Dead Radio Man Napisano Sierpień 15, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2014 Rin wszedł do parku. - Rin uważaj na swoich poprzedników - Jibril odezwał się w jego głowie. - Czemu? Coś się dzieje? - Jeśli wpadniesz szał opanują twoje ciało i i uruchomią Juggernaut Drive a to drastycznie skraca twoje życie i nie wiadomo czy uda ci się samemu wyjść z tego trybu, więc bądź ostrożny by nie rzucać się w walce. - Hah martwisz się o mnie. - To nie jest zabawne - Odpowiedział Jibril i umilkł. - Dobrze będę uważał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 - Daj spokój... To przecież nic takiego. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 -Większość rodzin nie chciało mnie do siebie dołączyć z powodu tego Daru.- powiedział masując je lekko zmieszany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 - Serio? To bez sensu... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 -Brzydziłem ich.- powiedział krzywiąc się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 - Nie przejmuj się tym tak już. - powiedziała. - Teraz tak nie będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 -Mam taką nadzieję.- powiedział uśmiechając się. -Możesz mi dać na chwilę swoją dłoń?- zapytał lekko zmieszany wyciągając rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Lorence bez wahania podała mu rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Lucas wziął delikatnie jej dłoń i potarł ją dłonią demona. Gdy puścił jej rękę na jej palcu znajdował się pierścionek z diamentem.- Przyjmij to jako prezent.- powiedział płacąc kelnerowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 - Och... Dziękuję. - powiedziała i uśmiechnęła się. Zaczęła się przyglądać pierścionkowi. - Jest śliczny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 -Długo wybierałem. Ale szybka decyzja nie w moim stylu.- powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 (( Chamski podryw co? )) Elesis zaczynała się nudzić. Westchnęła pod nosem. Wciąż kiepsko się czuła więc o wyjściu nie było mowy. Chung, po pewnym czasie wszedł do pokoju Rina. - Co choroba? - zapytał. - Iść ci po coś? - zapytał. - Możesz po czekoladę. Najlepiej taką z orzechami. - poprosiła. Chung kiwnął głową i wyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Przed Rin'em stanął upadły anioł, wyszczerzył się do diabła. - Yo, dawno się nie widzieliśmy. Rin popatrzył z dezaprobatą na upadłego i uśmiechnął się. - Chyba nie chcesz walczyć, wiesz mam już opanowany łamacz. - Gratulacje, chyba na razie podziękuje za zaproszenie chyba że będziesz chciał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Lucas drgnął. Gdzieś jest upadły anioł. pomyślał wstając gwałtownie. -Lorence. Upadły się pojawił.- powiedział do niej i pobiegł w kierunku w którym powinien się znajdować. -Siema Rin.- mruknął podbiegając. -A.. Jeśli ty się bawisz to nie przeszkadzam.- powiedział odsuwając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 - HA, kolejny diabełek - Upadły się zaśmiał. - Uspokój się przygłupie bo ci przypalę skrzydła - Rin zagroził to aniołowi. - Poznajcie go, to Dantanian upadły który czasami mi pomaga a czasami ja mu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 -A ja myślałem, że będzie zabawa.- powiedział i zaczął udawać, że płacze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 - Będzie diable, oj będzie - Powiedział nadal kpiącym głosem Dantanian - Znalazłem dla ciebie Rin kolejnych upadłych do eksterminacji. - Zaśmiał się głośno. - Ehh a ty zawsze taki będziesz ?? - Najwidoczniej, Azazel mi nawet podziękował za to co robię. - Ehh upadłe anioły są naprawdę nienormalne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 -Przyznam ci rację.- powiedział Lucas. Podszedł do Rina i powiedział mu na ucho - Ty mu ufasz?- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 ((Tak z ciekawości, tylko ty możesz mieć Juggernauta? Czy ktoś inny też by mógł?)) Chung, szedł przez miasto w ludzkiej formie. Wszedł do najbliższego sklepu i kupił Elesis czekoladę. Wychodząc poczuł zapach upadłego anioła, Rina i Lucasa. Nie miał najmniejszej ochoty się z nimi bawić więc tylko wrócił do szkoły. Poszedł do Elesis, - Twój chłopak najpewniej walczy z upadły. - powiedział dając jej czekoladę i zmieniając się w wilka, wskoczył na łóżko i położył się w nogach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 (( Juggernauta mogą mieć ci którzy mają bestie jako boski dar, a przynajmniej tak jest w novelce Highschool DxD + wszystkie Longinusy a Rin posiada feniksa. Plus Rin zamiast tego będzie poszukiwał bezpieczniejszej drogi na korzystanie z tej mocy, ale jak chcecie mogę nagiąć bariery )) - Taa, raz mnie uratował przed śmiercią. Tą drugą oczywiście. - Rin przyznał z niechęcią - Jeśli mnie zdradzi spale wszystko co ceni sobie. - Rin diabolicznie się uśmiechnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 ((Niby Płonące Serce nie ma konkretnej formy, ale chyba kwalifikuje się jako bestia.)) Elesis westchnęła. Wzięła telefon i słuchawki i puściła sobie muzykę. Miała nadzieje że Rin szybko wróci bo nieco się nudziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 (edytowany) -A to spoko.- powiedział wyciągając słuchawki i wracając do Lorence. -Przepraszam, fałszywy alarm.- powiedział siadając z uśmiechem obok niej. Edytowano Sierpień 16, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Sierpień 16, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2014 Dantanian patrzył z złośliwym uśmiechem na Lucasa. - Chodźmy. - Rin powiedział włożył ręce do kieszeni. - Dobra, dobra - Dantanian odwrócił się i ruszył na przód Rin poszedł za nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Lorence siedziała przez chwilę w miejscu, a później wstała i poszła w kierunku domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 [ ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts