Dead Radio Man Napisano Czerwiec 24, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Gdy Lorance wyszła Rin wszedł mijając się z nią, powiedział do niej - Hej - i wszedł do budynku. - Dobrze zrobiłeś Vergil, jeśli chodzi o szkołę to jest ta sama co moja. Jedna jest tu szkoła w okolicy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 - Cześć... - powiedziała i uśmiechnęła się pod nosem. Wróciła do domu przyjaciółki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Kolejny dzień 15:45 po zajęciach szkolnych. Rin i cała reszta grupy była w salonie. Na ramieniu Rin'a siedział Kuro w kociej postaci. - Mam dla was wiadomość, dostałem informacje z zaświatów że możecie zawiązać kontrakt z chowańcami, czyli dzisiaj idziemy na nie polować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - Polować co? Czyli mamy wybrać takiego jaki się nam spodoba i go złapać czy jak? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - Mhm, ale z tą różnicą że tylko ten jedyny chowaniec który wam jest przypisany da się oswoić dla was - Rin uśmiechnął i pogłaskał Kuro po głowie - Dla mnie był ten kocur - Uśmiechnął się jeszcze szerzej gdy kot lekko go drapnął po twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Lorence nie poszła do opuszczonej szkoły. Poszła do pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - No spoko ale jak takiego poznać? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - To przeznaczenie, na pewno się tam natkniecie na siebie. Wszystkie inne będą uciekać przed wami, a ten wasz nie a w dodatku może być nawet wrogo nastawiony ale to zależy od waszego charakteru. A i na to polowanie idziemy o 24 bo dopiero wtedy się pokazują i przy okazji poczekamy na Lorance. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - Czyli co, mam jakiś granatnik zabierać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Lorence nudziło się mimo iż szło jej nie źle... Ciekawe czy Jonathan powiedział Rin'owi czemu mnie nie ma... - pomyślała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - Nie, przecież macie swoje Boskie Dary i do tego ja będę tam razem z wami i w razie czegoś ustawie bariery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - No mamy ale ja jestem w tej chwili bezbronny - powiedział siadając na parapecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 - Dobrze, przypomnij sobie jak przyzwałeś swój boski dar - Rin zaproponował to Franklin'owi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 -Idę coś przekąsić.- powiedział Vergil do pozostałych. A w rzeczywistości do roboty naprawiać kompy. pomyślał krzywiąc się. Spojrzał na telefon. -Znowu to samo.- warknął czytając SMS-a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Franklin zastanowił się chwilę. - No tak, rzeczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 -Franklin! Masz ochotę pomóc?- zapytał Vergil wciskając głowę przez drzwi. -Przydała by się.- uśmiechnął się z błaganiem w oczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - No spoko - Franklin poszedł za Vergilem. - A w czym konkretniej? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 -Mam do naprawy 3 laptopy a skończyć je do jutra a ja sobie sam nie poradzę. Mam nadzieję,że umiesz skonfigurować i takie tam?- zapytał dla pewności Franklina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Umiem. Nie jeden wolał oddać do mnie komputer niż gdzieś do serwisu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 - Chyba pójdę kupić ciastko jakieś - Powiedział Rin i wyszedł z budynku klubu. Ruszył do swojej ulubionej cukierni. Wszedł i zauważył że Lorance pracuje tutaj, hmmm bardzo dorosłe zachowanie - Rin pomyślał i uśmiechnął się. Podszedł do kasy i poprosił o kilka najlepiej wyglądających, zapłacił i wyszedł, ruszył w stronę szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 (edytowany) Cukiernia dostała nagłe zamówienie, na jutro. Tort na ważną okazję dla 150 osób. - Ale my nie zrobimy tego do jutra... Chyba będę musiała zostać do rana... - mruczała pod nosem jednocześnie pracując. - Szkoda że nie mam jak im powiedzieć... Edytowano Czerwiec 26, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 -To spoko.- powiedział klepiąc Franklina po ramienia.-Choć jeszcze do cukierni bo zgłodniałem.- szepnął mu do ucha. - Też ci kupię jeśli chcesz.- uśmiechnął się do chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 (edytowany) (( Do Szeregowej : Robisz to specjalnie i na złość a to nie jest miłe bo chcę trochę ruszyć zabawę do przodu)) Rin usiadł za biurkiem w salonie i położył ciasto, - Jonathan, chcesz? Robiła je Lorance - Powiedział z uśmiechem Rin. Edytowano Czerwiec 26, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 [Dobra luz... Naprawię to . A Mephisto nie odpisze od razu bo w Skyrima gra ] - Walić to... - mruknęła i zadzwoniła do kogoś po zastępstwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 (( wiem. a czego miałbym się po nm spodiewać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts