Jump to content

MLP team!

Artaniis
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

Szczerze powiedziawszy tak się zastanawiałem nad tym pomysłem, i widzę że nawet ktoś go zrealizował :rainderp:

Nick: Rainbow Sparkle

Dywizja: Silver II (Cel to gold V minimum do końca sezonu, startowałem z brązu II)

Pozycja: A wszędzie pójść mogę.

Edit: Coś mi mówi że temat chyba nieaktywny... Czy są chętne osoby do reaktywowania idei zespołu?

Edited by Scarred

• 5 weeks later...

Zgłaszam się z chęcią.

Będę waszą tarczą!

Dobrze sprawuję się na supporcie. Gram Braumem, Threshem i usze się morganą. Zakupiłem niedawno Leone.

Mam 310 wygranych a rankedów nie gram. 

nick: Dorregarray

Edited by Dorregaray

A wszystkich chętnych do gry w naszym team'ie zapraszam co piątek na godzinę 19:30

Powinienem być obecny (o ilę akurat nie będę ze znajomymi grał rankedówki, bo nie przypuszczałem że z przypadkowych osób z Team Buildera da się stworzyć team :v ), jednak aby grać potrzebna jest jedna rzecz: ZAPROSZENIE. Bez tego nie ma szans grać, no chyba że normala /o.o/

• 1 month later...

Hej wszystkim

Chcę wszystkich z teamu poinformować że opuszczam drużynę i kończę z grą w LOL'a za razem.

Dlaczego?

Po prostu już nie mam siły do tej gry. Po za tym po wyjściu nowego SR ze względu na moje problemy z widzeniem nie jestem w stanie grać. Próbowałem, ale niestety nie daję rady.

Było miło spędzić z wami te ponad pół roku :)