Mephisto The Undying Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 - No fakt. Nieźle. - stwierdziła Elesis uśmiechając się. ((A teraz idź spać... błagam!)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 25, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2014 Rin zaczął zasypiać. - Zdrzemnę się jeszcze trochę - Powiedział z zamykającymi się oczyma. (( Oj przesadzasz, okej idę spać narqa i branoc)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Lorence obudziła się trochę później niż zwykle dlatego że był weekend. Po chwili poczuła coś miękkiego na brzuchu. To był Break w lisiej postaci, spał sobie w najlepsze zwinięty w kłębek. Lorence ostrożnie zdjęła go z siebie i położyła go na poduszce. Umyła się, ubrała i zjadła śniadanie. Ze względu na to że nie miała aktualnie co robić postanowiła się przejść do starego budynku szkoły z nadzieją że ktoś tam jednak będzie. Gdy dotarła na miejsce postanowiła sprawdzić czy w ogóle ktoś jest. Pierwsze pomieszczenie, które jej wpadło do głowy to pokój Rin'a. Zapukała do drzwi i po cichu weszła do środka. - Hej... - mruknęła, a gdy zobaczyła Rin'a i Elesis kolejny raz w łóżku znowu wybuchła śmiechem. - Ja... Chyba przyszłam nie w porę... - powiedziała przez śmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Elesis zobaczywszy że ktoś wchodzi strzeliła pociskiem ognia, ten przeleciał obok głowy Lorence. - Nie uczono się że się puka? Zwłaszcza gdy dwójka dorosłych ludzi jest w jednym pokoju z łóżkiem? - zapytała zakrywając się kołdrą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Ale ja pukałam... - powiedziała dusząc się ze śmiechu. - Po drugie mogliście się zamknąć na klucz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Wynocha stąd albo zrobię z tobą to samo co z tamtymi aniołami! - krzyknęła a w jej dłoni pojawił się ogień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Już... Już stąd idę... - zaśmiała się i szybko wyszła zamykając za sobą drzwi. Na korytarzu usiadła pod ścianą nie przestając się śmiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 (( Hah jeszcze mnie nie zbanowli i nie sądzę żeby to zrobili )) Rin obudził się. - Oj trzeba się ubrać - Rin założył bluzkę i majtki. - Fajnie było. - Uśmiechnął się i pocałował Elesis. - I chyba wezmę prysznic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Ok. - mruknęła podnosząc się i biorąc swoje ubrania. Założyła je. Usiadła za biurkiem. ((Właśnie wymyśliłem że Elesis mogła zajść w ciąże... )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 (edytowany) (( Hah, chodzi to za tobą, już myślałem że się obraziłeś xD bo nic nie pisałeś )) Rin wyszedł z pokoju z ręcznikiem. Spojrzał na Lorance, była w wyśmienitym humorze. - Hejka - Uśmiechnął się i ruszył do łazienki. Edytowano Lipiec 26, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 (edytowany) - Cześć. - powiedziała z szerokim uśmiechem. Wstała i poszła do kuchni zrobić sobie kawę. Edytowano Lipiec 26, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 (edytowany) (( Byłem zajęty.)) Elesis zaczęła kręcić się na krześle (mam nadzieje że jest obrotowe.) Nuciła jakiś utwór pod nosem. (( )) Edytowano Lipiec 26, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 Rin umył się, założył spodnie i wszedł do kuchni. Wycierał sobie włosy. - Co by tu zjeść - Rin myślał nad tym trochę dłużej. - Może dzisiaj coś sobie kupie w sklepie. (( O ile się nie mylę to piątek mamy w zabawie Tak? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 [sobotę ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 (edytowany) - Kurde głodna jestem. - powiedziała do siebie i wyszła z pokoju. Poszła najpierw na strych, wzięła nowe ubrania. Przebrała się i zeszła na dół. - Jak robisz coś jeść to też chętnie zjem. - powiedziała. Edytowano Lipiec 26, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 (edytowany) - Lorance, chcesz też coś ? - < nie zapinajcie Rin ma ciągle goły tors xD> Rin podszedł do szafki. Ręcznik miał nadal na głowie. Szukał książki kucharskiej. Edytowano Lipiec 26, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 [Nie jaraj się tym tak ] - Nie dzięki. Jadłam już śniadanie. - powiedziała i zrobiła sobie kawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 (( a będę :3 )) - Hmm to zrobię jajecznicę z pomidorami i cebulą na boczku. - Zrobił wszystko w zaledwie 10 minut. Postawił ciepłe i pachnące jedzenie na stole. - Częstujcie się - Rin nałożył sobie trochę na talerz i wziął parę kromek chleba i zrobił sobie herbaty. - Smacznego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 Elesis nałożyła sobie jajecznicy. - Normalnie kuchnia polska. - stwierdziła i zaczęła jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 26, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Lubię wszystkie rodzaje kuchni. - Rin powiedział z uśmiechem - Intrygująca jest ta z Indii. Mają tak bary w których można zjeść żywe zwierzęta a w tym węża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 26, 2014 Share Napisano Lipiec 26, 2014 - Nie jadłabym... jeszcze mi potrzeba żeby wszamać żywe zwierze o nie. - pokręciła głową. - Chociaż Chung by pewnie zjadł żywego jelenia. - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Ohh Elesis, nie przesadzaj. To tylko tak brzmi i zapewne wygląda - Rin uśmiechnął się i dokończył śniadanie. - Może dobrze by było coś założyć już na siebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Owszem, dobrze. - stwierdził dokańczając śniadanie. ((Heh http://pobierak.jeja.pl/images/3/d/5/79002_w-zyciu-jak-w-szachach.jpg )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 (( Haha dobrze pasuje xD )) Rin popatrzył po dziewczynach. - Chcecie coś dzisiaj robić konkretnego? - Rin zapytał i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Dobrze by było porobić coś ciekawego, ale co to jeszcze nie wiem. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts