Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Lorence wstała i obeszła ławkę tak że była teraz centralnie za Jonathanem. Podeszła do niego, przystawiła mu nóż do gardła i szepnęła mu na ucho: - I nie myśl sobie że tobie tak łatwo odpuszczę, kochanie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 (( zła częś Vergila zwie się Shirozaki.)) Shirozaki rozejrzał się dookoła budynku. Czyżbym czuł jakąś złą połówkę? pomyślał patrząc w stronę parku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Nie martw się. Nie dam zabić swojego dzierżyciela. - powiedział szeptem. - I nie wiem czy wiesz ale od jakiegoś czasu nie rozmawiasz z Jonathanem. - uśmiechnął się złośliwie. Złapał za ostrze noża i wyrwał go z ręki Lorence. - Takim scyzorykiem chcesz zabić kogoś kto przywołuje miecze... - westchnął ponuro. - To obraza. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 (edytowany) -Czyli nie jestem jedyny.- mruknął kładąc się na kanape i włączając muzykę. - Miło mi będzie ich powitać.- i zasnął. Edytowano Lipiec 5, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Ile mam mówić że na razie nie chcę go zabić... - powiedziała. - Nie myśl sobie... Mam w domu mnóstwo broni. A poza tym oddawaj mi to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Jesteś zabawna... - stwierdził bawiąc się nożem. - Chociaż łatwiej manipulować zwykłymi ludźmi i diabłami niźli demonami. - dodał oddając jej nóż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Ha-ha... śmieszne. - mruknęła i przewróciła oczami. Wzięła nóż, ale schowała go do kieszeni. - Ale skoro nie jesteś Jonathanem to niby kim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Jonathan wskazał na wisiorek. - Wiesz co to jest? - zapytał ściągając go z szyi i pokazując wisiorek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Ten cały Rin chyba o tym wspominał... - mruknęła. - Cornvell czy coś tam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - No właśnie... Cornvell ma duszę... którą jestem ja. - powiedział. - Nadaje mu moc. Dlatego też potrzebuje ciała Jonathana bo nie mam własnego. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - No proszę, proszę... Ładnie to tak wykorzystywać innych? - zaśmiała się szyderczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Jonathan wstał, położył jedną rękę na policzku Lorence. - Ja przynajmniej jestem użyteczny. - powiedział nachylając się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Huh... Jak śmiesz... - warknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Jak śmie? Zwyczajnie moja droga. Ja mu daje potęgę ty Lorence dajesz tylko smutek. - zaśmiał się szyderczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Wiem o tym... Bo mam do tego prawo. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Czy ja wiem? Jesteś raczej gorsza ode mnie. - stwierdził. - Wy ludzie i wasze zaburzenia osobowości... - westchnął kręcąc głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Tak to już jest. Ona mnie nienawidzi i z wzajemnością. - powiedziała i wzruszyła ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - I dlatego jesteś zabawna. - stwierdził. - A teraz z łaski swojej zamień się z Lorence miejscami bo zaczynasz być nudna. - powiedział szorstko znowu siadając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Sam byś sobie dał spokój, a nie mówił mi co mam robić. - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Czyżbyś strzeliła focha? - zaśmiał się. - Współczuje Jonathanowi, dwie kobiety w jednym ciele. - zaśmiał się kpiąco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Nie strzeliłam focha. Po prostu nie lubię jak ktoś mi mówi co mam robić... - warknęła. - Ha-ha... Bardzo śmieszne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Wiem. - powiedział wciąż się śmiejąc. - Totalnie strzeliłaś focha. - dodał rozbawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - No i z czego tak lejesz durniu? - warknęła. Teraz faktycznie ją to wkurzyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - Z ciebie. Jesteś zabawna. - powiedział rozbawiony. - Ciesze się że Lorence zabujała się w Jonathanie i odwrotnie. Nie miał bym takiej okazji do śmiechu. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 - A ja nie. Wkurza mnie to kiedy jest szczęśliwa... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts