Jump to content

MLP team!

Artaniis
 Share

Recommended Posts

Jaraczej będę, ale nic nje obiecuje, bo może mi coś wypaść. Co do rankedów - czemu nie? Trochę mi jeszcze brakuje punktów do najlepszego warda, a chyba i tak nie będziemy grali, żeby dojść jak najwyżej, bo nie ma to sensu przy takiej różnorodności sywizji i umiejętności. Jakby co, to szybciej odpowiem na pw, niż na chacie, bo rzadko go otwieram :)

Jak macie skype'a to podawajcie nicki - oczywiście na LoLu. 

Mamy podawać nicki ze skype, z lola, czy nicki ze skype na lolu? :P 

Najlepiej będzie, jak każdy wejdzie na kanał na lolu "MLPPolska" i napisze coś. Aktualnie są 3 osoby włącznie ze mna z czego jedna gra, a sruga afczy.

Jeszcze do skype - naprawdę go nie lubie. Nie można by się spotykać na jakimś ts?

• 3 months later...
  • 1 month later...

Hej ja też chętnie bym pograł umiejętności raczej niskie ale cóż bywa :)

Nick: Paweruto

Dywizja: 30 lvl unranked(w poprzednim sezonie silver III)

Pozycja: Wszystkie

Tak nie miałem pomysłu na nick :flutterblush:

Edited by Kodakun
Ale i tak Soraka na adc wymiata

Hejka 

jak sa jakies miejsca to tez bym sobie chętnie pograł, umiejetnosci zerowe ale co tam

Nazwa na LoL'u: Tasard

Poziom: 30 (brak dywizji bo nie lubie robic rankedów bo strasznie ludzie spinaja)

Pozycja: supp, top, mid

Nie wiem, czy ktoś zagląda w te odmęty forum, ale na EUNE jakby ktoś grał może mnie dodać do rankedów(zawsze mniej nerwów się straci na debili randomowych).

Nick: Master Cor Angar

Dywizja: Srebro V, bo za c***a nie mogę wbić golda przez randomy i brak balansu niektórych postaci.

Pozycja: Ogółem mogę grać wszędzie, aczkolwiek preferuję jungle(najlepiej mi w niej idzie).

• 4 weeks later...
  • 2 months later...

Ktoś, coś? Rankedy teamowe wracają i chętnie bym pograła, choćby dla samego skina do warda
Mogę zagrać na każdej pozycji, a jeżeli mam tryhardować (czyli grać dla jak najwyższej dywizji) to support/mid.

Edited by Agleć ^^

• 4 months later...