Szeregowa WW Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 (edytowany) Po jakimś czasie film się skończył. Lorence przeciągnęła się w fotelu. - Świetny film... - powiedziała z uśmiechem. - To co chciałbyś teraz robić? Edytowano Lipiec 16, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 16, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2014 Rin nie usłyszał gdy Elesis weszła. Gdy do niego powiedziała czy chce kawy spojrzał na nią i prawie spadł z krzesła. - Elesis - Był zszokowany - Co... co to jest - Jego serce przyśpieszyło i zarumienił się, podszedł do niej bez opamiętania sam nie wiedząc co robi. - Jedynie co bym teraz chciał to tego - Rin zamknął oczy i pocałował Elesis namiętnie w usta, jego blond włosy dotykały twarzy Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Elesis zdziwiła się zachowaniem Rina. Nie była to reakcja której się spodziewała, chociaż nie przeszkadzało jej to aż tak bardzo. Po chwili odsunęła jednak głowę. - Heh, może ty mi powiesz co to jest? Znalazłam to na twoim strychu. - powiedziała uśmiechając się. - Możemy się jeszcze gdzieś przejść. - powiedział Jonathan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 16, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2014 Rin opamiętał się. Zrobił się cały czerwony na twarzy. - Kiedyś tutaj był klub teatralny i mieli parę strojów które zostawili. - Rin podrapał się po głowię - Przepraszam za to, to zbyt nachalne z mojej strony ale po prostu nie potrafiłem nad sobą zapanować. - Nadal Rin był czerwony jak burak, przyłożył sobie rękę do twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 - Czy ja coś mówię? I uważaj bo zaraz będziesz bardziej czerwony od moich włosów. - zażartowała. - Chociaż całujesz całkiem nieźle, to trzeba ci przyznać. Pewnie sporo trenowałeś. - powiedziała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 - Ta, to dobry pomysł. - powiedziała i wstała z fotela. - A do jakiegoś konkretnego miejsca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 - A w sumie nie wiem. Na dyskotekę może? - zaproponował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 16, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2014 Rin został zbity z tropu. - Nie nie trenowałem - Rin Popatrzył się na Elesis, spodziewał się innej reakcji - Czy mógł bym to powtórzyć - Rin zapytał się Z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 - Ta, to w sumie dobry pomysł. - powiedziała i ruszyła w stronę wyjścia ciągnąc za sobą Jonathana za rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 (edytowany) - Hmm. - Elesis udawała że się zastanawia. - Pewnie. - powiedział uśmiechając się i pocałowała Rina.] - Tu niedaleko jakaś jest. - powiedział. Edytowano Lipiec 16, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 16, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2014 - Przyjemne uczucie - Rin uśmiechnął się szeroko - Hmmm co do tej kawy, to mogła byś mi zrobić - Rin pocałował Elesis w policzek. - Mam jeszcze dużo do zrobienia z tymi dokumentami - Rin uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 - Ej pokojówkę sobie znalazłeś? - powiedziała udając oburzenie, potem spojrzała na siebie. - No fakt... znalazłeś. - uśmiechnęła się. - Ile cukru i mleka? - zapytała przed wyjściem z pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 [Ważne że znają się ledwo parę godzin ] - A wiesz gdzie? Bo ja nie bardzo... - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 ((Czekaj zaraz to wyjaśnię. *myśli* moja postać jest zboczona! Genialne!)) - Owszem. - powiedział i zaczął prowadzić Lorence w kierunku dyskoteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 16, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2014 (( Zazdrosna :3 )) - Dwie i trochę mleka - Rin uśmiechnął się do Elesis - Mam wielkie szczęście że jesteś ze mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 (edytowany) [Cicho bądź bo zatłukę... ] - Ja tylko słyszałam o tej niedaleko. - powiedziała idąc za nim. - Ogólnie rzadko kiedy chodzę w takie miejsca... Edytowano Lipiec 16, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 - Owszem, masz. - powiedziała idąc do kuchni zrobić kawę. - Ja też nie chodzę tam zbyt często, ale jak już jestem to się nudzę. - stwierdził. - No ale z tobą będzie przyjemniej. - powiedział uśmiechając się do Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 16, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2014 (( haha wiedziałem :3 )) Rin poukładał dokumenty, podniósł długopis z ziemi. Uśmiechnął się i zaczął powoli wypełniać dokumenty myśląc o Elesis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 (edytowany) - Ja chodziłam tylko z przyjaciółmi... Sama bym nie poszła. - powiedziała. - A z tobą na pewno będzie mi bardzo miło. Edytowano Lipiec 16, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Elesis zrobiła kawę, położyła ją na tacy, i wróciła do Rina. - Proszę paniczu. - położyła kawę na biurku. Uśmiechnęła się, widocznie ją to bawiło. - Ok, to tutaj. - powiedział Jonathan stojąc przed wejściem do dyskoteki. - Tu w sumie zamiast disco jest rock. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 16, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2014 - Dziękuje - Rin napił się trochę - Mmmm przepyszna - Rin uśmiechnął się - Co cię tak bawi - Zapytał zaciekawionym tonem głosu. - A i chciała byś też chodzić do szkoły? - Rin zapytał się znienacka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 - To nawet lepiej. - powiedziała i uśmiechnęła się. Weszła do środka. - Szykuje się dobra zabawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 (edytowany) - Nie dzięki, już się nachodziłam. Jestem w sumie starsza niż wyglądam. - powiedziała. - I bawi mnie to że w sumie bawię się w pokojówkę. - dodała. - Ale nie proś żebym się po coś schyliła. - powiedziała. - Chcesz się czegoś napić? - zapytał Lorence. Edytowano Lipiec 16, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 16, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2014 - Czemu - Rin uniósł brew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 - Bo nie. - powiedziała ale wciąż się uśmiechała. - Nie popatrzysz sobie. - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts