nie jest fajny. @Sajback Pewnie, że z tarczą, inaczej bym nie wracał : D Zależy jeszcze co autor miał na myśli. Jakież to wydarzenie, hmm? Edytowano Kwiecień 12, 2014 przez Moe Warmen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 (edytowany) Warmen żyje Lubisz maskonury? Edytowano Kwiecień 12, 2014 przez Skoda Octavia De Lya Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Lubisz rysie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 A szopy pracze lubisz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 @Sajback Pewnie, że z tarczą, inaczej bym nie wracał : D Zależy jeszcze co autor miał na myśli. Jakież to wydarzenie, hmm? Zatem niech ten szlachetny przedmiot służy ci jako narzędzie obrony, a w skrajnych przypadkach ataku. Wydarzeniem jest zwolnienie Arlicka i rekrutacja na inkwizytora. Tak się splotło w czasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 12, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2014 (edytowany) Lubie słodycze Tak właśnie będzie, Sajbacku. To wydarzenie na skalę światową. Cthulhu fhtagn Słodka zemsta!! ~Zegarmistrz Edytowano Kwiecień 12, 2014 przez Zegarmistrz Za każdy edytowany post @_@ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Warmeny żyją!! Hej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Dobrze wiedzieć. Zapomniałem zadedykować utwór. Więc niechaj na twój powrót rozbrzmi Order of Chaos. http://m.youtube.com/watch?v=fetcrT-HNHs Przeprasza że link, lecz telefon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 12, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Aprobuję utwór. Jest fajny. Serio, zwłaszcza to jak już wejdzie gitara. Najlepsze co ostatnio słyszałem z kucykowych. Kamil, Twi jako alicorna w sumie nawet nie znam, ale i tak wolę ją jako jednorożca niż jako omfsg władczynię wszechświatu. Celestia > Luna. Taka jest oficjalna wersja, ale tak naprawdę obie są bardzo fajne. I lubię całe Mane5, bo bez Rarity. Narzekacze, jacy by nie byli wewnątrz, czy gdzieś obok, wychodzą mi już kolanami, mam ich dość x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Kwiecień 12, 2014 Share Napisano Kwiecień 12, 2014 Witaj z powrotem Warmen. Niech światło Księżyca zbawi Twoją zbłąkaną duszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Ale mógłbyś mnie potraktować jak nowego :c Światło księżyca jest bardzo super, z wyjątkiem tego, gdy przedziera się przez wszelkie zasłony i nie daje mi spać :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Witam gwardię tak starą, że ledwie ją sobie przypominam [mówi random]. Baw się dobre i inne takie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Cześć randooooooom *uśmiech* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Witaj i baw się dobrze Kilka pytań:-Jaka jest twoja ulubiona gra?-Lubisz parodie filmowe (te stare)?-Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką?-Co sprawiło, że zaczęłaś oglądać MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 1. Nie wiem. Ostatnio lubię pograć w SC2, WoT'a, FNV, czy Touhou. Goat Simulotah i Bridge Constructor tez są fajne. 2. Ogólnie pewnie nie, ale znajdzie się kilka(nascie) fajnych ^^ 3. Lubię mangę. Z książek to Metro 2033/34, serię Herezja Horusa, dzieła Lenina Tolkiena, Pilipiuka, Piekarę, Mastertona... POLECAM I ROZKAZUJĘ przeczytać Zgrozę w Dunwich. I inne przerażające opowieści. Ale wolę mangę. 4. To było tak dawno, że nie pamiętam xD To było tak, że akurat miałem w pamięci, że "hej, kiedyś w tv leciały takie schizowe osiołki, chciałbym to obejrzeć, nawet nie wiem po co", a tu nagle w internetach dopadłem przypadkiem któryś z pierwszych 10 odcinków 1 sezonu obecnej gieneracji kuców. Z polskimi napisami autorstwa świętej pamięci oktopusa. Stwierdziłem, że to fajna bajka jest. I zacząłem oglądać. Widać z innych powodów niż te które są zawierane w s3 i s4, bo jakoś 3 sezon zniechęcił mnie do oglądania. Podobno 4 jest lepszy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się