Artaniis Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 Tak na szybko, dziś 19:00, kto chce niech przybywa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Maj 21, 2014 Autor Share Napisano Maj 21, 2014 Kolejne spotkanie odbędzie się w sobotę o 19:30. Zapraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Chyba będę,chyba... Moglibyśmy wyższą dywizję wbić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Żeby wbić większą dywizje trzeba grać, a by grać trzeba mieć graczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Załapię się jeszcze do was? Nick: jak tutaj;) Lvl: 23 Dywizja: brak ( jeszcze tylko te 7 lvli...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Maj 24, 2014 Share Napisano Maj 24, 2014 Możliwe że się spóźnię, gdyź formatuję koleżance kompa. Powinienem być o 20:00 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Maj 28, 2014 Autor Share Napisano Maj 28, 2014 Zapraszam w piątek o godz 19:30 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorregaray Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Hey! Chętnie bym pograł. Nick: Dorregarray Lvl: 24 ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Prawdopodobnie wrócę z Warszawy na 20/21, ale na skype postaram się być normalnie (zależy czy będę miał neta podczas drogi). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 19:30 dziś zapraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Poszukujemy rezerwowego (lub też nie), który umie grać na topie i ma czas w piątek od 19:30 do 0:00. Dopiszczalna minimalna dywizja Brąz II. Wynagrodzenie: ilość litrów do ustalenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 Ja bede okolo 23, wiec poczekajcie na mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Wrzesień 26, 2014 Share Napisano Wrzesień 26, 2014 PS. Zmieniłem swój nick w lolu na ten z forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Wrzesień 27, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2014 (edytowany) Zapraszam drużynę na 19:30 w niedziele Edytowano Wrzesień 27, 2014 przez Artaniis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Dzień dobry też bym sie dołączył :> Nick: LordWaiderCola Dywizja: Gold IV ;-; ale już promo i jade do platyny :3 Głównie Mid i głównie assassyni reszte pozycji daje rade tylko nie ADC ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Wrzesień 29, 2014 Share Napisano Wrzesień 29, 2014 Meh, są jeszcze miejsca? Nick: MrDamikos Dywizja: Guld pińć ale ranków yoloq nie gram na razie Pozycja: Tylko top, tylko mid. Poślij mnie gdzie indziej, a skończę ze statami 0/10 i to nie z mojej winy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarred Napisano Wrzesień 29, 2014 Share Napisano Wrzesień 29, 2014 (edytowany) Szczerze powiedziawszy tak się zastanawiałem nad tym pomysłem, i widzę że nawet ktoś go zrealizował Nick: Rainbow Sparkle Dywizja: Silver II (Cel to gold V minimum do końca sezonu, startowałem z brązu II) Pozycja: A wszędzie pójść mogę. Edit: Coś mi mówi że temat chyba nieaktywny... Czy są chętne osoby do reaktywowania idei zespołu? Edytowano Wrzesień 30, 2014 przez Scarred Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Coś mi mówi że temat chyba nieaktywny... Czy są chętne osoby do reaktywowania idei zespołu? Team działa cały czas i ma się dobrze. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 Team działa cały czas i ma się dobrze. W takim razie wyzywam waszego przywódce na 1vs1. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorregaray Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 (edytowany) Zgłaszam się z chęcią. Będę waszą tarczą! Dobrze sprawuję się na supporcie. Gram Braumem, Threshem i usze się morganą. Zakupiłem niedawno Leone. Mam 310 wygranych a rankedów nie gram. nick: Dorregarray Edytowano Listopad 9, 2014 przez Dorregaray Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Listopad 9, 2014 Share Napisano Listopad 9, 2014 A ja informuję iż nie gram już w lola,emerytura. Cała gra mi się trochę przejadła,nie będę zbytnio mógł pełnić roli członka w tym teamie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Listopad 10, 2014 Autor Share Napisano Listopad 10, 2014 (edytowany) Będziemy Cię miło wspominać A wszystkich chętnych do gry w naszym team'ie zapraszam co piątek na godzinę 19:30 Edytowano Listopad 10, 2014 przez Artaniis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarred Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 A wszystkich chętnych do gry w naszym team'ie zapraszam co piątek na godzinę 19:30 Powinienem być obecny (o ilę akurat nie będę ze znajomymi grał rankedówki, bo nie przypuszczałem że z przypadkowych osób z Team Buildera da się stworzyć team ), jednak aby grać potrzebna jest jedna rzecz: ZAPROSZENIE. Bez tego nie ma szans grać, no chyba że normala /o.o/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Hej wszystkim Chcę wszystkich z teamu poinformować że opuszczam drużynę i kończę z grą w LOL'a za razem. Dlaczego? Po prostu już nie mam siły do tej gry. Po za tym po wyjściu nowego SR ze względu na moje problemy z widzeniem nie jestem w stanie grać. Próbowałem, ale niestety nie daję rady. Było miło spędzić z wami te ponad pół roku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 Jest taki program, który Ci pomoże, jeżeli chodzi o fps, bo ja go używam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się