Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Bo jestem wredną idiotką. - powiedziała nie przestając płakać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Każdy jest czasem wredny... - powiedział. - A ty nie jesteś aż tak bardzo wredna. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 -Wygląda na to, że się zaczynają dogadywać- powiedział Vergil z nieukrywanym uśmiechem na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 ((Telepata?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (wszystkie ruchy dozwolone[pluskwa] hehe) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 ((Usuń.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Gdybyś mnie znał na pewno twierdziłbyś inaczej. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - A skąd ta pewność? - zapytał. - Nie wydajesz się być złą osobą. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 -Siedzą tam za długo żeby się kłócić- powiedział Vergil do Rina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Pozory mylą mój drogi. - powiedziała i zaśmiała się szaleńczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Kiepsko udajesz psychopatkę. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (edytowany) Rin odetchnął z ulgą że Vergil go zrozumiał. - Rin weź mnie na barana - Kath ożywiła się - Tak dawno nie robiliśmy tego - Uśmiechnęła się do niego. Gdy Rin był w grupie Sairaorga Bael'a często na jego barki spływał obowiązek zajmowania się jego młodszą siostrą. Widoczne są teraz efekty tego. - Ale... - Nie ma żadnego ale, życie ci ocaliłam - Z miną zwycięscy uśmiechnęła się gdy Rin wziął ją na barana. - Ehhhh. Poczekamy - Odpowiedział Rin - Teraz nic nie zdziałam. Edytowano Czerwiec 13, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 -Czuje twój ból.- Powiedział Vergil. -Miałem tak z dziewczyną. Do czasu.- Poatrzył na nią z wyrazem smutku na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (edytowany) - Nie udaję... Co nie zmienia faktu, że mnie nienawidzisz. - powiedziała i znowu zapłakała. Edytowano Czerwiec 13, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (edytowany) - A skąd ta pewność? - zapytał. - Nigdy tego nie powiedziałem. Poza tym jakbym cię nienawidził to bym nie poszedł za tobą do parku. - powiedział. Edytowano Czerwiec 13, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - To widać... - mruknęła cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Lubię cię. - powiedział. - Trochę trudno było by mi cię nienawidzić. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - A to czemu? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Czy ja wiem? - wzruszył ramionami. - Zwyczajnie nie dałbym rady. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Rin wytworzył aurę wokoło siebie i przekształcił ją w wiadomość do Jonathan'a. - Jeśli możesz przekonaj ją do wyjścia. Trochę rozumiem w jakiej sytuacji się znalazła, wytłumacz jej że nie jest potworem - bo to sobie wmawia - Rin powiedział to w umyśle Jonathan'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Sorry ale muszę wziąć też ciebie. - powiedział. - Poza tym na ciebie pewnie też czekają. - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Ja na razie nie chcę wychodzić. - powiedziała i popatrzyła na niego. - Nie mogę w takim stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Przecież nic ci nie jest. - powiedział. - Oddychaj głęboko. I uspokój się. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Już raczej w porządku. - powiedziała. - Ale i tak nie nie zejdę, bo nie spojrzę Rin'owi w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Wątpię by miał wyrzuty sumienia. Chodź. - powiedział, wstał z łóżka i podał Lorence rękę żeby pomóc wstać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts