Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - To czemu nigdy nic z tym nie zrobiłaś? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Co jest kur*a! - Franklin oglądał to co właśnie mu wyrosło. Zauważył, że nic go nie boli więc zaczął myśleć. - Chociaż, wierzę ci, ale mam pytanie, dlaczego te skrzydła nie mają piór? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Ja nic nie zrobiłam? To rodzice nic nie robili! - powiedziała. - Próbowałam ich przekonać ale oni nie mają pieniędzy na przeprowadzkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Bo to są skrzydła diabła, Natomiast Anioły i Upadłe Anioły je mają. I tak nic nie tracisz - Powiedział z uśmiechem na twarzy Rin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - No dobra, ale to mi tak już zostanie? - zapytał wciąż oglądając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 13, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2014 - Spokojnie, zniknie - Rin'owi i Franklin'owi zniknęły skrzydła - Okej miejmy to za sobą, unieś prawą rękę nad głowę i pomyśl o czymś co cię inspiruję. [też ci się uda za pierwszym razem, okej ja spadam spać bo jutro do roboty :C nieeee chce mi sięęęęęęę] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Kevin zrobił jak Rin nakazał. Pomyślał o Księżycu, który zawsze dawał mu nadzieję, natchnienie, pobudzał wyobraźnie, inspirował go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - A policja? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Chora dzielnica. - podkreśliła. - Powiedzieli że jak znajdą sprawcę to coś zrobią. Ale oni się dobrze ukrywają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - To już nie wiem co ci doradzić... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Nie ważne. Jestem już dorosła. - powiedział i wzruszyła ramionami. - Poradzę sobie. A raczej powinnam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Ale i tak z jakiegoś powodu nie chciałbym żeby ci się coś stało... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Czemu? - zapytała marszcząc czoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Jonathan wzruszył ramionami. - Nie wiem. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - No dobra. - powiedziała. - Ja się chyba prześpię. - odparła i przyciągnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - To ja nie będę przeszkadzać. - powiedział i wstał, podszedł do drzwi, tuż przed wyjściem odwrócił się. - Śpij dobrze.- powiedział i wyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Dzięki. - powiedziała, przykryła się kocem i zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Jonathan wrócił na dół. Usiadł na kanapie, westchnął i włożył słuchawki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Lorence rozmyślała przez chwilę o wczorajszym dniu, ale ze względu na to że przez całą noc biegała po lesie po chwili zasnęła. Śnił jej się dzień jej śmierci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Mam nadzieje że nie będzie mieć problemów ze snem... - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 (edytowany) Lorence obudziła się po jakimś czasie i z obojętną miną przeciągnęła się. Wyciągnęła z plecaka batonik i zjadła go. Przeczesała włosy i zeszła na dół. Czuła się już znacznie lepiej. Edytowano Czerwiec 14, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Jonathan spojrzał na Lorence. - Och, jak się spało? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Dobrze. - powiedziała i uśmiechnęła się. - Ale już zapomniała co mi się śniło. - mruknęła i wzruszyła ramionami. - A ty co robiłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - Słuchałem muzyki. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 - A swoją drogą chyba też powinnam cię popytać o różne rzeczy. - powiedziała i usiadła obok. - Opowiedz mi coś o sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts