Szeregowa WW Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Ja nie wiem. Byleby coś ciekawego... - powiedziała i wzruszyła ramionami. Chciała czymś zająć myśli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 28, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2014 - Może na basen pójdziemy, lub do wesołego miasteczka - Rin założył czarną koszulę i potargał sobie włosy żeby jakoś wyglądały - Za wszystko zapłacę - Rin uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 28, 2014 Share Napisano Lipiec 28, 2014 (edytowany) - Mnie jest w sumie obojętne. - powiedziała, zamyśliła się na chwilę i spuściła wzrok. Lekko posmutniała. - Chociaż wiecie co? Ja chyba jednak wrócę do domu... To miłego dnia. - powiedziała i wyszła. Edytowano Lipiec 28, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Szkoda miło by było - Rin westchnął - To jak Elesis, idziemy gdzieś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Ta, chętnie. Nie będę przecież cały dzień spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Hmm, musimy jeszcze załatwić dla ciebie jakiś kostium kąpielowy, chyba że masz - Rin w końcu założył koszulę na siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Nie mam. Większość rzeczy straciłam jak raz zaatakował mnie upadły. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Czyli najpierw na zakupy - Rin uśmiechnął się do Elesis. - Idę się spakować i zaraz idziemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Dobra. - powiedziała dopijając kawę (czy tam herbatę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 Rin wbiegł na strych zabrał pierwszy lepszy plecak spakował 2 ręczniki. Zszedł do swojego pokoju i zabrał kąpielówki i zszedł do Elesis. Pocałował ją w policzek. - Jestem - Uśmiechnął się - Idziemy? - Wystawił jej rękę by złapała go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Elesis złapała rękę Rina. - Ta. Zapłacisz czy mam wziąć kasę? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 Rin uśmiechnął się. - Chyba w końcu jestem twoim chłopakiem co? - Rin uśmiechnął się - A za swoją dziewczynę się płaci. Poza tym jesteś moją rodziną diabelską. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Ok. - przytaknęła. - Jedno czy dwu częściowy? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Jaki tylko będziesz chciała - Rin zaczął sobie wyobrażać Elesis w takowym stroju. Policzki zrobiły się czerwone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Cały się czerwienisz. - powiedziała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Bo jest ciepło - Kurczę przecież widziałem ją nago - pomyślał Rin. Elesis i Rin weszli do centrum i do sklepu z bielizną. Rin dał jej 20 tyś jenów. - Masz kup sobie co ci się spodoba. - Uśmiechnął się do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Ok. - Elesis wzięła pieniądze i zaczęła szukać jakiegoś stroju kąpielowego. Po chwili znalazła jeden. Wzięła go do przymierzalni i przebrała się. - Hm, nieźle. - stwierdziła. Wychyliła głowę z przymierzalni. - Rin, chodź na chwilę. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 Rin usłyszał jak Elesis go woła. Rin wszedł do sklepu rozglądając się na wszystkie strony. To złe miejsce dla mnie - Rin pomyślał. Większoć dziewczyny pokazywała go palcami i śmiała się z jego zażenowanej miny. Rin podszedł do przebieralni. - Tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Dobrze wyglądam? - zapytała pokazując się mu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 Rin był czerwony na twarzy i z nosa poleciała mu krew. - Wyglądasz słodko - Rin Zdołał to ledwo powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 - Rin, krwawisz. - powiedziała. Wyciągnęła z kieszeni spodki chusteczkę. - Masz wytrzyj się. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 Ciekawe czyja to zasługa - Rin pomyślał i uśmiechnął się. Wziął chusteczkę i wytarł sobie nos. - Oglądasz jeszcze jakieś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 (edytowany) - Nie, biorę tę. Możesz już iść. - powiedziała. Zasłoniła przebieralnie, przebrała się w normalne ubranie. Podeszłą do kasy. Zapłaciła i wyszła. ((Swoją drogą, wzięła niebieskie bikini)) Edytowano Lipiec 31, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 -Okej poczekam przy wyjściu - Rin odetchnął dyskretnie gdy wyszedł przed sklep. - Ale mam szczęście - Rin uśmiechnął się przypominając sobie Elesis w stroju kąpielowym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Elesis stanęła obok Rina. - Możemy iść. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts