adamar44 Napisano Grudzień 15, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2014 OC dla jednego z użytkowników forum: Ma 47 cm do czubka grzywy. Tak porównując z małymi to takie większe są fajniejsze. I to znacznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Grudzień 17, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 17, 2014 I jeszcze jedna mała praca: Pluszak sprzed miesiąca, zrobiłem go w ramach podziękowań za przenocowanie mnie i mojej dziewczyny w Berlinie. Wcześniej zdjęcia nie zrobiłem bo kończyłem go w polskimbusie i nie było później warunków i sprzętu do tego. Nie ma to jak robić coś na ostatnią chwilę... Zdjęcie wykonał kolega. Żebym ja takie zdjęcia pluszakom robił... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Grudzień 20, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2014 Sorki za mały spam ale jak mam co pokazać to cóż zrobić. Tym razem dwa: Przygotowane na ponypocztę, co prawda miałem zamiar zrobić jednego ale skoro ktoś lubi je obie i przyjaźń (jasne, tylko przyjaźń... ;p) między nimi to cóż mogłem zrobić, nie chcę rozdzielać przyjaciółek Mam nadzieję że obdarowany się ucieszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 Sorki za mały spam ale jak mam co pokazać to cóż zrobić. Tym razem dwa: Przygotowane na ponypocztę, co prawda miałem zamiar zrobić jednego ale skoro ktoś lubi je obie i przyjaźń (jasne, tylko przyjaźń... ;p) między nimi to cóż mogłem zrobić, nie chcę rozdzielać przyjaciółek Mam nadzieję że obdarowany się ucieszy. Modlę się do boga żebyś TY mi robił paczkę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 Ojeju, mam nadzieję, że to ty mnie masz^^ taki mały off-top ale co mogę wysłać jako prezent do pony poczty, skoro w najbliższym mieście nawet BB nie mogę dostać? :< wyśle chyba same naklejki z biedronki :( Jejciu... Jaka ja nie ogarnięta! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Grudzień 20, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2014 Bogowie nie są dziś łaskawi i żadna z was nie jest wylosowaną osobą, więc dalsze modły nie pomogą. Ale pewnie też dostaniecie coś fajnego więc i tak będzie super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Grudzień 21, 2014 Share Napisano Grudzień 21, 2014 Ojeju, mam nadzieję, że to ty mnie masz^^ taki mały off-top ale co mogę wysłać jako prezent do pony poczty, skoro w najbliższym mieście nawet BB nie mogę dostać? :< wyśle chyba same naklejki z biedronki :( Jejciu... Jaka ja nie ogarnięta! Możesz wysłać rysunek. Bogowie nie są dziś łaskawi i żadna z was nie jest wylosowaną osobą, więc dalsze modły nie pomogą. Ale pewnie też dostaniecie coś fajnego więc i tak będzie super Po co zdradzałeś x3 ! W takim razie porwę Cię, zamknę i będę kazała Ci takie dla mnie uszyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Grudzień 21, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2014 (edytowany) Obawiam się że porwanie może być trudne ;p Plus dużo jem i potrafię sporo marudzić. No i trzeba mnie często wyprowadzać na spacery bo lubię się ruszać Nie wiem czy byłoby to opłacalne oraz ktoś może mieć coś przeciwko (no i już jestem gościem od pluszaków dla kogoś...). Ale mniejsza o to. Pluszak ma już kilka dni ale aparat mam nieczynny więc musiałem poczekać na możliwość zrobienia znośnych zdjęć, choć z samym pluszakiem i tak nie za bardzo wyszło. Kolejny metrowy kucyk: Oraz Fluttershy z moją dziewczyną dla pokazania skali: Poprzedni metrowy był próbą, ale i tak nie wszystko mi wyszło tak jakbym chciał. Edytowano Grudzień 21, 2014 przez adamar44 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Styczeń 2, 2015 Share Napisano Styczeń 2, 2015 OOo, dawno mnie tu nie było. Drugi metrowy kucyś! To może następnie 1.5 metrowa Celestia? Uhuhuhu kucyk prawie mojego wzrostu, a przy tej Pinkie i Fluttershy wyglądałaby jak żywa ;o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saphirja Napisano Styczeń 3, 2015 Share Napisano Styczeń 3, 2015 Witam, chciałabym zapytać ile kosztowałoby uszycie na zamówienie stojącej OC przyjaciółki o wysokości 50 centymetrów. Jeżeli byłaby taka możliwość, proszę o informację na GG (44197233). Taki o, kucyczek. http://screenshu.com/static/uploads/temporary/2l/15/lk/wya0vj.jpg Pozdrawiam i czekam na informacje. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Styczeń 13, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2015 Za namową dziewczyny zrobiłem taką gromadkę: Prezentuje sie na żywo przesłodko, na zdjęciu nieco mniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 Applejack, Rainbow ;___; Ich fryzury... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Styczeń 13, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2015 Znaczy sie do wymiany........? No i to po prostu po tym kątem gorzej wygląda.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 RD i AJ wygladają, jakby miały irokezy ;-; najlepiej wyszedł Twalot, potem Rarity i Fluttershy. Jakie urocze tycie skrzydełka! Pochwalam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Moim zdaniem tak. Domyśliłam się że chodzi że one są tak "postawione". Lepiej by było gdyby sobie zwyczajniej leżały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Styczeń 21, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 21, 2015 Ostatnia moja robótka podobała się tylko mojej dziewczynie więc mam nadzieję że tym razem lepiej wypadnę... Chcąc zrobić znów coś większego i przy okazji trochę wykrój poprawić, zdecydowałem się zrobić kogoś kogo już od jakiegoś czasu chciałem zrobić - Spitfire. Ma 55 cm wysokości, ubrania i gogle oczywiście zdejmowane, te drugie są z polaru i plastiku. Mam nadzieję że się podoba, bo sam uważam ją za jednego z najlepszych moich pluszaków. Choć nadal mam co poprawiać (i w końcu muszę ogarnąć jakoś usta bo jak tutaj próbowałem dodać to wyszło... dziwnie). 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 Piękna. Super proporcje. Uwielbiam te łby i skrzydła. A kosteczki też mi się cholernie podobają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 Wow fajny pomysł z tym go(o)glami ! A bluza też ma ładny wykrój. Zgodzę się z Tobą że to Twój najlepszy pluszak ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Mój pierwszy batpony: I mam nadzieję że nie ostatni bo je lubię. Dawno robiłem coś małego, dziwnie sie do tego rozmiaru wraca, wolę jednak większe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Jak zwykle, jest bardzo ładny, ale te skrzydła kompletnie nie palują do całej reszty kuca. Gryzą się kolorystycznie i wyglądają na "doczepiane". Poza tym, bardzo fajne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Kolor skrzydeł nie jest mojego pomysłu więc zrobiłem jakie miałem zrobić. Wygląd "doczepiania" chyba jest spowodowany dużym konrastem pomiędzy kolorem ciała a skrzydłem, ale na to wpływu nie miałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Kolor skrzydeł nie jest mojego pomysłu więc zrobiłem jakie miałem zrobić. Wygląd "doczepiania" chyba jest spowodowany dużym konrastem pomiędzy kolorem ciała a skrzydłem, ale na to wpływu nie miałem. Rozumiem, po prostu zwracam ta to uwagę, byś nie popełnij tego błędu ponownie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 byś nie popełnij tego błędu ponownie. Czyli nie realizował zamówienia na takiego kolorystycznie pluszaka? oO Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Skrzydła faktycznie wyglądają na "doczepione", ale kucyk nadrabia tą wadę pięknie wykonanym pyszczkiem . Grzywa i uszka też są świetnie zrobione. Muszę kiedyś jakiegoś pluszaka od Ciebie zamówić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 (edytowany) Czyli nie realizował zamówienia na takiego kolorystycznie pluszaka? oO Oczywiście, wiem, że nie miał na to wpływu, ale chodziło mi o to, że gdyby robił to nie na zamówienie, powinien zwrócić na to uwagę. Jak już mówiłem, nie licząc tego, pluszak wygląd naprawdę ślicznie. Edytowano Styczeń 29, 2015 przez Branthos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się