Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Czyli się nie dowiem co? - mruknął. Później się już nie odzywał, po pewnym czasie dotarli do budynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Puścisz mnie wreszcie czy mam ci przywalić? - zapytała ze złością gdy byli już w środku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (edytowany) -Gdzie mogę walnąć w kimono?- spytał Vergil ściągając słuchawki i zapalając papierosa. Edytowano Czerwiec 13, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Gdy grupka doszła do starego budynku szkoły zobaczyli małą dziewczynkę. Ta spojrzała na nich i nagle w jej oczach stanęły łzy. Podbigła do Rin'a i uścisnęła go. - Obiecałeś że nie będziesz ryzykować - Mała dziewczynka zaczęła szlochać - Obiecałeś mi! Rin zakłopotany nie wiedział co zrobić ani co powiedzieć. - Tak wiem, ale... - Nie prawda nie wiesz! Kładź się uleczę cię - Rin posłusznie się położył na ziemi. Dziewczynka uklękła przy nim i położyła rękę na ranie Rin'a. - Uleczenie - Powiedziała i jej aura zaczęła leczyć ranę Rin'a. - Ehhh, przepraszam was za to - Rin z roztargnieniem próbował się usprawiedliwić. Wygląd Dziewczynki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Jonathan puścił Lorence, usiadł na kanapie, założył słuchawki i oparł głowę o rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 -Aha.. Czyli sie nie dowiem.- powiedział Vergil siadając na fotel i przymykając oczy z udawaną rozkoszą. Katanę położył obok fotela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Lorence wstała i poszła na górę. Położyła się na łóżku do góry plecami, zakryła twarz i znów zaczęła płakać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 -Może byś za nią tak poszedł? Ona potrzebuje kogoś komu może się wypłakać.- powiedział do Jonathana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Czy ja wiem? Ona mnie nie lubi... - stwierdził zakładając nogę na nogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 -Jak tak sobie będziesz wmawiał to tak będzie- powiedział Vergil z miną psychologa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Nie wmawiam tego sobie... to raczej widać. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (edytowany) Gdy dziewczyna go uleczyła Rin podniósł się. - Dziękuje panienko. - Przecież ci mówiłam żebyś nazywał mnie Kath. - Ale - Nie ma żadnego ale, widzę że już masz pierwsze sługi. Nie wiem czy się będą nadawać do twojej grupy. - Wierze w nich. Dzisiaj zaczynamy pierwszy trening. - Dobrze, będę obserwowała - Odpowiedziała z uśmiechem Katherine. - Braciszek się o ciebie trochę martwił. - Pan Sairaorg się martwił o swojego byłego podwładnego? - Przecież wiesz że myślał o tobie jak o swoim bracie. - Przecież byłem jego sługą, ale teraz jest to nie ważne. - Rin i Katherine weszli do pokoju w którym przebywali Jonathan i Vergil. - Zaczynamy wasz trening, zawołajcie Lorance jeśli możecie. - Rin i Katherine wyszli za stary budynek szkoły. Poprawione :3 sorki szeregowa Edytowano Czerwiec 13, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Jonathan podniósł się i poszedł do Lorence. Zapukał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (edytowany) - Czego? Który to?! - krzyknęła pół to wściekłym pół płaczliwym głosem. [Lorence ma być zamiast Lorance ] Edytowano Czerwiec 13, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Ja. - powiedział wchodząc do pokoju. - Przyszedłem zobaczyć co z tobą... i powiedzieć że Rin chce zacząć nas trenować. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Niech Rin się wypcha. - powiedziała. - Nigdzie nie idę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Ludzie. Znowu? - powiedział Vergil wstając. Podniósł katanę z lekko widocznym namaszczeniem i radością , że będzie mógł ją wypróbować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - A jak się czujesz? - zapytał zamykając drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - A jak mam się czuć? - zapytała. - Przecież widzisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 -To co robimy?- zapytał Rina wychodząc z budynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Przyznam się, nie potrafię rozmawiać z kobietami... - stwierdził. - Czemu chciałaś się zabić? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Bo... Bo mam już wszystkiego dosyć. - powiedziała i znów się rozpłakała. - Nic już się nie da ze mną zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Czemu jesteś taką pesymistką? - zapytał i usiadł obok. - Wszystko się układa, czasem szybciej czasem wolniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Ehhh na razie poczekamy. - Nie znasz manier - Katherine z wyższością powiedziała do Vergila - Przynajmniej byś się przedstawił. - Poznajcie się - Rin przejął inicjatywę - Vergil to jest Katherine Bael, jest siostrą Sairaorga Baela naszego pana domu a to jest Vergil mój skoczek. Katherine nadal była niezadowolona. Rin po cicho szepnął do Vergila bezgłośne "przepraszam". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 -Zdarza się- odpowiedział Vergil w ten sam sposób z zrezygnowaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts