Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 To prawda :3 Brawo Heheszu~ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Czuję się smutno. Kto teraz pyta? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Czuję się smutno. Kto teraz pyta? A ja czuję że za wszelką cenę chcesz sobie nabić posty -.-' Hehesz pyta. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Czy Hehesz ma 3 rybki i żółwia?Hehesz ma 3 rybki i żółwia? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Prawda. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Fałsz. Hehesz ma 2 rybki i żółwia Teraz Cass. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 widziałam , że coś nie tak z tymi rybkami -.- ... Piję sobie herbatę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Prawda. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 jednak prawda . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 jednak prawda . Yay, miałam rację :3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Prawda. Jaka prawda? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 No zadawaj pytanie a nie spamuj bo to twoje zdanie wyglądało jakbyś zadawała pytanie -.-' Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Okej, okej. A więc: Czy teraz oglądam coś na yt? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Tak, oglądasz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Nie. Nie macie racji. Nic nie oglądam :3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 w takim razie fałsz! wygrałam. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Fałsz. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 prawda Stworek nie może wygrać drugi raz bo prowadzi 15 postowy dialog -.- ' Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Zdałem do obecnej klasy warunkowo. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Prawda, Stworek. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 ;-; Kruczek nie rób nam tego. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Zadaję, koniec kropka. Takie są zasady. Mam jakieś zwierzę w domu? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts