Dead Radio Man Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Nie musisz - Odpowiedział Rin - Pogodziłem się z tym już dawno temu więc nie ma to za bardzo znaczenia. Mam nadzieje że uda mi się was ochronić przed niebezpieczeństwem. - Rin włożył rękę do kieszeni i wyjął gumę - Chce ktoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Chciałabym tak. - powiedziała. - A zresztą to długo nie potrwa. - mruknęła cicho pod nosem. - A wiesz poproszę. - powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Wysunął dwa listki z opakowania i podał Lorance. - A u ciebie jak samopoczucie? - Rin zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Lorence wzięła gumę i włożyła ją sobie do ust. - A dużo lepiej. - powiedziała i uśmiechnęła się szerzej. - Byłam z przyjaciółmi w galerii i spotkaliśmy Jonathana. Ogólnie miły dzień dlatego mam dobry humor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - To dobrze - Rin uśmiechnął się do reszty - Jak macie jakąś sprawę możecie pytać, czy to szkoła czy życiowe sprawy pomogę wam, w końcu jestem waszym senpai - Rin'owi też poprawił się humor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Te całe senpaie i tak dalej są dziwaczne. - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Może dla ciebie - Rin powiedział - Ale tutaj to tradycja której się przestrzega, więc będziemy tak robić. Aa i dzisiaj opiekun naszego klubu powiedział mi że w następnym tygodniu można wyjechać na klubowy obóz treningowy. Jeśli chcecie to będziemy mogli to wykorzystać na wasz trening. - Rin zaproponował wspólny wyjazd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 (edytowany) -Jestem za.- powiedział Vergil wyskakując zza drzew. -A gdzie on się będzie odbywał?-zapytał z zaciekawieniem. Edytowano Czerwiec 17, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Rodzina Bael posiada w okolicy dwór otoczony barierami ochronnymi, tam pojedziemy. Zobaczycie będzie fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 (edytowany) -Mam nadzieję.-mruknął. - Pokoje będą osobne co nie?- zapytał -Nie mam zamiaru być z Jonathanem w jednym z nich.- powiedział z uśmiechem -Jestem samotnikiem. Nic na to nie poradzę.- i spojrzał na Rina Edytowano Czerwiec 17, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - A ile to będzie mniej więcej trwało? - zapytała lekko podenerwowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Tak jest nas mało więc każdy będzie mógł mieć po 4 pokoje a jeszcze zostanie kilka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Ale ile to ma trwać? - zapytała po raz drugi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Gdzieś koło 7-3 dni - Powiedział Rin - Zależy jak szybko nauczycie się walczyć i używać Boskich Darów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 (3-7 dni się pisze.) -A to spoko. A do szkoły i tak nie chodzę więc nie muszę nawet wracać- stwierdził żartobliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Ummm... - mruknęła tylko i spuściła wzrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 -Co się stało?- zapytał Vergil ze współczuciem w głosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 - Coś nie tak Lorance? - Zapytał zmartwiony Rin, przypomniało mu się jak mówiła że jej humor poprawił się jak spotkała się z przyjaciółmi - Nie chcesz rozłączać się z przyjaciółmi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 (edytowany) - Tak... To też, ale nie tylko o to chodzi. - powiedziała i spojrzała na sekundę na Jonathana, ale znów spuściła wzrok. - Nie ważne zresztą... Edytowano Czerwiec 17, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 17, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Rin uśmiechnął się. - Jak chcecie to możemy w następnym tygodniu pojechać. Zaraz wakacje będą to można sobie tak zmieniać terminy, a poza tym nie ustaliłem jeszcze kiedy jedziemy więc nie martwcie się, możemy poczekać. - Rin uśmiechnął się zawadiacko do Lorance i Jonathan'a i puścił im oko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 (edytowany) Vergil założył słuchawki na uszy i usunął się na koniec grupy. Edytowano Czerwiec 17, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 (edytowany) Lorence popatrzyła na Rin'a jakby lekko zła i lekko zdziwiona. Uderzyła się ręką w czoło. - Rin... Durniu... Nie pomagasz i nawet nic nie rozumiesz. - pomyślała i przewróciła oczami. Edytowano Czerwiec 17, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Wszyscy coś tu ukrywają. A szczególnie jedna osoba. pomyślał Vergil i przyjżał się Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Franklin szedł ulicami do domu. Po drodze napotkał Rina, Lorence i Vergila. - Rin, ziom, co tu robisz? - zapytał. - To twoi ziomale? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 -Fu.. Idę pogadać z moją drugą połówką.- powiedział Vergil odalając się od reszty. Vergil po chwili wrócił lekko roztrzęsiony. - Cześć. Jestem Vergil.- powiedzał podając rękę Franklinowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts