Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Ale to co masz ty wygląda o dwadzieścia procent fajniej. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Wiedziałem że ci się uda Lorence - Uśmiechnął się Rin - Jeśli się nie mylę to jest Athma, zwiększa twoją siłę fizyczną w wszystkich kierunkach. Dobrze a teraz spróbujcie użyć własnych boskich darów. W przypadku Vergil'a i Lorance to będzie zniszczenie czegoś - Wskazał 2 skały leżące nieopodal - A ty Johnatan skup się na przyzwaniu na przykład jakiejś broni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Spoko. Szkoda jakby się zniszczyła.- powiedział ze smutkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Lorence zaśmiała się. - Będzie mi łatwiej kogoś zatłuc. - powiedziała i wyszczerzyła się. Podeszła do skały. - Czyli mam w nią walnąć tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (edytowany) Vergl z zrezygnowanym wyrazem twarzy podrzedł do skały i zamachną sie - Łał. Super.- powiedzał patrzac na swoją robotę. - I zero ryski na mieczu- swierdził patrząc na katanę. Edytowano Czerwiec 13, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (edytowany) ((Podczas używania Cornvella jest taki symbol A tak sam miecz z tego też wypada miecz który przyzywa.)) - Zobaczmy co to potrafi. - mruknął i skupił się na broni, po chwili z symbolu wysunął się miecz. Jonathan chwycił go. Po chwili pojawił się drugi. - No... jednak jest zacnie... ciekawe ile maksymalnie dam radę. Zrobię sobie tron z mieczy... - powiedział. Podszedł do skały i uderzył. Edytowano Czerwiec 13, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (edytowany) - Lepiej najpierw załóż jeszcze to - Rzucił jej rękawice z ćwiekami. - I uderz. Edytowano Czerwiec 13, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 -I co? A nie mówiłem?- zapytał pełen podziwu dla mocy wisiorka. ,,Jestem ciekawy co jeszcze daje ta katana." pomyślał Vergil patrząc na miecz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Lorence złapała rękawicę i założyła ją na rękę. Z całej siły uderzyła w skałę, a ona pękła na pół. - Ale bajer. - powiedziała bardzo zadowolona. Już nawet zapomniała, że była smutna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 -Jestem pełen podziwu. Nie zarywam.- Vergil patrzył z z przestrachem uważając że jej wzrok może przedziurawić mkomuś łeb jak by mógł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Dobrze, skoro wiecie jak używać waszych Boskich Darów zaczniemy mały sparing - Rin przykucnął i Katherine zeszła - Wasza trójka kontra ja - Rin uśmiechnął się i na jego rękach pojawiły się jego rękawice tyle że bez ognia - Nie będę używał żadnych swoich technik, kto pierwszy mnie uderzy zwycięża - Uśmiechnął się do pozostałej trójki - Gotowi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 -Jeśli wygramy stawiasz pizze.- stwierdził Vergil bez przymrużenia okiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (edytowany) - Dobrze - Rin uśmiechnął się do Vergil'a. [Poczekaj na odpowiedz Szeregowej ] Edytowano Czerwiec 13, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (edytowany) - Dobrze. Jestem gotowa. - powiedziała. Lorence tylko uśmiechnęła się złowieszczo, zacisnęła dłoń i zaczęła powoli podchodzić do Rin'a. Edytowano Czerwiec 13, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Zobaczmy. - mruknął i wbił obydwa miecze w ziemię, przywołał dwa kolejne. Je również wbił w ziemię, chciał przywołać kolejne ale mu nie wyszło. - Eh... - wziął dwa miecze. - Dobra, to jedziemy. - mruknął i rzucił jednym mieczem. Chwycił drugi, podbiegł do Rina i spróbował go uderzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Rin powoli zaczął się cofać. Uśmiech spełzł z jego twarzy ustępując miejsce poważnemu przyglądaniu się swoim przeciwnikom. Analizował ich wszystkie możliwe ruch. Gdy już byli blisko, przebiegł obok nich jak nigdy niby nic i stanął jakieś 20 metrów od nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (edytowany) - Nawet nie zdążyłam do niego podejść, a ten już ucieka. - powiedziała cicho do siebie i ruszyła szybko w jego kierunku. Edytowano Czerwiec 13, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Rin widząc zawracającą Lorance wyskoczył w przód do góry i stanął na drzewie. Patrząc na resztę i czekając co zrobią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Dwa z mieczy zniknęły. Jonathan rzucił kolejnymi dwoma, po chwili pojawiły się kolejne dwa. - Cholerny akrobata! - zawołał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Przecież w walce można wszystko robić. - Rin odpowiedział Jonathan'owi. Dalej wyszukiwał słabych punktów i silnych u swoich podwładnych. Miało to na celu ustalenie ich dalszego treningu a przy okazji mógł się pobawić i nie tylko<niespodzianka>. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Lorence zaczęła wchodzić na drzewo dość szybko. Stanęła na gałęzi za Rin'em i starając się utrzymać równowagę zaczęła iść jego stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Naprawdę? Myślałem że wskoczysz tu używając swojej siły. - Zapytał Rin, podkładając Lorance nogę tak żeby spadła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Jonathan w czasie kiedy Lorence odciągnęła uwagę Rina, wszedł na najbliższe drzewo. Rzucił mieczem w gałąź tak by Rin spadł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Gdy Rin podciął nogi Lorence usłyszał jak coś wbija się w jego gałąź i zaczyna pękać. Upadł obok dziewczyny i szybko wstał gotowy na jakikolwiek atak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Dziewczyna spadła na równe nogi popierając się tylko jedną ręką. - Dzięki, że mi o tym mówisz. - powiedziała i teraz od razu ruszyła na Rin'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts