Cahan Napisano Listopad 20, 2017 Autor Share Napisano Listopad 20, 2017 Aktualizacja. Matyas Corra i Xana dla Lyokoherosa. Matyas Xana Spoiler Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 2, 2018 Autor Share Napisano Luty 2, 2018 Aktualizacja: Rainbow Dash Starlight Verlax Souls Tornado Singularity(Rarity) 1 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 17, 2018 Autor Share Napisano Luty 17, 2018 Tym razem mam dla Was Rarity oraz mini komiks. Rarity Komiks 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Laughter Napisano Luty 22, 2018 Share Napisano Luty 22, 2018 Dnia 17.02.2018 o 06:29, Cahan napisał: Tym razem mam dla Was Rarity oraz mini komiks. Rarity Komiks Strasznie mi się podoba sposób w jaki przedstawiasz postacie, niby nic nadzwyczajnego ale jednak to ma coś w sobie takiego co nie pozwala oderwać od tych prac wzroku i by się chciało oglądać więcej i więcej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 24, 2018 Autor Share Napisano Marzec 24, 2018 Przegrany zakład i Rockoof, będący nagrodą w ramach działalności działu Zecory. Zakład Rockhoof 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 26, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2018 Kolejny bazgroł: https://cahandariella.deviantart.com/art/Isleen-and-Lasair-751617501 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 26, 2018 Share Napisano Czerwiec 26, 2018 Jesteś dla siebie surowa... może nawet zbyt surowa. Rysunek jest bardzo fajny, a przeglądając pobieżnie Twoje pozostałe arty... jeszcze nie wszystkie, ale kawałek... najbardziej spodobały mi się te z Chrysalis na przykład ten o to jest super. Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Lipiec 6, 2018 Share Napisano Lipiec 6, 2018 Powiem szczerze, że moje rysunki w ogóle mi się nie podobają... Autor rysunku jest sam dla siebie najgorszym krytykiem, ale dzięki temu dążymy do osiągnięcia jeszcze lepszego poziomu. Twoje rysunki mają poziom, ale widać, że dążysz do perfekcji, co jest na plus. Niektóre pomysły są świetne a wykonanie jeszcze lepsze. Pozostaje mi tylko życzyć połamanego ołówka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Sierpień 7, 2018 Share Napisano Sierpień 7, 2018 (edytowany) Dnia 6.07.2018 o 11:40, Victoria Luna napisał: Powiem szczerze, że moje rysunki w ogóle mi się nie podobają... Autor rysunku jest sam dla siebie najgorszym krytykiem, ale dzięki temu dążymy do osiągnięcia jeszcze lepszego poziomu. Twoje rysunki mają poziom, ale widać, że dążysz do perfekcji, co jest na plus. Niektóre pomysły są świetne a wykonanie jeszcze lepsze. Pozostaje mi tylko życzyć połamanego ołówka Moim zdaniem lepiej z czasem polubić swoje prace, bo w pewnym momencie to "nielubienie" bardziej hamuje rozwój, niż go napędza. Trzeba znaleźć choć jedną rzecz, którą lubi się w swoich rysunkach i zrobić z tego atut. Zresztą, Cahan rysuje na tyle dobrze i długo, że na pewno o tym wie ;P P.S Czekam na więcej! Edytowano Sierpień 7, 2018 przez Moonlight interpunkcja to twardy kawałek chleba 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 3, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2018 Tymczasem znowu przegrałam zakład i tak powstał Ghatorr w Lordran. Jestem pewna, że spotka go tam wiele niezapomnianych przygód. Casual 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 4, 2018 Share Napisano Wrzesień 4, 2018 hahaha... ktoś go chyba wciągnął na rajda nie na ten poziom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 4, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2018 W zasadzie to większość z tych stworów spotyka się w 2 pierwszych lokacjach zaraz po samouczku. I to tych z sugerowanej trasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 4, 2018 Share Napisano Wrzesień 4, 2018 Ale pewnie mówisz o Dark Souls... nie znam i nie grałem, ale skoro są wszystkie naraz to raczej nawet jak na samouczek to szanse marne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 4, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2018 Nie, to już po samouczku. Ale większość z nich może zabić niskopoziomową postać na hita, góra dwa, co nie jest niczym dziwnym jak na przeciwników w serii. Generalnie w tej grze lepiej nie obrywać - należy robić uniki albo brać na tarczę. Chyba że ma się wylevelowaną witalność i jakąś dobrą zbroję, wtedy da się trochę przytankować, ale wciąż tak różowo nie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 9, 2018 Autor Share Napisano Październik 9, 2018 Tym razem sztuka wykładowa. Na deviantarcie mam tego więcej, jakby co. Smolder Chrysalis 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 28, 2018 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2018 Jestę artystą, ciąg dalszy... Kolejny komiks! Tym razem dlaczego ET ma opóźnienia Pastor Amelia 1 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Styczeń 5, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2019 I dla odmiany nie rysunek, tylko rzeźba. Z masy cukrowej, na torcie. Tortu nie piekłam, robiłam tylko konika. Zdjęcie jest jakie jest, bo w kuchni było dość ciemno. Konik 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 13, 2019 Autor Share Napisano Luty 13, 2019 I nagroda dla @D.E.F.S Spoiler 3 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 13, 2019 Share Napisano Luty 13, 2019 Jejku... bardzo fajny rysunek. Pyszczek jest ładnie narysowany i te oczka... ahh to spojrzenie. Najlepsze jednak w całym rysunku są uszka i ta grzywa! Grzywa jest boska. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Luty 13, 2019 Share Napisano Luty 13, 2019 Dziękuję uprzejmie. Rysunek jest przecudny, a mina klaczki wraz mimiką twarzy pozytywnie rozwala mózg. Lavender Craft jak żywa! Dziękuję bardzo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 13, 2019 Share Napisano Luty 13, 2019 Wydaje mi się, że prawe oko powinno być trochę wyżej, wyrównane do lewego. Ale poza tym to szacuneczek za te cieniowanie. I włosów i całego pyszczka. Śliczny też dobór kolorów kucyka. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 14, 2019 Autor Share Napisano Luty 14, 2019 Tak, schrzaniłam to oko. A w nocy jeszcze spłodziłam nagrodę dla @Victoria Luna Spoiler 1 2 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Luty 14, 2019 Share Napisano Luty 14, 2019 Te włosie to Ty robisz mistrzowskie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Luty 14, 2019 Share Napisano Luty 14, 2019 Ano. Co do oka- nawet nie zauważyłam xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 18, 2019 Autor Share Napisano Luty 18, 2019 A teraz AT z @Moonlight Spoiler https://www.deviantart.com/cahandariella/art/White-Knight-786107200 1 3 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się