Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 (edytowany) - Ta... Chodźmy. - powiedziała i skierowała się do sali. Edytowano Lipiec 15, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Jonathan poszedł za Lorence. - Przed ostatni rząd, miejsca 15 i 16. - powiedział. - Chyba trochę się przeceniasz. - stwierdziła Elesis patrząc na upadłego anioła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 Lorence poszła do przedostatniego rzędu i usiadła na jednym z wyznaczonych miejsc. Uśmiechnęła się ciepło do Jonathana. Po woli zapomniała że chłopak jutro wyjeżdża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Haha - Zaśmiał się jeszcze głośniej. Rin ruszył w jego stronę. - Poczekaj tu Elesis, nauczę go dobrych manier - Uśmiechnął się do niej. - Łamacz Ładu: KRÓL FENIKSÓW JIBRIL - Ciało Rin'a zostało pochłonięte przez płomienie które ukształtowały się w Feniksa z koroną z błękitnych płomieni. - Nie dam jej ci skrzywdzić, jest dla mnie cenna i zniszczę każdego kto będzie próbował mi ją odebrać - Głos Rin'a wydobył się z dzioba ptak'a. Rin ruszył szarżą na upadłego spopielając go i jego czarne pióra. Rin wrócił do swojej normalnej postaci wraz z niebem które już było ciemne. Był trochę zawstydzony tym co powiedział ale była to prawda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Ow boy, that one fast guy. - mruknęła pod nosem. Upadłe anioły przeceniają swoje umiejętności. I to dość bardzo. Bardziej zastanawiało ją to co powiedział Rin. Nie wiedziała w jakim sensie o tym mówił więc wolała jeszcze na razie tego komentować. Jonathan usiadł obok Lorence. - Film powinien zaraz się zacząć. - powiedział wyciszając telefon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Wszystko w porządku? - Zapytał Rin, na jego twarzy malowała się zaniepokojenie - Pierwszy twój dzień tutaj a już ci idioci musieli się pokazać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 [Miłość od pierwszego wejrzenia normalnie ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Nah, przyzwyczaiłam się że przeszkadzają. W końcu diabłem jestem już jakiś czas. - powiedziała wzruszając ramionami. - Tak to już jest. - dodała. - Ale dzięki, jeszcze bym złamała tipsy, a nie nie mam tipsów. - powiedziała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 (( A Co zazdrosna )) - Hah to było dobre Elesis - Rin odetchnął z ulgą - Masz jeszcze ochotę przejść się parkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 [Kolejny... Cicho być, albo zatłukę ] - No to chwilę możemy poczekać. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Ta możemy, nie chce mi się jeszcze wracać do obecnego lokum. - powiedziała. - Większość par chodzi na romanse. Albo komedie. My poszliśmy na horror. - powiedział Jonathan uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 (edytowany) - Najwyraźniej różnimy się od innych par. - powiedziała i uśmiechnęła się. Edytowano Lipiec 15, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 (( A jednak zazdrosna :3 )) Ciepłe nocne powietrze zawiało. - Cieszę się że Postanowiłaś dołączyć do mojej rodziny. - Rin uśmiechnął się do Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Nie ma problemu. Miałam jakieś takie wrażenie że twoja rodzina będzie najlepsza. - odpowiedziała z uśmiechem. - I to dość znacznie. - powiedział Jonathan uśmiechając się. Zaczął się film. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 [No i z czego się tak cieszysz ?] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 (( Bo ja )) Rin spojrzał na Elesis. - Hmm najpierw muszę wyszkolić nowo wskrzeszonych, a potem się zobaczy - Rin uśmiechnął się do Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Mogę ci pomóc, skoro jestem chyba jedną z silniejszych tu osób. - zaproponowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 15, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Dzięki, wiele to dla mnie znaczy - Rin widocznie miał lepszy humor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 - Nie ma problemu. - powiedziała Elesis uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 [Może jestem T^T... Tak trochę...] Lorence chwyciła Jonathana za rękę i uśmiechnęła się do niego. Zaczęła oglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 15, 2014 Share Napisano Lipiec 15, 2014 ((Hey! Hey Phoenix! Hey Phoenix hey!)) Jonathan uśmiechnął się. Cieszył się że chociaż udało mu się pójść do kina z Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 16, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2014 - Wracajmy - Rin zaproponował Elesis by wrócili do starej szkoły - Jeśli potrzebujesz jakiś sprzętów lub czegokolwiek możesz mnie o to zapytać - Rin uśmiechnął się promiennie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 - Na razie nic raczej nie będę potrzebować. - powiedziała. - Ale możemy wracać. - dodała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 16, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2014 - Dobrze - Rin i Elesis ruszyli do Starej szkoły, po 5 minutach doszli. - Ja muszę jeszcze coś załatwić. Wybierz sobie pokój który chcesz i się rozgość. - Rin uśmiechnął się i wszedł do swojego pokoju. Usiadł za biurkiem i wyjął z teczki papiery odnoszące się do starć z Upadłymi Aniołami. - Ehh muszę to teraz wypełnić i wysłać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 (edytowany) - Ok. - powiedziała uśmiechając się. Poszła do jednego z pokoi który był wolny. - A no tak... ja nie mam nic przy sobie. - mruknęła. Wyszła z pokoju i zeszła na dół. - Pikachung! Gdzie dałeś moje stare ciuchy? - zapytała chowańca. - Wyprałem. - powiedział Chung. - Och, ok. - odpowiedziała Elesis. - Ciekawe czy Rin ma coś na tym strychu. - powiedziała do siebie i poszła na strych. Zaczęła szukać czegoś w co mogła by się przebrać. Po chwili jednak w jednej z szaf znalazła strój pokojówki. - Ow boy. He got a weird stuff in here... - powiedziała do siebie patrząc zdziwiona na strój. Po chwili uśmiechnęła się jednak złowieszczo i zachichotała. - Ciekawe czy pasuje. - mruknęła i przebrała się. - Cóż, w sam raz... - stwierdziła przeglądając się w lustrze. Zeszła na dół i ruszyła do biura Rina, weszła cicho do środka i oparła się o biurko. - Paniczu, chce panicz może kawy? - zapytała pochylając się. Elesis w stroju pokojówki. Edytowano Lipiec 16, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts