Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Dziwi cię pewnie ta nagła zmiana nastroju co? - zapytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Trochę. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - To ci kiedyś wytłumaczę. - powiedziała. - Jak się trochę lepiej poznamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Jesteś strasznie zamknięta w sobie. - stwierdził po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Imię i nazwisko: Franklin Clinton Wiek: 17 Rasa: Wskrzeszony diabeł - dawny człowiek, Fajerwerka (od swojego Sacred Gear) Przynależność: Rodzina Bael - Młoda Grupa Bael - Klub Okultystyczny Pozycja: diabeł niskiej klasy Funkcja: Królowa Boski Dar: Czarny Ogień - Balance Breaker pozwala przyzwać deszcz meteorytów Oręż: Dwa miecze jednoręczne Umiejętności: Podpalacz - podpala niedaleki cel małą iskrą, Miotacz ognia - tworzy strumień ognia wydobywający się z rąk, Ognista kula - tworzy dość sporą kulę ognia, którą może wystrzelić, Tornado pożogi - tworzy pomniejsze ogniste tornado. Wygląd: Historia i charakter: Franklin od urodzenia mieszkał w USA. Do Japonii przeprowadził się kilka tygodni temu gdyż rodzice musieli wyjechać w poszukiwaniu dobrej pracy. Jest wierny i oddany rodzinie i przyjaciołom, nigdy ich nie zostawia. Z reguły jest spokojny ale nie trzeba się dużo natrudzić żeby go z tego stanu wyprowadzić a wtedy lepiej mieć się na baczności. Od zawsze powtarzano mu, że jest lekko walnięty, o czym sam dobrze wiedział i to mu pasowało. W końcu interesował się rzeczami, o których mało kto słyszał, na przykład Tulpa. Potrafi pracować w grupie i przyjmować polecenia, ale nie lubi gdy to on kieruje a ktoś nie wykonuje jego poleceń. Potrafi być impulsywny. Zna się po trochu na wszystkim ale z zamiłowania zajmował się bronią palną i mieczami jednoręcznymi oraz naprawą przeróżnych technologii, od mikrofalówki po najnowszego Iphone'a i centrale alarmowe. Stanie się demonem zawdzięcza pewnej dziewczynie, która uratowała go bo bitwie z upadłym. Jedyne co mu powiedziała, że jest z rodu Bael i że jest teraz diabłem po czym odeszła. Te słowa zapadły mu głęboko w pamięci i powtarzał je sobie dzień w dzień. Franklin już zdążył obejść dookoła szkołę. Stanął w bramie i powiedział do siebie: - No, czas poznać nowych ziomków - ruszył przez bramę. Badając dokładniej szkołę natknął się na duży starzej wyglądający szary budynek. Podszedł bliżej i przeczytał na nim: "KLUB OKULTYSTYCZNY". - Czemu nie - powiedział po czym zapukał do drewnianych drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Wiem. - odparła. - I to nawet do przesady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Powinnaś się trochę otworzyć... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Mam złe doświadczenia... - westchnęła. - Niestety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Trafiłaś na złych ludzi... to nie jest tak że każdy jest zły... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Rin wyczuł aurę kolejnego ze swoich sług. Pojawił się przed starą szkołą. - Witaj Franklin - Powiedział z uśmiechem Rin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Ale od tamtego czasu nie ufam nikomu. Na ogół. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - A co się stało? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - No cze... Co jest!? - zawołał. - Skąd ty znasz moje imię!? - zapytał zszokowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Tak się złożyło - Powiedział Rin - Jesteś demonem od dłuższego czasu co nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Wiele spraw które sprawiły mi tylko ból. - powiedziała ze.smutkiem w oczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Takie już jest życie. - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Że co!? Demo... - Franklin zrobił pauzę. - Sam nie wiem. Kiedyś miałem taki sen, że mnie jakiś facet ze skrzydłami ubił ale jakaś laska mnie uratowała i stałem się jakimś diabłem czy coś ale to był tylko sen - powiedział spokojniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Sam wiesz, że nie jeden próbował się po mnie przejechać.- powiedziała. - To jest jeden z powodów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Gdzie ty do diabła mieszkałaś? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 (edytowany) - Jako dziecko w Ameryce. A tak to tu. - powiedziała i wzruszyła ramionami. Edytowano Czerwiec 13, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Powiem ci tyle że to nie był sen tylko prawda, a panienka która cię uratowała to Katherine Bael. Należysz teraz do mojej rodziny. - Rin wyjął z kieszeni figurkę królowej od szachów - Królowa będzie dobra dla ciebie, chociaż to bardziej pasuje kobietą to myślę że będzie w porządku. - Przyłożył figurkę do ciała Franklin'a, ta przeszła przez jego skórę jak przez ducha - Teraz jesteś królową domu Bael i moim zastępcą. Chodź - Rin poprowadził nowego członka rodziny za dom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Franklin poszedł tępo za Rinem sprawdzając dokładnie miejsce gdzie figurka "wtopiła" się w niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 ((W zasadzie to jest hetman. Poprawna nazwa tejże figury to hetman)) - To aż dziwne... tutaj na ogół ludzie są milsi... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Rin zatrzymał się za budynkiem starej szkoły. Z jego pleców wyrosły skrzydła i ogon. W tym samym momencie wyrosły one Franklin'owi. - Wierzysz mi teraz? - Rin zapytał - Przyrzekam ci że nie zrobię ci krzywdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Jasne. Chyba że mieszkasz w chorej dzielnicy. - powiedziała i przewróciła oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts