Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Czemu boskie dary? - zapytał. - I jak wygląda klasyfikacja diabłów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 (edytowany) Lorence zaśmiała się ironicznie. - Ta... - mruknęła i popatrzyła na Rin'a wściekłym spojrzeniem. - A wiesz ty co? Ja się na to nie piszę... Mam ciekawsze rzeczy do roboty niż cackanie się z wami w takie bajeczki... Edytowano Czerwiec 11, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Ponieważ stworzył je sam bóg, klasyfikacja wygląda następująco niskoklasowwy diabeł > średnioklasowy diabeł > wysokoklasowy diabeł - Rin oparł się o sofę i napił się herbaty, odstawił kubek i zapytał - Może chcecie też napić się herbaty? - Po czym odpowiedział Lorence - Wiesz, teraz to już jest za późno. Gdybyś tego nie chciała to zapewne nie stała byś tutaj, a i nie chcę ci grozić ale jeśli odejdziesz inne Diabły zaczną na ciebie polować a także kościół, Anioły i Upadłe Anioły więc nie masz wyboru tymczasowo. Przykro mi, nie miałem ochoty patrzeć jak kobieta ginie na moich oczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Skoro jestem diabłem... to nie mogę się modlić do bogów tak? A co z Latającym Potworem Spagetti? - zapytał jakby wciąż nie traktował całej sytuacji poważnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - A nikomu nie przyszło do głowy, żeby może mnie najpierw zapytać o zdanie?! - krzyknęła i przymrużyła oczy ze złości wciąż patrząc to na jednego to na drugiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Zabiły cię upadłe anioły tak? Po takiej śmierci nie idzie się do raju... wolisz cierpieć wiecznie czy może jednak żyć? - zapytał teraz już poważnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Raczej byś nie odpowiedział - Rin westchnął - Możesz się jedynie modlić do Szatanów, mamy ich 4 Lucyfer, Astaroth, Asmodeus i Leviatana może ci pomogą - Rin wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - A wiecie co? - powiedziała. - Spadam stąd i nie obchodzą mnie żadne Upadłe Anioły i tak dalej... A kościół od dawna mnie nienawidzi więc to nie problem. Wyszła za drzwi zamykając drzwi z hukiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Czekaj tu. - powiedział do Rina i wybiegł za Lorence. Zauważył ją jakiś dystans od budynku. - Czekaj! - zawołał za nią i podbiegł do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 (edytowany) Lorence na początku ignorowała wołanie Jonathana. - Czego?! - warknęła w końcu nie odwracając się wciąż idąc przed siebie. Edytowano Czerwiec 11, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Zaprosiłem cię na kawę czyż nie? - powiedział idąc za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - No i? Co to ma do rzeczy? - zapytała i znów włożyła ręce do kieszeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - To że chcę z tobą na tę kawę iść taak? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Że teraz? Możemy iść. - powiedziała i zatrzymała się gwałtownie. - Ale później pozwolisz mi załatwić swoje sprawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Nagle nad głowami Lorence i Jonathan'a niebo zrobiło się fioletowe i zaczęło sypać czarnymi piórami. - Proszę, proszę, proszę kogo my tu mamy - Jeden upadły anioł wyszedł przed dwóch młodych diabłów i uśmiechnął się bestialsko - Czy to nie ich wczoraj zabiliśmy? - Tak - Odezwał się drugi za dziewczyną i chłopakiem - Chyba mamy tu jakiegoś diabła wysokoklasowego. - Nie chcemy ich tu, zabijmy ich i wracajmy do kwatery - Stworzył lance światła i rzucił ją z ogromną prędkością w Jonathan'a< boli to bardziej niż od zwykłej broni> przebijając go na wylot. Drugi upadły pojawił się przed Lorence, złapał ją za ręce i za szyje i podniósł do góry. - Co z nią zrobimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Osz ty skur... - zachwiał się i złapał włócznię, padł na kolana ale zaczął ją wyciągać krzywiąc się przy tym i plując krwią. - Nie... dam się tak... zwyczajnie... - wysapał. Wyciągnął już większość włóczni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Puszczaj mnie idioto! - wrzasnęła szarpiąc się na wszystkie strony. Po chwili kopnęła anioła w brzuch. - Daj mi spokój do cholery! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Nie wiem może zgwałcimy - Zaśmiał się. Nagle za Upadłymi aniołami utworzył się krąg teleportacyjny rodu Bael z którego szybkim krokiem wyszedł Rin. Zebrał całą demoniczną aurę i skorzystał ze swojej techniki - Siła Feniksa - Powiedział spokojnie i kopnął anioła który trzymał Lorence i odleciał i uderzył w drzewo łapiąc ją na ręce i odstawiając na ziemie. - Poczekaj tutaj, Jonathan przykro mi zaraz coś zrobię z twoją raną - Wyszedł przed aniołów - Jeśli nie chcecie mieć kłopotów z całą rodziną Bael to lepiej stąd zmykajcie. - Rin podszedł do Jonathan'a i położył rękę na ranie używając swojej aury wyleczył jego ranę lecz nie całkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - No ja ich zabije... zaszlachtuje... poćwiartuję i sprzedam ich mięso bezdomnym! - wysapał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Spokojnie, póki co musisz tą ranę wyleczyć a potem trochę poćwiczyć - Rin powiedział z uśmiechem - Przepraszam że nie mogę nic więcej zdziałać i że nie zdążyłem na czas, Lorence wszystko w porządku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 (edytowany) Lorence podbiegła w stronę Jonathana nie zwracając uwagi na słowa Rin'a. - Trzymaj się jakoś. - powiedziała i kucnęła przy nim. - Będzie dobrze. A ze mną tak... Nic mi nie jest. Póki co... Edytowano Czerwiec 11, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Najwidoczniej nie zabije mnie światło przebijające mi się trzy centymetry pod sercem... ale dzięki za troskę. - stwierdził wciąż trzymając się za miejsce gdzie oberwał. Uśmiechnął się blado. - I to niby ja jestem po złej stronie? To były upadłe anioły a zachowują się gorzej niż ja... - dodał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Ale bardzo cię boli? - zapytała u popatrzyła na niego opiekuńczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Tak jakbym został potrącony przez tramwai... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 (edytowany) - Ałć... - mruknęła. - No to ja mam chyba jakiegoś farta. Ale długo i tak tu nie posiedzę. Mam do załatwienia pewną sprawę. Edytowano Czerwiec 11, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts