ijulkisa Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 O jeszcze jej tu nie ma A więc ją tu zamieszczę http://youtu.be/NzuWb5Vj5KI Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 Szlachcianka.. Jak dla mnie niczym nie ustępuje Rarity.. Poza tym, że jest większa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 FleurFleurFleurFleurFleurFleurFleur! Nie wiem czy to nie podpada pod jakiś punkt, więc trzasnę do spoilera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 No właśnie, czemu taka duża... ten wygląd, znaczek, fruzyra i to imię... więcej Francji się tam nie zmieści? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Bo Francja też jest duża. A Fleur lubię, bo fajne clopy z nią wychodzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Airlick pozamiatał Tylko czemu De Lis? I jak dokładnie można przetłumaczyć ... "Trophy Wife" ? Zdobyczna Żona? Pewnie komuś odbita... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 Um, nie? To znaczy po prostu Kwiat Lilii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Czerwiec 18, 2012 Share Napisano Czerwiec 18, 2012 duuh.. wpisz sobie w google grafika fleur de lis.. Przecież to te lilijki, które ma w CM. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 A Fleur lubię, bo fajne clopy z nią wychodzą. jesteś nie smaczny definicja jej CM na google mi się podoba http://pl.wikipedia.org/wiki/Fleur-de-lis "Fleur-de-lis używany jest również jako część logo przez rozmaite organizacje skautowskie i harcerskie. W Kościele katolickim jest symbolem maryjnym." na całe szczęście najczęściej to "Fleur-de-lis w heraldyce łączony jest często z monarchią francuską" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 No właśnie, czemu taka duża... Fleur jest wzorowana na pierwotnym modelu Luny i dlatego wygląda inaczej od innych: wzrost, figura, etc... Twórcy chcieli by wygląda jak supermodelka więc skorzystali z tego co mieli już przygotowane dla Luny ;p A Fleur lubię, bo fajne clopy z nią wychodzą. umrzyj... najlepiej abyś cierpiał w trakcie umierania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 To taki sam sens jak robienie tematu o Vinyl Scratch - też jej prawie nie ma. Ma dla siebie może w sumie 15 sekund. A jednak ma fanów, podobnie jak Fleur. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Ja na przykład! Fleur jest jednym z moich ulubionych kuców Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 O! O! Przeróbmy go na babeczki! A żeby nie było że spam wtrącę swoje trzy denary. Tej postaci prawie że nie ma, czy to nie przesada dawać jej własny temat? Hejterzy, ot co. Here's the world's smallest violin playing for you. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Ja jestem jej fanem. Jestem fanem każdego kuca tak btw. A Fleur lubię, bo fajne clopy z nią wychodzą. Musisz mi coś podesłać, o chyba nie widziałem zbyt wiele z nią akurat :o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 i temat nam się zamienił na "rzuć clopem" Sliv, załatwiaj takie sprawy na pw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuryBrzetyslaw94 Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 kolejny pokemon do kolekcji co do postaci to nie ma w niej nic szczególnego co zdecydowanie różni ja od Vinyl (kto widział żeby kucyk był DJ niech pierwszy rzuci kamieniem) postać ta jest "ą" i "ę" i tylko chodzi za Fancy Pancy niczym(przepraszam za określenie) pies mam nadzieje że swoimi poglądami nikogo nie obraziłem, a jeśli tak się stał bardzo przepraszam bob tu był Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aziz Napisano Czerwiec 19, 2012 Share Napisano Czerwiec 19, 2012 Ja też ją lubię. No cóż.. pierwszy rzut oka na Fleur i stwierdziłem że ją uwielbiam. Nie bez powodu przez kilka miechów miałem z nią avka, cnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Kucyk śliczny = ARTY Rarity chyba zazdrosna Heh, EPIC Fluttershy face ever !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Nova Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Ja dopiero od kilku dni wiem jak ten kucyk się nazywa! A tak mi chodził"a" po głowie. Świetny wygląd , niby taki prosty a jednak zajebisty. Mogłaby "bić" się z Mi Amore Cadenzą ( epickie imie , co nie? ) o tytuł MISS EQUESTRII ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Sliv lubi clopy, Sliv chce zobaczyć clopy z FDL. Ja też lubię clopy, ale jakoś nie mam ochoty na arty z tym kucem. Niby nic złego nie zrobiła, ale jej wygląd mi nie pasuje... Jest jakoś dziwnie narysowana... Przypomina mi charta jakiegoś. :c Poza tym ta grzywa! Nie dla mnie:/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Nova Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Co chcesz od jej grzywy?! Jest zajebista! Co to wgl są te clopy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Co chcesz od jej grzywy?! Jest zajebista! Co to wgl są te clopy? You must be new here Clop to taki rodzaj opowiadania... Tak Btw, Fleur De Lis to jej oficjalne imię, czy nadane przez fandom? Bo dopiero się dowiedziałem jak ona się nazywa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Zajebista, to jest grzywa Rarity:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thunder Nova Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Grzywa Rarity jest fajna Ale jednak Fluttershy , Cadance i Fleur stoją u mnie na podium You must be new here Clop to taki rodzaj opowiadania... Tak No niestety nie Byłem tu trochę wcześniej od Ciebie : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 U Ciebie Fleur a u mnie Derpy:D I Obydwoje sie nie rozumiemy:P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts