Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Break podszedł do Lorence i ukląkł przy niej. Zdjął swój płaszcz i przykrył ją nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 ((Aż takie to istotnie?)) Jonathan usiadł na ziemi. Powoli zaczynał się nudzić, wyjął słuchawki i puścił sobie muzykę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Franklin wyzwolił się z uścisku psa i wstał. Stanął przy nim i powiedział: - Chcę zawiązać z tobą kontrakt, nazywam się Franklin Clinton i od dzisiaj będziesz mi służył. Twoje imię to Chop. http://www.google.pl/search?q=moustache+anime&tbm=isch&oq=moustache+anime&gs_l=mobile-heirloom-serp.3...0.0.1.41.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c..34.mobile-heirloom-serp..5.11.4663.3HnpXdz-zeM#i=10 jak nie działa to dam dobry link za dwa tygodnie. Pies przemienił swoją postać i przemówił swoim niskim basowym głosem. - Tak jest! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 ((odsyła do strony google, musisz kliknąć pokaż obraz w nowej karcie czy cuś takiego)) - Ok, to jeszcze tylko Vergil. - mruknął pod nosem. Blair zabrała jedną słuchawkę Jonathanowi i też zaczęła słuchać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - Czyli ty i panienka Lorence jesteście parą? - zapytał Break Jonathana. - No oczywiście że są! - zaskrzeczała kukiełka. - Cicho bądź Emily. - powiedział przymilnym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 - No Vergil, pospiesz się - Rin pośpieszył chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 ((On nie odpisze do jutra do około 11.)) Jonathan podniósł się. Był w zasadzie wyższy od Brake chociaż nie zdziwiło go to. Był wysoką osobą. - Sądzę że można tak to nazwać. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 (edytowany) Break nie wstawał, nie miał nawet najmniejszego zamiaru. Siedział tylko cały czas przy Lorence jedząc cukierki. - Mam nadzieję że jej nie skrzywdzisz. - powiedział cały czas patrząc w głąb lasu. Edytowano Czerwiec 30, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Jonathan oparł się o drzewo. - Nie dał bym nawet rady żyć z taką świadomością.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 (edytowany) Break uśmiechnął się do niego beztrosko. - Z pewnością się dogadamy. - powiedział. - Ale pamiętaj: jeszcze jedna uwaga na temat mojego wyglądu a zobaczysz... Edytowano Czerwiec 30, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Jonathan wzruszył ramionami. Blair w tym czasie wciaż słuchała muzyki. Kiwała się w rytm z uśmiechem i zamknietymi oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 [Lucypher się wziął obraził ] Lorence obudziła się dosłownie na chwilę. Podniosła się i oparła na łokciach. - Wracamy? - zapytała na wpół przytomna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 ((Dobra olejmy go i chodźmy wreszcie do tej opuszczonej szkoły)) - Niestety jeszcze nie. - powiedział siadając na ziemi. Westchnął, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 (edytowany) - Vergil! Idioto pośpiesz się! - krzyknęła i rzuciła w Vergila niedużym kamieniem. - Ja mam jutro szkołę. Muszę wracać! - powiedziała, znów położyła się na ziemi i zasnęła. Edytowano Lipiec 1, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 - Jestem Vergil Abarai i od dziś masz mi służyć. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 - Dobra, wszystko good, możemy spadać? - zapytał Rina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 - Wracajmy już... - mruknęła i usiadła. - Chcę spać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 - Ta, ja też. - powiedział opierając głowę o drzewo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 - Wrócilibyśmy wcześniej gdyby ten wodorościany łeb łaskawie wypowiedział formułkę wcześniej. - warknęła nie podnosząc głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 - No cóż, on jest wolnym człowiekiem, wolno myśli, wolno działa. - stwierdził wzruszając ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 - Straszny z niego idiota... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 - No, całkiem spory. - przytaknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 - A jaki jutro dzień tygodnia? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Jonathan wyciągnął telefon i spojrzał. - Środa. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 (edytowany) - Środa... Środa... - mruczała pod nosem. - Kino... Jutro? Edytowano Lipiec 1, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts