Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 -Da.-odpowiedziała krótko i zaczęła szukać suchych gałęzi. Chciała jednak przerwać tę ciszę.-Od kiedy podróżujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 - Od czasu aż moja władczyni przegrała wojnę... Czyli cztery lata. Niedługo... - odpowiedział zbierając gałęzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 6, 2014 Autor Share Napisano Maj 6, 2014 -Ależ... - Spojrzałam na pięknego ptaka siedzącego na moim ramieniu, po czym próbowałam go pogłaskać. - Ehh... Spokój... Cisza... - Rzeczywiście, słychać było tylko ostrzenie noża Billy'ego. Widziałam że nie jest pozytywnie nastawiony do nowego. A jednak, nie mogłam zostawiać świata w tak z początku lekkiej, przypadkowej depresji... Cóż, świat musi zaczekać, ja Alicja, nie będę ciągle rozśmieszać innych... Takich jak mój mały, braciszek... Alicja! Skup że się! Pogłaskałam orła. Ehh... Może to nie był czas na śmiech... Może trzeba odwrócić role... - Jeśli jesteśmy kampanią, musimy działać w przynajmniej, normalnym stosunku do siebie. - chodź i ja słabo lubię tego nowego - dodała w myślach, po czym chytrze uśmiechnęła się do dwójki osób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 -Hmm... A masz jakąś rodzinę?-zapytała podnosząc z ziemi grubą gałąź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 - Brata... Brauma. Reszta nie żyje... - odpowiedział zbierając gałęzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 -Przykro mi.-powiedziała patrząc na niego.-W sumie mamy podobną sytuację. Tylko ja jestem sama, a ty masz brata. Przyszło mi być jedynaczką... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Billie przerwał ostrzenia i spojrzał na Alicję - Co się tak uśmiechasz?- zapytał- Czyżbyś miała jakiś pomysł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 - Nie musi czy być przykro. Patrzymy na śmierć inaczej... ja wieże iż są w Asgardzie u boku Thora. Ty że umarli. Śmierć w walce dla norda to zaszczyt. - odpowiedział patrząc na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 -Ja mam do tego inne podejście.-westchnęła.-Wszyscy których kochałam albo mnie zostawili, albo zginęli ratując moją własną skórę. To straszne ale powoli się przyzwyczajam... Dlatego nie ufam już ludziom, ale to nie o to chodzi. Spotkały mnie równie straszne rzeczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 - Nie dałbym rady skrzywdzić kobiety. - odpowiedział. - A zwłaszcza tak pięknej... - dodał i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 6, 2014 Autor Share Napisano Maj 6, 2014 -Niekoniecznie, chodź... - Pogłaskałam orła i Zaśmiałam się ze swojej głupoty. To byłoby niemożliwe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Astra podniosła wzrok i patrzyła na Dastana lekko zdziwiona. Uśmiechnęła się i lekko zarumieniła. -Dziękuję.-powiedziała.-Nikt nigdy nie powiedział mi, że jestem piękna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 - Nie wiem czemu... Ale może zwyczajnie się wstydzili. - powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 -Jesteś pierwszy.-uśmiechnęła się wciąż patrząc mu w oczy.-Tylko ty się odważyłeś... To miłe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Dastan uśmiechnął się. - Akurat odwaga to moja mocna strona. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 "Jest bardzo miły..."-pomyślała.-"Astra! Nie zachowuj się jak dziecko! Ledwo go znasz..."-przemknęło jej przez myśl. -Tak.-zaśmiała się.-Zauważyłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Dastan uśmiechnął się ciepło. - Chyba mamy już dość drewna, wracamy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 (edytowany) -Zostańmy jeszcze chwilę.-powiedziała.-Oczywiście jeśli tylko masz ochotę. Usiadła na przewróconym pniu drzewa. Edytowano Maj 7, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 - No dobra. - powiedział siadając obok niej. - Przyjemnie tu... i tak cicho... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 -Tak... Spokojnie...-mruknęła.-Tak pusto... Dla mnie to codzienność. Przyzwyczaiłam się do takiej ciszy. Samotności... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 - Cisza nie jest może dla mnie codziennością, ale jest przyjemna, czasem. - powiedział i spojrzał na Astre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 (edytowany) -Tak... Ale rozumiesz... Brakuje mi kogoś, kto mógłby tu być przy mnie.-westchnęła patrząc Dastanowi w oczy.-Są zwierzęta. Ale to nie to samo co ludzie. Edytowano Maj 6, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 - No, fakt. Zawsze lepiej pogadać z człowiekiem niż z zwierzęciem. - powiedział. - No ale na razie jest tu kilka osób więc możesz pogadać z nami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 (edytowany) -Racja. Ale nigdy nie wiesz czy można komuś ufać.-odparła.-Dlatego to jest takie trudne... Edytowano Maj 7, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 -Ugrh... Coś długo ich nie ma... Podróżniku!? Astro!? - zawołałam, a jednak nie otrzymałam odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts