Dead Radio Man Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Niestety Naczelnik Upadłych Aniołów nie potrafi przywołać do porządku swoich podwładnych. Wracajmy do starego budynku szkoły - Pod nogami Rin'a i pozostałej dwójki pojawił się krąg teleportacyjny rodziny Bael. Po chwili znaleźli się w pokoju. - Zdejmij ubrania, zrobię opatrunki i trochę cię zabandażuje. - Rin po chwili wrócił z opatrunkiem i bandażem, od razu go użył na swoim słudze. - Powinno być dobrze. Jak się czujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Czuje się całkiem ok ale zniszczyli mi ulubioną koszulkę... - stwierdził, ściągnął kurtkę i koszulkę. - Eh... wygląda kiepskawo... - stwierdził patrząc na ranę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Lorence usiadła na kanapie. - Czyli co? Mamy tu tak siedzieć bez potrzeby i czekać na nie wiadomo co? - zapytała gapiąc się w ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 (edytowany) - Spokojnie, zagoi się szybciej od kiedy jesteś demonem - Rin uśmiechnął się - A bluzkę mogę ci też naprawić za pomocą demonicznej aury. Też ją macie. - Rin położył rękę na bluzce i słychać było szelest dochodzący z bluzki która najpierw się oczyściła a potem połatała. - Proszę - Oddał bluzkę Jonathan'owi. - Jeśli chcesz możesz zacząć ze mną już jutro swój trening i poznać swoje moce. Bez tego nie odejdziesz za daleko. Edytowano Czerwiec 11, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Och... zacne... - stwierdził. - Jest nowa? Nie wyprawa w magii szatana. - zaśmiał się po chwili złapał za ranę. - Auć... chyba jeszcze nie powinienem się śmiać... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Ta. No dobra. - powiedziała. - Ale ja jeszcze mam coś w planie w najbliższym czasie, więc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 (edytowany) - Musisz odpocząć - Powiedział Rin - Wolisz wrócić na noc do domu czy zostać tu? Jeśli do domu to musiał bym postawić barierę u ciebie żeby nikt cie nie zaatakował w nocy bo tego bym nie chciał. - Rin zwrócił się do Lorence - Dobrze, tylko nie ryzykuj. - Uśmiechnął się pogodnie do dziewczyny - Może coś zjecie albo napijecie się herbaty? Edytowano Czerwiec 11, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - Mam nadzieje że też będę mógł szybko się czegoś nauczyć bo pierwszy raz czuję taką potrzebę zabicia kogoś... - stwierdził. - A co musisz zrobić? - zapytał Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 (edytowany) - Ja mam nie ryzykować? - zapytała i zaśmiała się. - Ryzyko to moje drugie imię. A za herbatę podziękuję. Nie mam ochoty. - powiedziała po czym zwróciła się do Jonathana. - Nie ważne... Sprawa śmiertelnie ważna. Edytowano Czerwiec 11, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - No dobra, nie zmuszam cię do mówienia... chociaż szkoda że ostatecznie nie dam rady pójść z tobą na tę kawę... - westchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 (edytowany) - Nie wiem czy już w ogóle będzie okazja. - mruknęła pod nosem i westchnęła ciężko. - Czyli mamy tu zostać na noc? - zapytała głośniej. Edytowano Czerwiec 11, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 11, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2014 - To wasz wybór - Odpowiedział Rin - Ja tu mieszkam więc zostaje tak czy inaczej, bezpieczniej było jak byście zostali ale jak chcecie wrócić do domu to nie trzymam was. - Rin uśmiechnął się, wiedział że jak będą chicieli się rozejść do domów to będzie musiał stać na warcie. - Jak chcecie tak zrobicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - No to ja zostaję. - powiedziała obojętne. - Nie dlatego, że chcę, ale ja po prostu nie mam gdzie wracać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Nie masz gdzie wracać? Dlaczego? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - A bo to tak wyszło. Nie mam ochoty wracać do domu rodziców. - mruknęła i zaczęła się bawić kabelkiem od słuchawek. - Poza tym jestem pełnoletnia. Mam prawo decydować o swoim życiu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Jonathan przytaknął. - Ja raczej wyboru nie mam... i będę musiał zostać tu. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - To chociaż fajnie, że zostajemy razem. - powiedziała i uśmiechnęła się pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Ta... całkiem miło. - uśmiechnął się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Ta... Ale się nie przyzwyczajaj do mojej obecności. - powiedziała i znów zaczęła miętolić w dłoniach kabelek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 (edytowany) - Czemu? - zapytał zdziwiony. Edytowano Czerwiec 12, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Bo odejdę. - odpowiedziała. - Nie wiem jeszcze kiedy, ale tak. Odejdę i już mnie nigdy nie zobaczysz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 12, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2014 (edytowany) - To ja, wejdź zaraz wytłumaczę ci sytuację - Rin uśmiechnął się do dziewczyny - Ohhh nagle mi się coś przypomniało przepraszam Johnatan - Rin wyjął mały flakonik i pod nogami Rin'a utworzył się krąg, Rin'owi zleciała łza z oczu do flakonika i zmieniła barwę z przezroczystej na fioletowy. - Wypij to, twoje rany znikną. To łza feniksa leczy i przywraca wszystkie siły witalne wciągu kilku chwil. Edytowano Czerwiec 12, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Nie mam zamiaru... - stwierdził. - Wolę poczekać aż to samo zniknie... - dodał. - A czemu chcesz odejść? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Bo to moja sprawa. - powiedziała przez zaciśnięte zęby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 - Dobrze przepraszam. - powiedział. - Zwyczajnie mnie to ciekawi. - dodał przyglądając się zawartości fiolki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts