GreenFW Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Oczywiscie ze rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Szczerze to tylko rainbow ale prędzej dostałbym zawału mózgu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Twilight. Lubię czytać, więc dyskusja mogłaby być owocna. Lunę. We śnie, o ile to się liczy. Derpy. Żeby ją po prostu przytulić, jest taka urocza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Liczę na Applejack country, cydr i ciężka praca to nasz "konik?" Xd Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 O, właśnie, jeszcze AJ. Jak mogłam o niej zapomnieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Każdego kucyka, włączając w to księżniczki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Sierpień 25, 2015 Share Napisano Sierpień 25, 2015 Pinkie Pie, z racji ,że chciałabym sobie polepszyć humor Ile bym ja dałam za posiadanie przyjaciółki o uosobieniu podobnym do Pinkie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian Napisano Styczeń 22, 2016 Share Napisano Styczeń 22, 2016 (edytowany) Lune najlepiej w śnie. Edytowano Styczeń 22, 2016 przez krystian 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Styczeń 22, 2016 Share Napisano Styczeń 22, 2016 (edytowany) Wywalone mam na kuce. Chce spotkać ludzką Adagio Dazzle i zabrać ją na kawę/kino/przejażdżkę/ołtarz. Edytowano Styczeń 22, 2016 przez Talar 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 22, 2016 Share Napisano Styczeń 22, 2016 >no hooves Talar no. Spoiler Ale tak serio to tylko na gust mogę ponarzekać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coffeInka Napisano Styczeń 22, 2016 Share Napisano Styczeń 22, 2016 Jednego?! Błagam, nie róbcie mo tego! Yhm... jeden... tylko raz... nie będę oryginalna, Daring Do albo Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Styczeń 22, 2016 Share Napisano Styczeń 22, 2016 Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mates Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 Flutterkę i Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano Styczeń 24, 2016 Share Napisano Styczeń 24, 2016 Napewno Rainbow dash, mam z nią wiele wspólnych cech można by razem pogadać o książkach albo pościgać się na stoku lub drodze, choć nawet moja strzała beskidów z nalepionym znaczkiem RD jest wciąż 20% wolniejsza. A jak nie Rainbow to Blackjack napiłbym się z nią czegoś mocniejszego po czym postrzelał z shotguna do puszek albo hejterów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 25, 2016 Share Napisano Styczeń 25, 2016 Najchętniej Fluttershy (ale zaskoczenie ), ale po chwili namysłu - Lyrę. Pokazać ludzi w jakiejś galerii handlowej, zrobić "słit focie" (bez kaczego dzioba) etc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ponkacz Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 a ja bym chcial Rainbow Dash mógłbym latać XD.Albo Twilight wtedy bym i polatał i pobawił się jej magią XD.Ile ja bym dał aby chociaż jeden dzień spędzić w świecie kucyków. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Ja chciałbym poznać Lunę porozmawiać z nią o jej przeszłoś i przyszłości. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Chciałbym spotkać Littlepip by pogadać z nią o starej technologi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 O SpringHandy wyjąłeś mi to z ust też lubię Littlepip. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WUB THE COOK Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 (edytowany) 1. Vinlyl i Octavie 2. Lunę 3. Lyre i Bon Bon 4. Rose 5. Pinkie Edytowano Luty 23, 2016 przez przemq Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kuba Marcinkowski Napisano Luty 23, 2016 Share Napisano Luty 23, 2016 Ja bardzo chciałbym zobaczyć Rainbow Dash, Daring Do, Lune, Cadence, Twilight, Lyrę, Rarity i oczywiście Spitfire w akademii Wonderbolts. Pierwszego kucyka jakiego chciałbym zobaczyć jest Rainbow Dash bo chciałbym żeby nauczyła mnie wszystkich sztuczek jakie zna i zeby mnie ich nauczyła także Sonic Rainbow ( ponaddzwiękowe bum) . Chciałbym też pożyczyć wszystkie książki o Dzielnej Do. 2 Drugi kucyk to Dzielna Do chciałbym mieć z nią jakaś przygodę i dała mi swój autograf i mieć z nią zdjęcie. Trzeci kucyk to Luna, ale tylko we śnie żeby broniła mnie przed złymi nami. Na żywo też mógłbym ją zobaczyć i nie wiem dlaczego tak mało osób ją lubi przecież Luna jest teraz dobra więc nie ma co się jej bać. Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kuba Marcinkowski Napisano Luty 24, 2016 Share Napisano Luty 24, 2016 Cadence jest też w porządku ładna dobra i ma dar rozpowszechniania miłości, a jeśli chodzi o Twilight to chcę żeby mnie nauczyła czaru teleportowania się z miejsca na miejsce i tę barierę przeciw ochronną i przenoszenia rzeczy za pomocą magii. Uważam, że Lyra też jest super dobrze, że ma taką dobrą przyjaciółkę jak Bon Bon. Jestem naprawdę ciekawy czy ona potrafi siedzieć na krześle tak jak czlowiek, chciałbym to zobaczyć :-D :-D :-D Rarity jest bardzo piękna chyba najpiękniejsza w całej Equestrii. Jeszcze została Spitfire co o niej mógłbym powiedzieć hymm. Uważam że jeżeli jest kapitanem to i tak nie powinna być taka wybuchowa wobec kadetów. A tak może by mnie Spitfire przyjęła do swojej Akademii Wonderbolts. To chyba na tyle co ja chciałem powiedzieć. Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 4, 2016 Share Napisano Maj 4, 2016 Oczywiście że Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aneta Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 Mało oryginalnie.... ale Pinky Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Czerwiec 8, 2016 Share Napisano Czerwiec 8, 2016 (edytowany) 5 godzin temu Aneta napisał: Mało oryginalnie.... ale Pinky Pie W pewnym sensie będzie można ją spotkać na Middle Equestrian Convension w Warszawie I Pinkie Pie! Edytowano Czerwiec 8, 2016 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts