Cassidy Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Ja tak tylko skomentuję Pinkie w skarpetkach. Kopytka strasznie cienkie, szyja jak u żyrafy i krzywy grzbiet. Reszta jest ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Chętnie bym poprosiła o narysowanie tej pani, ale z normalnymi oczami i w stylu bat ^^ http://glaciespavo.deviantart.com/art/Vanilla-Pudding-404669513 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Mogę prosić o tą niewidomą panią, Cyan Flight w stylu bat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Ja bym prosiła o moją oc Rain Chaser Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Mogłabym poprosić ciebie o moją oc - Timber? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Maj 5, 2014 Autor Share Napisano Maj 5, 2014 Ale będę miała roboty..... No jasne, jutro występ, w środę sprawdzian... Nie wstawiałam nic bo byłam chora :( Crystalla: I Ryś! Mam nadzieje że jest ok, chyba nie wyszłam z (jakiejś) wprawy. Taaa.... Oto moja lista: Nishi Frodo WilkU StarostaXD Beret Mephisto von Pheles AppleDash mariusz391 dla pewnej osoby Sajback Aliquam Gray VFV Uszatka CyanFlight Timber Ach trochę roboty jest 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 Dziękuję, jest prześliczna! Jak mogę się odwdzięczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 (edytowany) Mógłbym prosić Cloudchaser? :3 Mogła byś mi narysować Vinyl Scratch? To poproszę jeszcze mojego OC Falcon-a (avek) Link do OC w sygnaturze, pierwsze ''oc''.od lewej. Bardzo ładne prace! Dzięki z góry Edytowano Maj 10, 2014 przez kosiara120 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 Taa...Przepraszam za zastój z pracami.... Szkoła, jakby nie mogły sobie już odpuścić ze sprawdzianami. A potem narzekają, że są takie biedne bo muszą tyle sprawdzać.... A tak praca: Następnie Beret.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 To ja bardzo proszę moją OC Beret: Mogłabyś ją ryśnąć, jak gra w coś na kompie/konsoli czy czymś~ Dziękuję! Beret: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Czy ja się kiedyś doczekam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 (edytowany) Bardzo ładne prace, dzięki za OC. Czy ja się kiedyś doczekam? Jesteś następny w kolejce po Beret. Kosiarka zrobiła przecież listę. Edytowano Maj 18, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 (edytowany) Czy ja się kiedyś doczekam? Wolisz na odwal się, czy żeby ładnie było? Poza tym mam cały wolny czas zawalony końcem roku (poprawki, sprawdziany, pomoc w apelu) Edytowano Maj 18, 2014 przez kosiara120 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Beret: Boże... to jest naprawdę... nie da się tego wyrazić słowami! Ja naprawdę nie wiem jak mam ci się odwdzięczyć! Beret berecik ukradli ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 To ja poproszę o Bowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Maj 27, 2014 Autor Share Napisano Maj 27, 2014 Przepraszam za zastój ale naprawdę nie mam na razie czasu. Koniec roku to wiele spraw do zakończenia :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/34ab7fc1e81feb7c.html Proszę moją OC Loney Lox. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANAXTHOUS Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Jeśli to nie przeszkadza, to również poproszę o jedno dzieło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Bardzo przepraszam....Na razie po prostu nie mam weny.....Zdarza się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Bardzo przepraszam....Na razie po prostu nie mam weny.....Zdarza się Jeśli chodzi o mnie to nie śpiesz się kochana Wiem jak to jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4NL3 Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Dobra, ja chce aby Atunad całowała się z Big Mac'iem na oczach AppleJack. Jeśli nie problem ;D A jak problem to tylko atunad. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Dziękuje :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Proszę, kolejny rysunek: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się