Cassidy Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Fałsz. ( Na pewno nie masz radia. Ukryłeś ! ) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Czytam odpowiedzi i w pewnym momencie widzę złe nastroje, odnoszące się do nowych zasad. Postanowiłem je więc znowelizować. Wszystko po to, by "wilk był syty i owca cała". Otóż: 1. Wywalam prawo odnoszące się do zdublowanych odpowiedzi, ale w zamian chcę, by przy odpowiedzi zamieszczać osobę, która udzieliła jako pierwsza poprawną odpowiedź. Pójdziemy na taki układ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 (edytowany) Czekajcie bo ja się już pogubiłam. To jak teraz wyglądają te zasady? Pod pytaniem mogą być tylko i wyłącznie dwie odpowiedzi, a jak ktoś zapomni i nie zada pytania to mamy czekać w nieskończoność? o3o I dlaczego nadal mam 4 punkty skoro zgadłam trochę wcześniej, a pisałeś, że sprawdzałeś poprzednie posty? Edytowano Październik 4, 2014 przez Garin Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 (edytowany) Jakim cudem mogłem przeoczyć, już sprawdzam. EDIT: Czy mogłabyś podać numer posta? Odnośnie zasad: Chodzi mi o to, że miesiąc temu wprowadziłem zakaz dublowania tych samych odpowiedzi, ale wielu użytkownikom się to nie podobało, więc wycofałem to rozporządzenie. W zamian chciałem, by umieszczać w poście osobę, która jako pierwsza udzieli poprawnej odpowiedzi. Dzięki temu zabiegowi nie będę się mylił w rozdawaniu punktów. To chyba wszystkie obowiązujące zasady. Dajcie tydzień na udzielenie pytania. Ja zadam za Cassidy: Lubię jeść czosnek bez popitki. Edytowano Październik 4, 2014 przez Garin Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Fałsz Zaraz poszukam postów bo ich w sumie sporo było .-. I nie wiem, prawdę mówiąc, czemu to rozporządzenie się nie podobało skoro zdublowana odpowiedź i tak nie ma punktu. wtf, ale ok XD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Prawda Punkt dla MaciejKamil Możecie mniej więcej tak pisać? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Przed chwilą słuchałam muzyki. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 To prawda. MaciejKamil punkt. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Prawda. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Oglądam Doctora Who. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Hehesz, masz punkt. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Hehesz siedzi sobie teraz w piżamce i przegląda internety. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Gdy Hehesz to pisał to jeszcze nie był w piżamce, ale teraz już jest Punkt dla Uszatki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Byłam się kąpać i czytałam sobie podczas kąpieli Past Sins Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Prawda. Cassidy ma punkt. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Znów zapomnieli więc odświeżę Lubię zupę brokułową. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts