Frodo Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 - Widzicie! Pani lasu się nami zaopiekuje- zaśmiałam się Billie, któremu powrócił humor- Jednak nie będziemy jeść korzonków! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 -Billie...-zaśmiała się Astra gdy razem z Alicją wróciły do jaskini.-Jasne że nie będziecie jeść korzonków. Ja już o to zadbam. Wbiła cztery drągi wokół ogniska i nabiła na nie dzika. Po czym usiadła na kamieniu. -Nie przesadzaj z tym wiankiem.-odparła uśmiechając się.-I od razu uprzedzam pytanie. Nie ja zabiłam dzika.-mruknęła krzyżując ręce na piersi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 - Nie zamierzałem pytać. - stwierdził ustawił prowizoryczny rożen. Wbił nań dzika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 [Chwila innego narreatora] Weszła do jaskini, bez słowa, jakoś nie miała ochoty na tę, panującą tutaj atmosferę. Nie powinna obwiniać siebie o swoje myśli, a jednak. Ehh... Pokręciła głową, po czym siadła na zimnym kamieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Astra zdjęła z siebie całe uzbrojenie i położyła się na ziemi. Była tak zatłoczona myślami, że miała dość. -Macie jakiś plan?-zapytała.-A ty Dastanie pomożesz nam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Dastan usiadł na kamieni i kręcił kijem na którym było mięso. - Ta. Niby to nie wojna o Innefrosset ale pomogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 Nie usłyszałam pytania, majstrując przy małym sztyleciku. Właściwie... Nie miałam co odpowiadać. Jestem najmłodsza, co oznacza też, najgorsza w walce, obronie i najsłabsza jeśli chodzi o hierarchię. W tej hierarchii najwyższa jest Astra, i muszę się z tym pogodzić. Będzie trudno... Bardzo. Jakoś to przeżyję. Ehh... Przeżyć, najtrudniejsze, a zarazem niemożliwe dla osoby tak małej jak ja, jak i tak nie doświadczonej. Dziwnie jest czuć, że niedługo umrzeć... Bardzo dziwnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Jax powoli wstał po czym zaczął iść w kierunku wyjścia w jaskini. - No cóż, lepiej jeżeli ktoś będzie miał się na baczności przez tą noc...tak na wszelki wypadek. Pokręcę się tu i tam a jeżeli dopisze mi szczęście to może nawet coś rozwalę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 Spojrzałam na niego, ale szybko odwróciłam wzrok. Umieranie... Tak, na tym skończyłam... Umieranie... Dziwna rzecz... Właściwie, bardzo dziwna. Kiedyś myślałam że nie umrę... Że przeżyję. Teraz mam ich... Ale oni nie zastąpią mi rodziny. Oni nie zatrzymają śmierci... Alicja! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 -Dziękuję.-powiedziała do Dastana po czym zwróciła się do Jaxa.-Dobrze. "Tylko uważaj żebyś nie rozwalił sobie łba"-pomyślała i zaśmiała się. -Alice? Wszystko w porządku?-zapytała widząc, że się czymś niepokoi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 Wzdrygnęłam się. -Tak... Wszystko... W porządku. - Odparłam, po chwili namysłu... Jak ja bym chciała się do czegoś przydać... Odetchnęłam głęboko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 -Trzeba było mówić.-powiedziała uśmiechając się do niej.-Oczywiście że możesz się przydać. Tylko na czym się znasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 Zaśmiałam się w myślach... -Jeszcze nie byłam na wojnie, ale... Ty, jak sądzisz, na co mogę się przydać?[Jaki znowu lament Alicji? W myślach czytać umiesz?] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 ((tak zmieniasz tą narrację że już sam nie wiem czy mówisz coś na głos czy w myślach...)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 [Narreacja jest pierwszoplanowa. Teraz postaram się nie zmieniać. W każdym razie, wytłumaczenie - Dziwne... Bardzo dziwne (itp, itp) - myśli - Nie. - Odrzekłam - Chyba nie. - dodałam szybko (itp, itp - części mówione] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 -Nie szkodzi. Ale walczysz pewnie dobrze.-odparła z uśmiechem.-Zapewne będziemy mieć jakieś warty nocne więc na pewno się przydasz.-Ale jeśli jesteś chętna do wykonania zadania, to mów po prostu.-powiedziała.-Dastanie. Jak tam dzik?-zapytała.-Jestem głodna... I to bardzo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 (edytowany) - Sądzę że już będzie dobry. - powiedział i przeniósł dzika na miejsce gdzie nie ma ognia. - Ta, jest dobry. - wyciągnął sztylet i zaczął ucinać fragmenty. - Proszę. - powiedział podając kawałki mięsa. Edytowano Maj 7, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 -Dziękuję.-powiedziała biorąc jeden z kawałków i uśmiechnęła się ciepło do podróżnika. Usiadła obok.-Smacznego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Dastan wziął kawałek dla siebie, usiadł na kamieniu. - Smacznego. - powiedział biorąc gryza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 -Hmm... Czekajcie chwilę.-powiedziała wstając i wychylając się z jaskini.-Jax... Chodź. Już jest upieczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 - Chyba nie słyszał... - Stwierdził. - W każdym razie, wyszło niezłe. - powiedział biorąc drugi kawałek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 (edytowany) -Racja. Może przyjdzie.-powiedziała. Astra wróciła na miejsce, po czym zjadła swój kawałek. Znów położyła się na ziemi tym razem opierając głowę o swoją torbę i zamykając oczy. -Jak coś będzie nie tak, dajcie znać.-mruknęła próbując zasnąć. Edytowano Maj 7, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 - Dobranoc... - powiedział do Astry. - Jak coś się stanie, powiadomię. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 -Dobranoc.-mruknęła.-Jak nie śpicie to lepiej mieć się na baczności. Zasnęła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 - Chyba też pójdę spać... - stwierdził, dojadł kawałek mięsa i ruszył pod ścianę, położył torbę pod głowę i zamknął oczy próbując zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts